5 načinov nakupa Bitcoin z Paypal - prevare in legit načinov | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

5 načinov nakupa Bitcoin z Paypal - prevare in legit načinov

5 načinov nakupa Bitcoin z Paypal - prevare in legit načinov

Ni novica, da dejstvo, da Paypal je zanikanje ljudem možnost, da kupijo Bitcoins z njihovimi storitvami. To je napisana jasno in glasno in TOSthat Paypal je ne pokrivajo digitalne izdelke in to vodi k vprašanju bremenitve. Zato kdorkoli poskušal prodati Bitcoin s Paypal bo verjetno suspendiran Paypal.

Ob dejal, da je še vedno nekaj možnosti, da se bodo lahko za nakup Bitcoins z uporabo Paypal račun. Večina od njih so daleč od popolnosti, vendar, če želite pridobiti majhno količino in to je enkratna stvar, ki jo morda želeli, da jih upošteva.

Možnost 1 - Nakup Bitcoins s Paypal skozi Virwox

To je verjetno najstarejši in najbolj preizkušen sistem v knjigi. Smo pisali o tem methodmany časih in zdi se, da delajo zelo dobro. Glavne slabosti nakupa preko Virwoxis, da so provizije zelo visoke (lahko znaša okrog% 15) in včasih pač ne dobili odobren. V prednosti je, da je preizkušena, kar pomeni nizko možnost prevara.

Možnost 2 - Nakup Bitcoins s Paypal prek lokalnih Bitcoins

Lokalni Bitcoins je tržnica kupcev in prodajalcev Bitcoin. S svojim vmesnikom boste morda lahko našli nekoga, ki prodaja Bitcoins preko Paypal. V slabosti te metode je, da ne veš, s kom imaš opravka z in večina prodajalca tam ponujajo senčnih navodila, da se ne ujamete Paypal. Prednosti so, da boste dobili Bitcoin običajno hitreje kot Virwox in pristojbine so precej nižje. Za podrobnejše informacije preberite tutorial.

Možnost 3 - Nakup Bitcoins s Paypal skozi Bitcoin Insanity

Morda ste že slišali za Bitcoin Insanity. Trdijo, da vam prodajajo Bitcoin s Paypal na premijo. Vendar, ko sem naredil nekaj raziskav na spletu nisem našel nobene aktivnosti na spletu za podjetja po oktobru 2014. Nisem preizkusili metodo sam, ampak iz splošnih pogled od tega na Bitcointalk je podjetje začelo dobro in potem samo plained izginil. Facebookand Twitterprofile niso bile posodobljene v skoraj eno leto, pa tudi. Zaključek - sem proč za zdaj...

Možnost 4 - Nakup Bitcoins s Paypal skozi Brawker

Brawker ima drugačen pristop k celotni zadevi bremenitve. Namesto najemnin kupite Bitcoins s Paypal neposredno, vas ujema z nekom, ki želi kaj kupiti na spletu. Kupiš element za njih z Paypal in ti pošljejo Bitcoins v zameno. Celoten proces se zdi precej zapleten, da me, kot je prikazano v tem kratkem videu.

Možnost 5 - Nakup Bitcoin CFD skozi Plus500or Avatrade

Če vas zanima samo za nakup Bitcoins da špekulirati o ceni in ustvarjanje dobička lahko kupite Bitcoin CFD-ji skozi Avatrade ali Plus500. Sem napisal pred približno Bitcoin CFDsand bistvu to pomeni, da se poskušamo napovedati prihodnje cene Bitcoin je. To vam ne bo dobil dejanske Bitcoins, ampak ker si dejansko ne kupujejo Bitcoins lahko uporabite Paypal za to metodo. Ne pozabite, da je vaš kapital je pri trgovanju s CFD-ji grozi in to je predvsem primerna za izkušene trgovce.

Še vedno ni enostaven način za nakup Bitcoins s Paypal v letu 2015

Če povzamem stvari, čeprav so skoraj 2 leti prilepili, odkar sem napisal svoj prvi tutorial o tem vprašanju še ni enostaven način, da to storijo. Paypal je pokazala veliko zanimanje za Bitcoin in celo nekaj partnershipsbut preprosta rešitev tega problema je še treba obravnavati. Ob dejal, da je vprašanje nakupom Bitcoins s kreditno cardhas pomembno, vendar o tem v naslednjem pošti izboljšalo.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Novinarji Bitcoin # 2: Učinek namere na etičnost lastništva Bitcoin

Post Bitcoin

Končno je preprost način za pošiljanje Bitcoina na Facebooku

Post Bitcoin

Zmagaj USB rudar 100% brezplačno - Mine Bitcoin Litecoin Dogecoin od doma!

Post Bitcoin

BTCRobot - Avtomatizirano Bitcoin Trading Software Bot pregled

Post Bitcoin

Bitcoin velikost velikosti blokov: razjasnitev in revizija argumentov

Post Bitcoin

Pojasnjene so osnove Bitcoin: EFG-ji BTC

Post Bitcoin

Kako lahko Bitcoin pospeši ali omeji Fiatovo inflacijo

Post Bitcoin

Bitcoin bančništvo: slovo za delne rezerve

Post Bitcoin

Prehodi AsiaCoin do dokaza o deležu

Post Bitcoin

Na Bitcoin in Fear

Post Bitcoin

Bitcoin IRA pregled - Tax Free Crypto?

Post Bitcoin

Bitcoin Cena še vedno iščejo novo nadstropje po poročilu EBA