Kako sprejeti Bitcoin s Coinbase | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Kako sprejeti Bitcoin s Coinbase

Kako sprejeti Bitcoin s Coinbase

Coinbaseis eden od največjih ameriških temeljijo Bitcoin za obdelavo plačil. Obravnavajo Bitcoin plačila za več kot 35.000 podjetij, vključno z Dell, Expedia in DISH satelitsko televizijo. Trenutno, oni ne zaračunava nobenih pristojbin na prvi 1.000.000 $ v prodaji, ki jih prinašajo. Po milijon dolarjev v prodaji, jih bomo zaračunali% 1 pristojbino za plačilo.

Registrirajte se in začeti

Za začetek, boste morali, da se prijavite za račun. Ko ste se prijavili in potrdili svoj e-poštni naslov, boste morali povezati bančni račun in preverite telefonsko številko.

Če želite preveriti telefonske številke, pojdite na Nastavitve> Telefon Numberson Coinbase vmesnik in kliknite Preveri telefon. Boste morali vnesti telefonsko številko. Če je mobilni telefon, boste prejeli SMS sporočilo, ki vas spodbuja, da namestitev in registracijo mobilno aplikacijo Authy, da bo v zameno ustvari 7-mestno kodo, ki jo lahko nato vnesete preveriti vašo telefonsko številko. Če nimate pametni telefon, ali pa preprosto ne želijo namestiti drugo aplikacijo, se lahko odločijo, da prejmete sporočilo SMS ali telefonski klic s 7-mestno kodo, namesto. Če želite to narediti, kliknite eno od povezav v "Lahko zahtevate tudi sporočilo SMS ali telefonski klic, če nimate pametnega telefona." Stavka. Ko boste prejeli kodo, jo vnesite v polje in kliknite Preveri telefonsko številko.

Da bi dobili plačila Bitcoin pretvorijo v gotovino, boste morali tudi povezati bančni račun. Pojdi na Nakup / Prodaja> Plačilo Methodsand kliknite Dodaj na bančni račun. Boste pozvani, da izberete vrsto bančnega računa, in vpišite svoje poti in številke bančnih računov. Potem, boste morali izbrati, kako želite preveriti svoj bančni račun:

Z Instant računa Verificationmethod, boste morali zagotoviti vašo spletno bančništvo uporabniško ime in geslo, tako da Coinbase lahko prijavite v vašem imenu in preveriti podatke o računu. Ta proces traja le nekaj minut, in Coinbase obljublja, da zaščitite svoje poverilnice s trajno izbrišete svoje uporabniško ime in geslo od svojih dnevnikov, ko je postopek preverjanja končan.

Lahko uporabite vloge Verificationmethod. To je podobno metodo PayPal preverjanja bank: 2 majhni depoziti so sklenjeni v ste račun v naslednjih nekaj dneh. Nato se boste vrnili na Verificationpage na spletni strani Coinbase poleg kliknite Verifybutton za vaše podatke o bančnem računu, in vnesite zneske depozit:

Osebno sem šel z vlog Verificationmethod, ker je slaba varnostna praksa, da delite svoje uporabniško ime in geslo z nikomer drugim. Če se odločite za uporabo Instant računa Verificationmethod, vam priporočam, spreminja svojo spletno bančništvo geslo, ko se je postopek preverjanja Coinbase končan.

Začetek Sprejem Bitcoin

Ko ste preverili svoj bančni račun in telefonsko številko, ste pripravljeni sprejeti plačila Bitcoin - do $ 3000 v prodaji na dan, ki ga je mogoče povečati s predložitvijo več informacij preverjanje. Prevzamete Uvod v Merchant Toolspage za pomoč pri vzpostavljanju plačilne metode Bitcoin. Na voljo Bitcoin plačila vključujejo:

  • Plačani s Bitcoin osebno uporabo Android mobilne naprave in Merchant aplikacijo Coinbase
  • Poslati zahtevo za Bitcoin plačila preko e-pošte
  • Dodaj plačilo Bitcoin buttonto vašo spletno stran ali blog
  • Namestite Coinbase pluginfor spletnega mesta voziček programske opreme nakupovalnega (tj Zencart, WooCommerce, Magento, itd)

Samodejno Pretvarjanje Bitcoin v nacionalno valuto

Morda boste prav tako želeli, da poteg nastavitve Coinbase, tako da se vsi Bitcoin plačila avtomatično izplačajo na ameriških dolarjev in prenese na vaš bančni račun, na dnevni osnovi. To je mogoče storiti na Merchants> Merchant Settingspage. Privzeto je to Instant Exchangefeature je onemogočena:

Preverite Instant Exchangecheckbox, počistite vzdrževati minimalno ravnotežje v BTC-ju, ko exchangingcheckbox, in kliknite Shrani spremembe. Instant Exchangesetting ni mogoče omogočiti, dokler ne preveri vaš bančni račun.

Bitcoin Video Crash Course

Vedeti več kot 99% prebivalstva o Bitcoin. Ena email dan 7 dni, kratke in izobraževanja (zagotovljeno). 

Sorodne novice


Post Bitcoin

Je Bitcoin Legal? Pravni status Bitcoin po državah

Post Bitcoin

Zdaj lahko pomagate ustanovi Wikimedia z donacijami Bitcoin

Post Bitcoin

Kako odstraniti bitko na domu v 5 korakih

Post Bitcoin

Seznam 8 bloka raziskovalcev in kaj so točno?

Post Bitcoin

Trucoin napoveduje partnerstvo z Bitpayom za Bitcoin St. Petersburg Bowl

Post Bitcoin

OP-ED: Glenn Beck je dober za Bitcoin

Post Bitcoin

Dnevno poročilo Bitcoina: Brazilija pravi, da je preveč zgodaj za uredbo o bitkiinu, Charlie Shrem, ki je bil izrečen na 2 leti v zaporu

Post Bitcoin

Bitcoin Domensko ime BTC.com Prodano za 1 milijon dolarjev USD!

Post Bitcoin

Bitcoin kot blago: Licenca za obdavčitev?

Post Bitcoin

Tri načine za preprost nakup Bitcoinov v Združenem kraljestvu in nova britanska izmenjava

Post Bitcoin

Jody Drake iz Butterfly Labs Trditve ni bilo mogoče kupiti

Post Bitcoin

Kako priti do brezplačnih bitkoinov z bitkoinskimi čopiči, ki dejansko plačujejo