Sprejmite Bitcoin sami | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Sprejmite Bitcoin sami

Sprejmite Bitcoin sami

Veliko spoštovanje gre za vas za mnenje, da sprejme Bitcoin za vaše podjetje brez uporabe procesor plačila ali posrednik. Neposredna plačila med dvema človekoma je bistvo Bitcoin. In tukaj je nekaj prednosti boste dobili, če boste to storili sami:

 • Vi ne plačujejo provizijo. Stranka po izbiri plača majhno pristojbino za rudarsko za hitrejši čas potrditve (minimalna provizija na mnogih denarnice je trenutno nastavljena at.001 BTC, približno $ 0,06 USD).
 • Ne bančni račun potrebno.
 • Zasebnost: 3rd stranka (tj plačilnega procesorja Bitcoin) lajša ali prijavite svoje posle s svojo identiteto. To je uporabno, če želite imeti več zasebnosti z vašimi poslovanju.

Vendar pa obstajajo tudi slabosti za ravnanje plačila Bitcoin sami, vključno z:

 • Boste morali imeti osnovno razumevanje Bitcoin, kako deluje in kako ohraniti svoje bitcoins varno.
 • Boste izpostavljeni Bitcoin je hlapnih tečaju. Lahko ceno naročilo na 10 $, prejmejo plačilo Bitcoin v enakem znesku, nato pa jutri, da je Bitcoin znesek vreden samo $ 7. Ali $ 5. Ali pa 20 $. Ali pa 50 $. Bitcoin tečaj giblje hitro.
 • Morda boste morali počakati na potrditev o plačilih (se priporoča 6 potrditve, ki traja približno eno uro). To je neobvezno, vendar priporoča najboljše prakse, še posebej, če ste prodajate fizični predmet, za razliko od storitev, ki jih je mogoče zlahka preklicana (kot naročnino ali članstva). Ko je transakcija potrjena in "trajno", da je varno, da izroči blago kot za stranko.

Sprejem Bitcoin osebno

Potrebovali boste Android telefon ali tablični računalnik. To se dogaja, da deluje kot tvoj point-of-prodaje naprave (POS): boste vnesti ceno naročila stranke v njem, in aplikacija bo prikazal QR kode za tako Bitcoin zneska in vaš Bitcoin plačila naslov. Stranka skenira QR kodo s svojim lastnim Bitcoin mobilne aplikacije, hits gumb, in vam pošlje bitcoins za celotni znesek naročila.

Vaš iPhone / iPad / iPod ne bo deloval, ker je Apple prepovedal aplikacije, povezane Bitcoin, ki imajo možnost za pošiljanje in prejemanje bitcoins.

Preden začnete, boste morali odločiti, če želite, da bo vaš Bitcoin denarnico na napravi Android (bolj priročen, da preživijo in bitcoins nadomestil, vendar manj varna), ali če želite, da vaše denarnice drugje (bolj varno). Obstajajo Bitcoin v trenutku prodaje aplikacije, ki bodo delovale z obeh možnosti.

Želim, da ostane moja denarnica Off My Device

To je dobra izbira za vodenje bitcoins ste prejeli varni - vaše Bitcoin denarnico ni treba biti na napravi, da sprejme Bitcoin. Lahko preprosto prikažete Bitcoin naslov, ki pripada vaši denarnici, in imajo kupci poslati plačil.

Če ga še nimate Bitcoin denarnico, si oglejte v Getting Startedpage. Get Bitcoin denarnico, ki se ne bodo shranjeni v napravi Android.

Nato prenesti in namestiti Coinbox aplikacije na vaši napravi Android. Ta aplikacija bo vaš point-of-prodaje (POS). Ko odprete aplikacijo, morate uvoziti naslov s Bitcoin denarnico tako, da v meniju Coinbox in izberete Bitcoin> Uvoz račun> Naslov Uvoz:

Nato je dvignil Scanbutton. To bo odprlo kamero naprave za skeniranje QR kodo. Usmerite na kodo QR za v Bitcoin naslov iz vašega Bitcoin denarnico. To bo za naslov stranke pošljejo svoje plačila.

Ko uvozite naslov, ste pripravljeni, da začnete ob naročila. Lahko vnesete nova naročila na glavnem zaslonu. Za vsako točko, da lahko vstopijo v znesku (ceno v nacionalni valuti) in neobvezno noto. Pritisnite gumb +, da dodate v vrstnem redu:

Ko je vstopil v red, kliknite na gumb $ v zgornjem desnem kotu aplikacije. Vi se boste morali izbrati način plačila stranke. V tem primeru, je dvignil Bitcoinbutton. Potem se bo QR koda prikaže, da vsebuje tako svoj Bitcoin naslov denarnice in pravilno količino bitcoins (glede na trenutno Bitcoin tečaju). Pokaži na stranko, tako da lahko skeniranje z lastnim Bitcoin denarnice app in vam poslali plačilo:

Ko je stranka poslala plačilo, se bo aplikacija prikaže, da je nakup opravljen. Če si želite ogledati za posel potrditi, pojdite v meni Coinbox in izberite prodaje, in izberete, katere prodaja ste zainteresirani bodo prikazani podatki o prodaji, skupaj z število potrditev poslom.:

In to je, kako jih sprejemajo plačila Bitcoin z aplikacijo Coinbox. Toda obstaja še nekaj drugih stvari, ki jih morda želeli za namestitev na aplikaciji Coinbox, preden začnete jemati Bitcoin naročila:

  Bitcoin popust

 • Privzeto, Coinbox traja 5% popust za vsa naročila, plačanih z Bitcoin. Da bi to onemogočiti, pojdite v meni Coinbox in izberite popust in davki. Dotaknite se 5% polje zraven Bitcoin Discountand tipa 0 (upoštevajte, da je preprosto izbrišete 5 na tem področju ni dovolj, morate vnesti 0).
 • Nastavite geslo

 • Če želite, lahko nastavite geslo na Coinbox aplikaciji, da bi preprečili nikomur, da bi spreminjali svoje Bitcoin nastavitve naslov, valute, in popust. Pojdite v meni Coinbox in izberite Security. Izberite in potrdite močno geslo.

Če niste ljubitelj Coinbox point-of-prodaje aplikacije, ali z uporabo istega Bitcoin naslov za vsako transakcijo, druga možnost je Blockchain Merchant aplikacija. Ta aplikacija ima bolj preprost vmesnik in manj možnosti, ampak ustvarja nov Bitcoin prejema naslov za vsako naročilo stranke. Vendar pa je treba omeniti, da zahteva plačilo QR kode, da aplikacija ustvarja točko Bitcoin naslove Blockchain.info nadzorovane. To pomeni, da vsa plačila strank najprej iti v novo nastalih Blockchain.infoaddress, ki so na koncu posredovana kot nov posel na svoj Bitcoin naslov. To pomaga zaščititi vašo Bitcoin zasebnost (tj zaradi česar je težje za stranke, da vedo, koliko bitcoins so v naslovu), pa tudi pomeni, da se vsa plačila skozi prste Blockchain.info je.

I Want My Denarnica na moji napravi

Prenesite aplikacijo micelija. Veliko Bitcoiners se strinjajo, da je najboljša Bitcoin denarnico za Android, saj je ton funkcij, vključno z osnovno point-of-prodaje (POS) funkcionalnost.

Backup Vaš Micelij zasebni ključ

Prva stvar, ki jo morate storiti je backup zasebni ključ za šifrirani PDF. Hit Backup Missingbutton, in nato zadeti Backupbutton:

Micelij bo nato ustvari in šifriranje PDF varnostno kopijo zasebnega ključa. Moral bi zapisati prikazano geslo za varnostno kopiranje in ga shranite na varnem mestu. Ko micelij konča ustvarjanje varnostnih kopij PDF, morate nato kopirati v drugo napravo, računalnik ali spletno shranjevanje za varno shranjevanje. Hit Share PDFbutton, da ga pošljete sami ali pa ga shranite v oblaku.

Če želite, da ročno premakniti varnostno PDF za vašo zunanjo kartico SD ali kje drugje, lahko backup datoteke PDF je mogoče najti v imeniku na napravi Android:

Datoteka ga poimenovali micelija-Back-XX-XX-XX-X.XX.pdf, kjer bodo X je biti datum in čas, ko je bila ustvarjena varnostna kopija.

To je tudi dobra ideja, da preverite svoj PDF varnostne kopije, ko je končan. Hit Preverite Backupbutton in uporabljati kamero naprave za skeniranje QR kodo za kodirani Private Keyon PDF backup:

Boste morali vnesti geslo za 15 znakov za varnostno kopiranje. Micelij bo nato dešifrirati in preveri varnostne kopije, in prikaže sporočilo o uspehu na zaključku:

Vsakič, ko ustvarite novo sprejemno naslov v Micelij morate ponoviti ta backup postopek za ustrezno zasebnega ključa. Vsak zasebni ključ v Micelij bi moral imeti svojo lastno varnostno PDF.

Sprejemanje Plačila Z Micelij

Na Balancetab aplikacije micelija, zadeti Receivebutton. To bo prikazalo aktivnega Bitcoin naslov in svojo QR kodo. Če želite ustvariti poseben znesek plačila za kupca, hit ikono tipkovnice nahaja pod neobveznega zneska. Sprva, boste morali vnesti znesek v mBTC (millibitcoins):

Če želite vnesti znesek v lokalni valuti, se dotaknite mBTC pravokotnik v zgornjem desnem kotu. Če imate omrežno povezavo, mora zdaj prikazati pretvori znesek v lokalni valuti. Ta temelji na živo Bitcoin tečaju:

Hit OKbutton, ko ste končali in posodobljen QR koda se prikaže, ki vsebuje znesek, ki ste ga vnesli. Pokaži, da je to vaše stranke in jih lahko skeniranje z lastnim Bitcoin denarnice app in vam poslali plačilo Bitcoin:

Ko je stranka poslala plačilo Bitcoin bo micelij prikaže plačilo na Transactionstab. Uporabite krožne puščice na vrhu kartice za osvežitev zaslona in število potrditev.

Si lahko ogledate dodatne podrobnosti o poslu z dotikom in prisluškovanje Pokaži Detailsat na vrhu zaslona.

Sprejem Bitcoin na vaši spletni strani

Ročni način

Ročno prodajajo predmete za Bitcoin na vašo spletno stran, da strankam način v stik z vami, ko želijo kupiti nekaj. To je lahko bodisi oddaje obrazca na spletnem mestu ali pa preprosto kontaktni e-poštni naslov a.

Ko ste v stik z novim, da boste nanje odgovoriti z Bitcoin količino in Bitcoin plačila naslov:

  Najprej pojdite na bitcoinaverage.comand dobili sedanji Bitcoin menjalni tečaj za lokalno valuto. To boste uporabili za pretvorbo naročilnico skupni znesek iz lokalne valute v bitcoins. Ta storitev omogoča povprečni menjalni Bitcoin tečaj v kombinaciji z vseh večjih spletnih izmenjavah. Bomo uporabili menjalni tečaj 1 BTC = $ 620 USD za preostanek tega primera.

  Določite skupni znesek bitcoins jih dolgujete tako ceno naročila (v lokalni valuti), ki ga tečaju Bitcoin, in krog na 8 decimalnih mest. Na primer, če je skupni znesek naročila je bila 135 $, potem je skupni znesek naročila v bitcoins bi 0,21774194 BTC (tj $ 135 ÷ $ 620 = 0,217741935 = ~ 0,21774194 BTC).

  Odprite Bitcoin denarnico in ustvari nov naslov. Stranka bo pošilja svoje Bitcoin plačilo za to.

  Napiši jim odgovor z novim Bitcoin naslov, skupni znesek v bitcoins, in tečaja ki ste ga uporabili za določitev celotnega zneska. Na primer:

  Ko boste prejeli plačilo Bitcoin od kupca, počakajte, da se transakcije, da bi dosegli 6 potrdil, da pred transportom iz naročila. To bo trajalo približno eno uro. To močno zmanjšuje možnost, da bi lahko stranka uspešno Snemite dvojni poskus porabe (in prevara vas iz izplačila).

Nadomestila

Če morate zagotavljati kupcu Bitcoin nadomestila, stik z njimi, da bi dobili naslov za plačilo. To je slaba ideja, da pošljete nadomestil na naslov, ki jih je poslal k vam plačilne from.This je zato, ker bi se lahko kupec s pomočjo spletne denarnico, ki ne morejo več zagotoviti dostop strank do predhodnega naslov pošilja stranke, kar pomeni, da bi se Bitcoins izgubili.

Avtomatizirani Metode

Pri avtomatiziranih narediti-it-yourself Bitcoin plačila, morate biti pripravljeni, da bi dobili svoje roke umazane. Na srečo, so proste odprtokodne vtičnike že ustvarjen za mnoge košarico vmesnikov.

Woocommerce

 • Bitcoin Plačila za WooCommerce
  • Vam omogoča, da sprejemajo plačila Bitcoin, ki jih zagotavlja javni ključ mojster svojega Electrumwallet je.
  • Ne potrebuje svoj ELECTRUM zasebni ključ
  • Ustvarja nove naslove za vsako naročilo.
  • Določa izmenjava uporabo bitcoinaverage.com, bitcoincharts.com ali bitpay.com
  • GitHub: https://github.com/gesman/bitcoin-payments-for-woocommerce

Magento

 • Bitcoin (JSON-RPC)
  • OPOMBA: Ta vstavek ne more več biti funkcionalna ali njegov razvijalec podpira
  • Ustvari nov Bitcoin naslov za vsako naročilo.
  • Opira na bitcoind teče na strežniku gostiteljice.
  • Uporablja cron opravilo za potrditev plačila Bitcoin
  • Dobi menjalnega tečaja iz bitcoincharts.com
  • GitHub:

Reference

 • Kako sprejeti Bitcoin, za majhen businesses- Bitcoin Wiki
 • Merchant Howto- Bitcoin Wiki

Bitcoin Video Crash Course

Vedeti več kot 99% prebivalstva o Bitcoin. Ena email dan 7 dni, kratke in izobraževanja (zagotovljeno). 

Sorodne novice


Post Bitcoin

Predstavnik kovancev: viri in začetek

Post Bitcoin

Sprejmite Bitcoin na Etsy

Post Bitcoin

Coinbase: trenutni vodja pri nakupu direktnih bitkinov

Post Bitcoin

FATF: Bitcoin pozitiven, vendar tvegan za vlade

Post Bitcoin

Bitcoin Analiza cen: GHash.io, Irak in FBI dražba

Post Bitcoin

FED aprila Zapisnik minut Objavljeno: Kaj je prihodnost politika Fed za Bitcoin

Post Bitcoin

Bitcoin novinarji: etika lastništva Bitcoin

Post Bitcoin

Začetni vodič za etereumsko rudarjenje v letu 2017 - Kako priti na eterum na vašem računalniku?

Post Bitcoin

Poročilo o cenah za kratke izdaje kovancev v tednu: oktober 19-25, 2014

Post Bitcoin

Google Adsense Alternative za Post Bitcoin Faucet Apocalypse

Post Bitcoin

Čudovito naraščanje Bitcoin bo sčasoma končalo v solzah - South China Morning Post

Post Bitcoin

Uporabniki Google in Bitcoin: kdaj bo Google integriral BTC?