Oglašujte, da vaše podjetje sprejema Bitcoin | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Oglašujte, da vaše podjetje sprejema Bitcoin

Oglašujte, da vaše podjetje sprejema Bitcoin

Če sprejmete plačila Bitcoin, to je dobra ideja, da ga objavi. Najemnin Bitcoin množica vedo, da lahko preživijo svojo robo od cryptocurrency na svoje stvari bo pomagal dobiti bitcoins valjanje v!

Put Bitcoin logotip na vašo spletno stran

Oglaševanje brezplačno na Bitcoin navdušenec spletnih strani je odličen način za promocijo vašega podjetja in dobili nekaj prometa. Bitcoiners radi videli nove proizvode in storitve, ki bodo izpolnile svoje kovance. Spodaj so najboljša mesta za seznam vaših Bitcoin prevzemno podjetje:

 • Yelp- se vaše podjetje na seznamu ni, in določiti, da sprejema Bitcoin. Citati pred kratkim dodali nov Sprejema Bitcoin? Lastnost, da se lahko omogočeno na katero koli od svojih poslovnih seznamov.
 • Spendbitcoins.com- stran imenika seznamom Bitcoin sprejemajo podjetja. Ustvarite podjetje profileand dobili kotirajo na njihovo spletno stran.
 • Coinmap.org (samo fizične prodajalne) - interaktivni zemljevid, ki prikazuje lokacije Bitcoin sprejemajo podjetij. Odlično za pridobivanje lokalne stranke v vratih!
 • Bitcoin subreddit- ima več kot 122.000 naročnikov. Prijava za račun reddit in narediti novo delovno mesto v / r / Bitcoin o tem, kaj vaše podjetje počne in da se zdaj sprejema Bitcoin. Ne pozabite, da dodate povezavo do vaše poslovne spletne strani. Primer objava lahko izgleda takole:
 • Naslov:

 • Naredim po meri, kakovostne kavbojske klobuke za življenje - in zdaj sem jih prodal za Bitcoin!
 • Telo:

 • Sem lastnik [customcowboyhats.com] (http://customcowboyhats.com). Pred kratkim sem odkril Bitcoin in samo setup svoj spletni strani, da sprejme Bitcoin naročila. Jaz sem veseli, da kar nekaj strel rit klobuke za Bitcoin!
 • Upoštevajte, da zgoraj uporablja reddit oblikovanje bracketsto ustvariti povezavo do spletne strani. Ne pozabite, da se zamenja "http://customcowboyhats.com" z URL vaše spletne strani.
 • Storitev napoved Bitcointalk je subforum- post je napoved o novi način plačila Bitcoin. Ta stran je, če trdo Bitcoiners gre za vse svoje Bitcoin sorodnih novicah in dogodkih.
 • Trgovina oddelek na Bitcoin wiki - ta stran ima visoko Google razvrstitev za iskanje, povezanih z Bitcoin sprejemajo podjetja. Upoštevajte, da boste morali za prijavo za račun in pay.001 BTC za sposobnost, da bi popravke na wiki (pristojbina za BTC je odvračilni ukrep spam).
 • Bitcoin Megaphone- če imaš nekaj centov vredno Bitcoin, lahko objavite hitro oglas in povezavo na vašo spletno stran z uporabo te storitve. V bistvu, Bitcoin megafon vam omogoča, da objavite poljubno količino besedila na to spletno mesto, vendar pa je treba plačati na znak v BTC-ju (trenutno pristojbina je 0,00001 BTC na znak). Tam je SEO bonus preveč: vsako besedilo, ki se začnejo s "http" se pretvori v hiperpovezave, ki ne vsebuje rel = "nofollow" atribut.

Shout It Out Več socialnega Media

Poslali Twitter tweetand narediti Facebook postabout svojo novo Bitcoin sprejem. Naj vaše stranke in privrženci vedo, da lahko zdaj plačati s prvim na svetu decentralizirano valuti!

Get Podpis za vašo Shop

Če imaš fizično trgovino, bi bilo pametno, da imajo znak ali nalepko na vaših vrat, da opozori stranke, ki jih sprejemajo Bitcoin. Da bi prihranili nekaj denarja, si lahko natisnete visoke ločljivosti "Bitcoin sprejeta Tu" PDFand trak ali lepilo za okna vaši trgovini je.

V nasprotnem primeru lahko kupite ready-made nalepke za približno $ 2 na bitstickers.net ali btcgear.com.

Če res želite, da bi pritegnili nekaj pozornosti, lahko dobite Neonska reklama, ki žari "Bitcoin Sprejet Here". Medtem ko so dobili precej strm ceno $ 325, ki jih bomo zagotovo vaša trgovina izstopa med ostalimi podjetji na ulici!

Sorodne novice


Post Bitcoin

Več kot 40 držav se zanima za novi Bitcoin bančni avtomat iz Lamassuja

Post Bitcoin

Bitcoin je zabava, ki bi lahko osvojila svet - Atlantik

Post Bitcoin

Ali je Bitcoin Mining dobičkonosna leta 2018?

Post Bitcoin

Trucoin napoveduje partnerstvo z Bitpayom za Bitcoin St. Petersburg Bowl

Post Bitcoin

Dnevno poročilo Bitcoin: ameriške banke predlagajo uredbo o bitki, žrtve TorrentLockerja ne bodo plačale prepozno in še več

Post Bitcoin

Zdaj lahko pomagate ustanovi Wikimedia z donacijami Bitcoin

Post Bitcoin

Sam Patterson, OpenBazaar, govori o elektronskem poslovanju, decentralizaciji, multisigu in več

Post Bitcoin

Kako kupiti Bitcoins, če ste Noob - Bitcoin Whiteboard torek

Post Bitcoin

Butterfly Labs Josh Zerlan Deposition Hightlights

Post Bitcoin

Kako zaslužiti s širjenjem besede o Bitcoinu

Post Bitcoin

Bitcoin ni mogoče regulirati, kot je internet

Post Bitcoin

4 načine za nakup Bitcoin z Cash Wordwide