Kako kupiti Bitcoins iz Exchange | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Kako kupiti Bitcoins iz Exchange

Kako kupiti Bitcoins iz Exchange

Bitcoin exchangesand outletscan zelo priročen način za nakup bitcoins. Te spletne strani so spletne storitve, ki sprejemajo vloge nacionalne valute in vam omogočajo, da nakup bitcoins, med polnjenjem provizijo odstotek za vsak nakup ali trgovino. Slaba stran je, da bodo nekateri od vas zahteva, da izkaže svojo identiteto in plačati uporabo bančnega računa ali nakazilo.

Koraki za nakup Bitcoins na borzi ali Outlet

Za nakup bitcoins na večini borz in vtičnice, morate e-poštno sporočilo, bančni račun, nekaj znesek nacionalne valute v tej bančni račun (da bi nakup, seveda). Nekateri izmenjave lahko zahtevajo tudi naslov in skenirano fotografijo ID, ki jih je treba predložiti. Trenutno Virwoxexchange ne zahteva preverjanje ID ali bančni račun, in jih lahko uporabite Paypal ali kreditno kartico (posredno) o nakupu bitcoins. Toda v večini primerov, boste morali slediti navodilom, podobne tistim, spodaj kupiti bitcoins s spletnimi storitvami.

  Prijavite se za račun na spletni strani storitvijo (glej seznam spodaj). Boste morali zagotoviti svoj e-poštni naslov in po možnosti državo bivanja za ta korak. Opomba: morda ne boste mogli prijaviti ali trgovino, če storitev ne deluje ali podpirajo svojo državo.

  Osebne podatke, tako da se lahko preveri svojo identiteto. Večina držav uveljavitev predpisov za preprečevanje pranja denarja (imenovane AML / KYC v Združenih državah Amerike), ki potrebujejo storitve za potrditev identitete svojih strank, preden lahko poslujejo. Zahtevane informacije je ponavadi vaš naslov, scan iz osebnega dokumenta s fotografijo, in morda vaša nacionalna identifikacijska številka.

  Počakajte, da se vaša identiteta je treba preveriti s storitvijo. Storitev mora preveriti, ali je vaša fotografija ID ni ponaredek, in da je tvoje ime ni na seznamu teroristov in sankcioniranih posameznikov. Prav tako lahko poskušali potrditi svoj naslov. Glede na državo in storitve, lahko postopek traja od nekaj ur do nekaj tednov.

  Vplačila nacionalno valuto s storitvijo. Razpoložljive metode vlog bo odvisna od storitev in državo. Te segajo od bančnih računov denarnih depozitov, nakazilom, ACH bančnim nakazilom, depozit SEPA, ali preveriti po pošti. Spletno storitvijo, bi morali imeti podrobna navodila o tem, kako narediti depozit ali povezati svoj bančni račun za svoje storitve.

  Postavite naročilo za nakup na spletni strani storitvijo za znesek bitcoins, ki ga želite, in ceno, ki ste ga pripravljeni plačati za Bitcoin (aka omejitev naročila). Ali lahko oddate naročilo za nakup določeno količino bitcoins na najcenejši ceni na voljo (aka tržno naročilo). V vsakem primeru, ko obstaja nalog za ujemanje prodaja (e) na knjigo naročil storitve na okolje, blagovna bo samodejno izvrši, in nacionalna valuta bodo odšteti iz vašega računa, in bitcoins bo nakazana na vaš račun. Storitev bo zaračunal tudi majhen odstotek provizije, ki temelji na stroških trgovanja.

  Umakne svoje na novo pridobljeno bitcoins na svoj Bitcoin denarnico.

Razlika med Bitcoin Exchange in Bitcoin Outlet

Medtem ko se lahko pojavijo izmenjave in vtičnice, da storijo enako stvar, kako ti izvajajo posle za svoje stranke, je drugačna. Izmenjave olajša poslov med kupci in prodajalci, ki dajejo ukaze s storitvijo. Če cena naročite kupca izpolnjuje ceno naročiti prodajalca, izmenjava trguje sredstev med dvema človekoma.

Vtičnica, na drugi strani pa prodaja bitcoins neposredno strankam iz lastnih rezerv, ki ste jih sami kupili. Če vtičnica nima dovolj Bitcoin rezerve na strani za naročilo, lahko kupujejo in prodajajo bitcoins v imenu svojih strank s pomočjo izmenjav (ki lahko traja še nekaj časa). Prodajna mesta običajno zaračunavajo višje pristojbine kot izmenjav, vendar imajo bolj poenostavljen postopek naročanja. Izmenjave imajo bolj napredne možnosti naročanja, vendar bitcoins na voljo za nakup, so omejena na naročila prodajajo drugi ljudje so dane.

Oglejte si seznam belowfor uglednih izmenjave Bitcoin in vtičnic.

Tl; dr; izmenjave Bitcoin ujemajo ljudi, ki želijo, da kupujejo in prodajajo bitcoins, in izvajanje poslov v njihovem imenu. Bitcoin trgovine prodajajo bitcoins neposredno vam.

Prednosti

 • Bolj udoben kot srečanja do trgovanja z osebo iz oči v oči.
 • Izmenjave z velikim obsegom naročil imajo ponavadi najboljše cene.

Slabosti

 • Zaupati morate v službo, ne za krajo vaših sredstev in biti topilo.
 • Nakup s storitvijo ni anonimen. Vaša identiteta je lahko povezan z bitcoins jih kupite, če so zapisi Storitev doslej ušli ali subpoenaed s strani državnih organov. Poleg tega se bo papir sled dvigov in vlog, povezanih z vašega bančnega računa.
 • Izmenjave in trgi zaračunavajo pristojbine na področju trgovine, in lahko tudi zaračuna pristojbine za pologov in dvigov. Vaša banka lahko zaračuna dodatne pristojbine za prenos denarja v in iz službe (tj takse nakazilo).
 • Kako nacionalne valute v in iz izmenjave ali vtičnico lahko včasih traja dlje časa, če se storitev doživlja velik obseg depozitov in dvigov. To je običajno zaradi dnevne mejne vrednosti, da banke mesto na skupni znesek nacionalnih valutnih transakcij, da se storitev dovoljeno opravljati.

Nekateri nasveti

 • Ne da veliko nacionalno valuto ali bitcoins odlagajo na borzi ali outlet.There je vedno tveganje, da bo storitev nenadoma zaprli, in bodo sredstva ne bodo več na voljo za vas (glej MtGox polom). Razen če ste dan trgovec ali poskuša izkoristiti možnosti arbitraže, samo deponiranje potrebno količino, nato pa umakne svoje bitcoins ko je trgovina ali nakup opravljen.
 • Samo poslujejo z veliko izmenjavo ali outlet.Avoid storitve, ki ne navajajo njihovo fizično lokacijo ali pa ga vodi anonimnih subjekti.

Glavni Bitcoin Izmenjave in Prodajna mesta

Spodnji storitve so nekatere od najbolj zaupanja vreden, ko gre za trgovanje z Bitcoin.

Kje najti Druge Bitcoin izmenjav

Zgoraj ni izčrpen seznam vseh izmenjav Bitcoin - ostanite z nami, bolj bodo objavljene, kot sem si jih ogledate. Če vaša država ni na voljo za katero koli izmenjav zgoraj, obisk krajev je Bitcoin Pageand Bitcoin Chartsfor je seznam skoraj vseh aktivnih izmenjave Bitcoin.

 

Bitcoin Video Crash Course

Vedeti več kot 99% prebivalstva o Bitcoin. Ena email dan 7 dni, kratke in izobraževanja (zagotovljeno). 

Sorodne novice


Post Bitcoin

Seznam držav, ki so prepovedali Bitcoin!

Post Bitcoin

OP-ED: Glenn Beck je dober za Bitcoin

Post Bitcoin

Wikipedia začne sprejemati donacije bitkoin po nedavnih navodilih IRS

Post Bitcoin

Kako kupiti Bitcoins priči S kreditno kartico, preverjanje, denar

Post Bitcoin

Cheapair zdaj sprejme Bitcoins za hotele in leti

Post Bitcoin

Bitcoin in prehod v denar

Post Bitcoin

Trucoin se odpre na tisoče ljudi na čakalni listi v več kot dveh državah duzen

Post Bitcoin

Venture Capitalist napoveduje, da bo ena bitka vredna $ 100K!

Post Bitcoin

Prilagodljiva nabava Bitcoin ne bo stabilizirala cene Bitcoin

Post Bitcoin

Secure My Bitcoin denarnica: Bitcoin varnostni nasveti

Post Bitcoin

Bitcoin Analiza cen: Tim Draper je osvojil Silk Road Auction

Post Bitcoin

Bitstamp: Stabilna Bitcoin Exchange