Nakup bitkoinov iz bankomatov | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Nakup bitkoinov iz bankomatov

Nakup bitkoinov iz bankomatov

Bitcoin bankomati (bančnih avtomatov) so vzmetnih up po vsem svetu. So priročen način za nakup bitcoins z denarjem, ne da bi na spletu ali interakcijo z drugo človeško bitje. Toda obstaja nekaj pomembnih stvari za znanega o Bitcoin bankomatih pred izvedbo nakupa:

 • Veliko Bitcoin Bankomati so enosmerni: kar pomeni, da lahko kupite bitcoins, ampak jih (ali obratno), ne more prodati.
 • Iskanje Bitcoin bankomat blizu vas lahko izziv. Številne vlade imajo stroge finančne predpise, ki določajo, kje in pod kakšnimi pogoji se lahko namesti bankomat.
 • Ker lahko Bitcoin bankomati, veljajo predpisi, boste morda morali dokazati svojo identiteto, ki ima svoje prstne odtise, dlan, in / ali vlada osebne izkaznice preleteli ATM. Vse to je odvisno od modela upravljanja zračnega prometa in pristojnosti, kjer je nameščen.

Kako Bitcoin ATM dela

Bitcoin bankomati odpravijo bitcoins za nacionalni valuti (gotovine), in če je stroj dvosmerna, lahko dodatno opustijo denar za bitcoins.

Bitcoins se izdajajo bodisi na lastno Bitcoin denarnico kupca (preko skenirani QR kode za mobilne naprave ali papirja denarnici kupca), ali v denarnici papirja generira in tisk bankomata ob nakupu. Cena nakupa je odvisna od trenutne Bitcoin tečaju, ki ga je ATM pridobiva iz interneta v realnem času. Prav tako, je dodatna odstotek pristojbina zaračuna ATM za storitve in vključeno v ceno.

Bankomat ali ima določeno količino Bitcoins za prodajo v namenskem denarnico, ali pa se poveže s spletno izmenjavo za nakup bitcoins v realnem času v imenu kupca. Uporabljena metoda temelji na tem, kako je stroj nastavljen s strani lastnika, in ali posredovanje bitcoins v realnem času je dovoljeno svojo posebno pristojnost. Na primer, v zvezni državi Teksas, Bitcoin bankomatih mogoče zakonito obratuje brez dovoljenja za prenos denarja, če bankomat ne notmake realnem času, nakupi na zahtevo iz borzi 3. Stranka v imenu kupca.

Kupne proces

Nabavni proces Bitcoin ATM običajno gre nekako takole:

  Hodiš do bankomata in skenirajte kodo QR z naslovom vašega Bitcoin denarnice (tj nahaja na mobilni napravi ali papirnato denarnico) s skenerjem na bankomati. To je naslov, ki ste ga kupili bitcoins bo poslano. Če nimate Bitcoin denarnico, v mnogih primerih, se bo stroj ponuja možnost za ustvarjanje in tiskanje denarnico papirja za vas, ko je nakup končan.

  Odvisno od bankomata, kako je bil nastavljen, in finančnih predpisov v pristojnosti, se boste morda morali za skeniranje ročno, prstnih odtisov ali vaše vlade osebno izkaznico. To je, kako je vaša identiteta povezana s transakcijo in preprečevanju pranja denarja za nakup / prodaja meje se izvršujejo. V nekaterih primerih, ki jih ne bodo zaprosile za identifikacijo, kar pomeni, da lahko kupite bitcoins 100% anonimno.

  Vnesite v višini bitcoins, ki ga želite kupiti, ali zneska nacionalne valute, ki ga želite porabiti. Znesek, ki ga lahko kupite je lahko omejena na finančnih predpisov in višini bitcoins voljo v denarnici stroja.

  Vstavite svoj denar, in počakajte nekaj sekund, saj so vaše kupljene bitcoins poslati na naslov vašega Bitcoin Denarnico. Če ste se odločili, da se papir denarnico se ustvari, bo natisnjen in vaše kupljene bitcoins bo naložen na javnem naslovu.

Iskanje Bitcoin bankomat

Najbolj vir up-to-datum za iskanje Bitcoin bankomat je Bitcoin ATM Mapwebsite. To je svetovni zemljevid znanih lokacijah Bitcoin ATM, pristojbin bankomatu je, in mnenja uporabnikov za vsako lokacijo.

Mesta Coin ATM Radarand Bitcoin ATM traktor tudi zemljevide lokacij Bitcoin ATM, vendar njihovi oglasi ne zdi, da je, kot je nedavno.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Mystery Hotel Brand - Dejstva

Post Bitcoin

Deflacija 1. del: deflacijska narava bitkoinske cene

Post Bitcoin

Več kot 40 držav se zanima za novi Bitcoin bančni avtomat iz Lamassuja

Post Bitcoin

Zmagaj vozovnico za Inside Bitcoins New York (27. april 2015)

Post Bitcoin

Dish satelitska TV Za začetek sprejema Bitcoin do konca septembra

Post Bitcoin

Kaj se zgodi, če Bitcoin ne uspe?

Post Bitcoin

Dark Wallet izdaja Alpha 5

Post Bitcoin

Bitcoin Banking: nevarnosti delnega rezervnega bančništva

Post Bitcoin

Sporočilo za javnost: BitcoinExpo 2014 v Šanghaju je razkril AGENDA

Post Bitcoin

Bitsquare - izmenjava Bitcoin z decentralizacijo vso pot navzdol

Post Bitcoin

NYDFS zadrži dodatne BitLicense podatke do decembra, več dokazov, da je ta temelj zapravljanje svojega časa

Post Bitcoin

Twitch.tv je začel sprejemati Bitcoin za naročnine