Nakup Bitcoins neposredno od osebe | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Nakup Bitcoins neposredno od osebe

Nakup Bitcoins neposredno od osebe

Nakup bitcoins neposredno od druge osebe je lahko eden izmed najhitrejših in najbolj anonimnih načinov, da se bitcoins. V večini primerov, ki jih ne bo treba predložiti dokumentacijo, ki dokazuje svojo identiteto ali čakati na obdobje preverjanja. In če je plačal z gotovino iz oči v oči z drugo osebo, ni treba razkriti svoje ime, naslov ali osebne podatke.

Izziv je najti drugo zaupanja vredno osebo, pripravljen za prodajo na količino bitcoins želite po ceni, ki ste jo pripravljeni plačati z dogovorjen način plačila. Obstajajo spletne tržnice, da bi kupci in prodajalci našli med seboj, ki jim omogoča, da objavite oglase višini bitcoins so nakup ali prodajo, in njihovo želeno ceno. Poleg tega nekatere od teh spletnih strani, kot so localbitcoins.com, ponujajo depozitni storitev, ki ščiti Bitcoin kupce iz goljufive ponudbe in morebitne 0 potrditev dvojne poskusi porabiti. Poleg tega lahko s storitvijo, ki je vgrajena v uporabniški sistem povratnih informacij vam lahko pomaga prepoznati zaupanja vredne ljudi v trgovini z, kot tudi vzpostavitev svoj ugled.

Oseba-oseba Bitcoin tržnic

Prednosti

  • Trguje s človeka na človeka, so običajno hitreje kot z izmenjavo.
  • Nakup bitcoins z gotovino od druge osebe je najbolj anonimen način za nakup bitcoins.

Slabosti

  • Prodajalci označiti svoje cene, tako da lahko majhen dobiček za svoj čas in storitev - običajno boste na koncu plačate nekoliko višjo ceno za Bitcoin, kot bi jih na borzi.

Nekateri nasveti

  • Trgovina z uporabniki, ki imajo visoko povratne rezultat in veliko število trades.Most tržnic slediti ugled trgovcev s pomočjo povratnih informacij. Ugled trgovca je pomembno za njihovo nadaljnje poslovanje, saj vzpostavlja zaupanje. Torej so ti trgovci so se izkazali za zaupanja z bodo drugi imeli visoko povratne rezultat (okoli 100%) in običajno veliko število poslov. Obstaja veliko manj tveganja ter pri poslovanju s sedežem trgovca.
  • Ne da veliko nacionalno valuto ali bitcoins deponira na marketplace.There je vedno tveganje, da bo storitev nenadoma zaprli, in bodo sredstva ne bodo več na voljo za vas (glej MtGox polom). Poskusite samo deponiranje potrebno količino, nato pa umakne svoje bitcoins ko je trgovina ali nakup opravljen.
  • Uporaba PGP / GPG šifrirana sporočila za dodatno plast anonimnosti (napredno).Messages, ki jih pošiljate na druge gospodarske subjekte v zvezi s temi trgi so shranjeni v besedilu na strežnikih storitev. Uporaba PGP / GPG šifriranje teh sporočil bo pomagala omejiti vidnost osebne podatke (tj na Meetup naslov, vaše pravo ime, vaš naslov za dostavo, itd), samo na osebo, s katero trgujete. Tretje osebe, kot so storitve na tržnici ali kazenskega pregona, ne bodo mogli dešifrirati šifrirano besedilo. Torej, ko je začetek trgovanja, najprej preverite, če ima prodajalec javni PGP GPG ključ / in jih prosite, da ga pošljete na vas. Nato ga lahko uporabite za šifriranje občutljivih besedila o sebi in trgovine; šifrirano besedilo bo berljivo prodajalcu samo. To je, seveda, če se odločijo, da ga delite z drugimi.

Bitcoin Video Crash Course

Vedeti več kot 99% prebivalstva o Bitcoin. Ena email dan 7 dni, kratke in izobraževanja (zagotovljeno). 

Sorodne novice


Post Bitcoin

Pravila FEC Bitcoin se lahko uporabi za politično financiranje v 6-0 glasovanju

Post Bitcoin

Pregled: Prosti Bitcoin Faucet

Post Bitcoin

Hacking of Satoshi Nakamoto Drama je bil velik odpadek časa

Post Bitcoin

Tedenska analiza cen in napovedi Bitcoin 1

Post Bitcoin

Bitcoin Value 3. del: Bitcoin teorija vrednosti Konrada Grafa

Post Bitcoin

Japonska se vzdrži uredbe, posledice za bitcoin cene

Post Bitcoin

Bitcoin Millionaire: Top 5 bitkoinskih milijonarjev

Post Bitcoin

Je Bitcoin Anonymous? Tukaj je popoln odgovor

Post Bitcoin

Real Live Primer za Bitcoin Trading za vas, da kopirate

Post Bitcoin

Koliko denarja lahko dejansko naredite iz Bitcoinove pipe (posodobitev februarja 2016)

Post Bitcoin

Onyx Ashanti - digitalni nomad, izumitelj, glasbenik, filozof in entuzijasta Bitcoin

Post Bitcoin

Poročilo o cenah za kratke izdaje kovancev v tednu: november 2-8, 2014