Sprejmite Bitcoin na Etsy | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Sprejmite Bitcoin na Etsy

Sprejmite Bitcoin na Etsy

Čeprav trenutno Etsydoesn't avtomatiziran sistem v mestu, za sprejem Bitcoins, da je zelo težko sprejeti plačila Bitcoin od strank za vašo trgovino. Postopek deluje takole:

  Ko stranka gre na blagajno, pa izberite "drugo" plačilno sredstvo, in po želji napišite beležko, ki bi jih želeli plačati z Bitcoin.

  Etsy vas obvesti o novi prodaji. Obrnete se stranki neposredno s plačilno naslovom Bitcoin in Bitcoin znesek za plačilo.

  Ali pa, če uporabljate Bitcoin plačilni procesor (to je priporočljivo), ga lahko uporabite za ustvarjanje računa, ki vsebuje Bitcoin plačila naslov in količino, in ga pošljite na stranko. Procesor plačila sprejema plačila v vašem imenu, in po želji pretvori plačilo Bitcoin v nacionalni valuti in jo pošlje na vaš bančni račun.

  Stranka pošlje plačilo Bitcoin, dobiš plačano, in potem označiti vrstni red, kot je plačala za Etsy.

To je kratek in suh nje. Sledite tem korakom in začeti pridobivanje plačan v bitcoins!

# 1. Ugotovite, če želite Bitcoins ali Cash

Če želite, da se izplačila Bitcoin takoj izplačajo na nacionalno valuto in se prenesejo na vaš bančni račun, obiščite Sprejmi Bitcoin za vašo Businesspage navodila za pridobivanje nastavitev s plačilnim procesorjem Bitcoin. Priporočam Coinbase (za prodajalce v ZDA). Plačilo procesor Bitcoin bo ročaj tehnične podrobnosti dobili izplačanih v bitcoins - boste pravkar uporabili storitev za e-pošto račun za stranko, ki bo vključeval Bitcoin plačila naslov. Potem plačilo se samodejno pretvorijo v svoji nacionalni valuti in prenese na vaš bančni račun. Ali se lahko odločijo, da del plačil, ki se gojijo v Bitcoin, medtem ko dobi ostalo poslano na vaš bančni račun.

Toda, če želite sprejeti bitcoins kot plačilno sredstvo in imajo na njih, prevzamete Pridobivanje Startedpage in si sami Bitcoin denarnico. Ko stranke prevzem, ki jih bomo vas obvestili, da želijo plačati z Bitcoin, in jih bomo z naslovom za Bitcoin plačila (glej to počne Yourselfat spodaj za več informacij).

# 2. Dodajte "drugo" Način plačila v nastavitvah Etsy

Da bi ohranili svojo prodajo Bitcoin v dobrem stanju z Etsy, morate imeti kupec skozi standardni postopek nakupa in izberite "Drugo", način plačila, ko blagajno. Etsy bo še vedno dobil svojo rez in zato ni vseeno, kaj valuta se uporablja med kupcem in prodajalcem.

Prijava v Etsyand gredo na vašo Shop> Dostava & Placilo> Načini plačila. Omogočite "drugo" način plačila.

To ni dobra ideja, da preskočite ta korak in poskušajo prodati svoje blago pod mizo - to je lahko škodljivo za Etsy Bitcoin prodajalca skupnosti in ima lahko za posledico tudi v vaši trgovini pa zapreti.

# 3. Posodobite svoje Shop pravilniki

Seznam Bitcoin kot sprejemljivo obliko plačila na vaši strani trgovina politik (na voljo na vašem Shop> Info & Videz> Pravilniki). Če ga še nimate politike ustanovile, sedaj bi bil pravi čas. Mnogi kupci ne bodo kupili od prodajalca, če nimajo politike ustanovila.

Kot primer, lahko navedejo sprejetih plačilnih sredstev, ki jih sprejme tudi Bitcoin, in kako plačati z Bitcoin:

Strinjam PayPal, kreditne kartice, in Bitcoin.

Če se plačuje s Bitcoin, uporabite "drugo" kot način plačila pri preverjanju ven in napišite, da želite plačati s Bitcoin v polju »Opomba k prodajalcu". Ko je bilo naročilo oddano, vas bom v stik z računa, ki vsebuje Bitcoin količino in naslov lahko pošljete plačilo.

# 4. Izboljšajte svoje Bitcoin SEO

Vožnja Bitcoin osredotočene kupcev v vaši trgovini s posodobitvijo svojih Shop objave, oznake, naslove in opise z besedami "Bitcoin" ali "Bitcoin Odobrena".

# 5. Pridružite Team Bitcoin Etsy

Pridružite seznam Bitcoin Etsy Teamand da vaša trgovina, kot je tisti, ki sprejema Bitcoin valuto. Na strani ekipe, kliknite na Pridruži tem Teambutton.

Kako za obdelavo plačil

Ok, ste obveščeni stranke o tem, kako bodo morali prevzeti, če želijo plačati z Bitcoin. Ko vam Etsy opozorilo na Bitcoin prodajo, boste morali dati kupcu Bitcoin plačila naslov in znesek za plačilo.

Uporaba Bitcoin plačilnega procesorja

Če uporabljate procesor plačila, napišite kratko opombo stranki pojasnjujejo, da boste neposredno jim pošljete račun s plačilno naslovom Bitcoin in količini. Potem se prijavite na spletni strani Bitcoin plačilne procesorja in izberite ustvariti nov e-poštni račun. Vnesite podrobnosti naročila in cene vsako postavko v nacionalni valuti (procesor plačilo bo ročaj pretvorbo cen Bitcoin). Vnesite stranke e-poštni naslov in ga poslati off z njimi. Ko je kupec plačal račun, bo vaš procesor plačilo vas obvesti, da je bila plačana (običajno po elektronski pošti). Na tej točki, lahko označite vrstni red, kakor je bil plačan v Etsy in poslati naročilo za stranko.

Narediti It Yourself

Če ste ravnanje plačil Bitcoin sami, odprla svoj Bitcoin denarnico in ustvarjajo novo sprejemno naslov - to je naslov stranka pošlje plačilo. Nato določi skupno ceno naročila v Bitcoin:

  Pojdi na bitcoinaverage.com- prikaže povprečno Bitcoin menjalni tečaj iz vseh večjih izmenjavah. Dobili sedanji Bitcoin menjalni tečaj za lokalno valuto. V tem primeru, 1 BTC = $ 650 USD.

  Pretvarjanje skupno ceno zaporedno Bitcoin, ki ga delimo s tečaju, in okoli nje do 8 ali manj decimalnih mest. Na primer, če bi bila skupna cena bi 120 $, bi Bitcoin skupna cena be.18461539 BTC (to $ 120 / $ 650 = 0,18461539 (zaokroženo)).

Potem pošljejo stranki svoj Bitcoin naslov in skupni znesek Bitcoin plačila. Preverite svoj Bitcoin denarnico občasno da ugotovi, ali je stranka poslala plačilo. Ko je bilo poslano, počakajte vsaj 6 confirmationson plačilo, preden jo je zaznamovalo kot plača na Etsy in ladijski promet iz red. Čakanje za Bitcoin transakcije imeti vsaj 6 potrdil boste zaščitili pred morebitno dvojno preživijo poskusu zlonamerno kupca.

To je lahko tudi dobra ideja, da zahteva, da stranka da plačilo Bitcoin v nekaj urah po prejemu zahtevka za plačilo. Stopnja izmenjevanje Bitcoin je volatile - če je kupec čaka dni pred izvedbo plačila, bi cena Bitcoin šel dol v tem času, kar vam bo pustilo manj od prvotne cene. Če uporabljate Bitcoin plačilnega procesorja, čeprav, boste zaščiteni pred spremembami menjalnega tečaja Bitcoin.

Za več podrobnosti, si oglejte Sprejmi Bitcoin On Your Own.

Bitcoin Video Crash Course

Vedeti več kot 99% prebivalstva o Bitcoin. Ena email dan 7 dni, kratke in izobraževanja (zagotovljeno). 

Sorodne novice


Post Bitcoin

Dnevno poročilo Bitcoin: Bitmainov razvoj P2pool, Arctic Cycle Cloud Mining KnCMiner in še več

Post Bitcoin

Coinbase: trenutni vodja pri nakupu direktnih bitkinov

Post Bitcoin

Bitcoin Adoption: napredovanje med top 100 spletnih strani

Post Bitcoin

Kanada bo uvedla uredbo o bitcoinu

Post Bitcoin

Nova posebna trgovalna platforma BitShares se bo začela oktobra

Post Bitcoin

Ministrstvo za obrambo meni potencialno bitko potencialno teroristično grožnjo

Post Bitcoin

Grafikon tržne vrednosti Bitcoin - podatki o živih izmenjavah

Post Bitcoin

Ali naj kupim Bitcoins zdaj?

Post Bitcoin

Podpora za Segwit2x, Newyorško pogodbo in prihajajočo Bitcoin Fork Explained

Post Bitcoin

Koliko denarja lahko dejansko naredite iz Bitcoinove pipe (posodobitev februarja 2016)

Post Bitcoin

Mt. Gox, Mintpal, Hashfast, Butterfly Labs in Robocoin: Blunders v Bitcoin Business

Post Bitcoin

Kaj je Bitcoin? Enostavno (vendar temeljito) razlago