Prosti Ross William Ulbricht | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Prosti Ross William Ulbricht

Prosti Ross William Ulbricht

Ross William Ulbricht (star 32 let, na desni strani, na sliki spodaj) je bil obsojen zaradi pranja denarja, računalniške taksist in zarote prometnih narkotikov v februarju 2015. On prestaja dosmrtno kazen brez možnosti pogojnega izpusta. To pomeni, da se bo postarala in umre v zaporu, če se obrne.

Njegovi odvetniki vložila pritožbo z dne 12. Januarja 2016 s središčem na trditve, da je tožilstvo nezakonito zadržanih dokaze o Prestupak Dea zastopnikov v preiskavi Silk Road. Dva DEA zastopniki (Carl Forceand Shaun Bridges) priznali krivdo in so zdaj v zaporu.

To ni samo pritožba sprostiti Ross ali zmanjša kazen, ampak, da se obrne muči precedentsset v tem primeru, ki se ukvarja s svobodo interneta.

Ob koncu svojega stavka Ross napisal letterto sodnik rekel naslednje:

"Ko sem ustvaril Silk Road nisem iskal finančno korist, sem ustvaril Silk Road, ker... Sem verjel v času, da bi morali imeti ljudje pravico do nakupa in prodaje, kar so želeli, dokler niso bili škoduje nikomur.

Silk Road naj bi bilo približno daje ljudem svobodo, da se sami odločajo, da si prizadevajo svojo srečo... Medtem ko še vedno ne mislim, da ljudje, je treba zanikati to pravico, nisem želela ustvariti spletno stran, ki bi zagotovil drugo pot za ljudi, da nahranijo svoje odvisnosti....

Tudi zdaj razumem, kaj strašna napaka sem... Sem imel svojo mladost, in vem, da je treba vzeti moje srednjih let, ampak prosim pustite mi mojo starost. Prosim, pustite mi majhno luč na koncu tunela, izgovor, da ostanejo zdravi, izgovor, da sanja o boljših prihodnjih dneh, in možnost, da sam odkupi v svobodnem svetu, preden sem se srečal svojo kavo. "

Medtem ko je v zaporu Ross ustvaril umetnine, ki upodobil njegov poskus in sedaj novega, drugačnega. Te umetnine so nato pokazala piko po piko na spletu kot instrument za darujejo denar za svojo pritožbo. Tukaj je njegova zadnja umetnine pokazala z donacijami iz mnogih ljudi po vsem svetu:

Zdaj je Ross ustvaril novo umetniško delo, imenovano "Two-Faced Tango", ki bo pomagala pri zbiranju denarja za njegov vzrok. Lahko prispevam tako malo, kot $ 1, da razkrije samo en piksel risbe in pustite sporočilo.

Klikni tu za ogled najnovejše umetnine z Ross

Ne vem, če je Ross je kriv ne. Verjamem, da si zasluži pravico, da se brani, še posebej, če ljudje, ki zagrešijo umore pogosto preživijo manj časa v zaporu.

Če si res želite vedeti, celotno zgodbo o Ross na najboljši možen način gledal film Deep Web. Film daje notranjo zgodbo o aretaciji Ross, obtožene, da so "Dread Pirate Roberts, avtor in izvajalec spletu črnem trgu Silk Road. Film raziskuje, kako so umi in mislecev v ozadju Deep Web zdaj ujeta v križec v bitki za nadzor v prihodnosti neločljivo povezan s tehnologijo, z našimi digitalnimi pravicami visi na nitki. Če to zanima greš naprej in se z dovoljenjem, copyfrom spletno stran filma.

Kliknite tukaj, če želite izvedeti več o Ross in njegove umetnine

 

Bitcoin Video Crash Course

Vedeti več kot 99% prebivalstva o Bitcoin. Ena email dan 7 dni, kratke in izobraževanja (zagotovljeno). 

Sorodne novice


Post Bitcoin

Bitcoin Domensko ime BTC.com Prodano za 1 milijon dolarjev USD!

Post Bitcoin

Bitcoin Country! Top 10 narodov, ki radi BTC

Post Bitcoin

Kaj je Segwit? (Ločeno pričevanje)

Post Bitcoin

Evropska komisija bo nadaljevala uredbo o bitcoinu

Post Bitcoin

Prodaja Bitcoins na borzi

Post Bitcoin

Vplivi Bitcoin na sistem D - Sence gospodarstvo

Post Bitcoin

Arbitraging Bitcoin - Kako sem dosegel 12,12% ROI v 1 uri

Post Bitcoin

Kaj je zasebni ključ Bitcoin, kako ga uporabljati, naj bo varno!

Post Bitcoin

5 Izzivi, ki se trenutno soočajo z Bitcoinom (po mnenju Mikea Hearna)

Post Bitcoin

Bitcoin Adoption: napredovanje med top 100 spletnih strani

Post Bitcoin

Kaj je Bitcoin denarnica in Kako priti do denarnice?

Post Bitcoin

Bitcoin Analiza cen: Dellov vpliv na bitno ceno