Kdo podpira Bitcoin Cash (popoln seznam) | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Kdo podpira Bitcoin Cash (popoln seznam)

Kdo podpira Bitcoin Cash (popoln seznam)

V torek, 1. Avgusta ob 4. Uri (UTC), kar so mnogi opisujejo kot bo altcoin vilice off od glavne Bitcoin omrežju. 1. Avgust je tudi predvideno aktiviranje MKT 148, znan tudi kot uporabnik z aktivnim Soft vilic (UASF).

Novi, odcepitev kovanec, Bitcoin Cash, bo začela kot ti uporabnik Aktivno Hard vilic (UAHF) - v resnici; rudar Aktivirani Hard vil. Vsi imetniki Bitcoin (BTC), bodo prejeli znesek v Bitcoin denarni ekvivalent njihove Bitcoin gospodarstev.

Opomba: Če se znajdete zmedeni zaradi vse te "vilice govori," si oglejte ta članek o subjector Andreas Antonopolous "odlično" Forkology "predstavitev).

Kratek vodič za Bitcoin Cash

Major kitajski ASIC operaterja proizvajalec in rudarstvo bazen, Bitmain, plannedand kodiran odgovor na možnost vilicami-UASF povzroča. Ta koda, prvotno imenovano Bitcoin ABC in zdaj znana kot Bitcoin Cash (simbol Ticker BCCor biološki varnosti), bo vilice z različico Bitcoin brez SegWit vendar z 8x večjega bloka.

Trenutno Bitcoin Denar ocenjene ima podporo le 0,26% celotne Bitcoin rudarske hashrate in njegovo ceno na ViaBTC terminskem marketis približno 12% od Bitcoin je. Kako te številke bo razvil, ko pride do vilic je zelo špekulativna zadeva.

Dnevni shema Bitcoin Cash terminske cene na ViaBTC; Trenutno je edini na voljo na trgu. Pričujoči tečaj CNY za USD je 0,14.

Zdi se, da se bo Bitcoin Cash ne pridobijo pomembne oprijem soglasje. Brez množične finančne podpore, bo BHC verjetno trgovino z 3 (ali celo 2) mestno območju je kmalu po začetku, saj bodo imetniki Bitcoin ga prodajajo v masah za Bitcoin ali fiat.

Kako bo Izmenjava Upravljanje Bitcoin Cash Fork

Če so vaši bitcoins varno potekala v vašem osebnem Bitcoin denarnico, bo BTC stanje se knjiži in uskladiti na BCH verigi. Delitev kovance, potem postane vaša odgovornost, bi želeli v trgovini ene ali druge strani.

Poskrbite, da opravljate svoje raziskave temeljito pred poskusom, da razdeli svoje kovance; to je precej zapleten in tehnični postopek. Ko pride do vilice, spremljate Bitcoin Cash cena tako oceniti potencialni dobiček pred morebitno tveganje, plus čas in trud, potreben.

Opozorilo: Pazite storitev, ki omogočajo, da razdelite kovancev za vas! Če tega ne potrdi kot del zaupa izmenjavo, denarnice ali podobno Bitcoin podjetje, bi lahko take ponudbe in se na kovance krajo prevare!

Če so vaši bitcoins shranjene na borzi (ki ne priporočamo zaradi varnostnih razlogov), bo ustrezno skrbnik odloča o usodi svojega BCH. V nekaterih primerih, ne boste prejeli nobenega biološki varnosti.

V spodnji tabeli, določa navedenih stališč izmenjave Bitcoin in denarnice v zvezi s to zadevo:

Kako denarnice bodo Upravljanje Bitcoin Cash Fork

Pod pogojem, vaši bitcoins varno potekala v osebno denarnico, ne morete izgubiti svoje cashcoins. Vendar pa obstaja majhna možnost, da bi zlonamerni rudarji krajo cashcoins ko bo Bitcoin transakcije. Da bi se izognili tej nevarnosti, boste morda želeli razdeliti kovancev v posebni Bitcoin in Bitcoin Cash denarnice.

Nekatere denarnice bodo ali so izpusti določene posodobitve, storitve in vaj za razdelitev svoje kovance. Če je vaša denarnica ne podpira takšno funkcijo, boste morda menijo, začasno ali stalno premika svoje kovance na nosilno denarnico. Kot vedno izvaja zelo pozorni, ko se premikajo velike vrednosti.

Kot Bitcoin Denarna denarnice zahtevajo dostop do zasebnega ključa in geslom Bitcoin denarnici je, da bi zahtevali cashcoins, morate posebej previdni pri prenosu koli Cash denarnico. To bi bilo veliko varneje, da premaknete bitcoins v novo denarnico z novim privkey in geslom, ko pride do vilice. Šele potem, ko so bitcoins so v novo denarnico, morate vnesti privkey / geslo v vsakem Bitcoin Cash denarnico. S tem se izognemo nevarnosti privkey / gesla uhajanja prek potencialno škodljivo programsko opremo.

Bitcoin Core (aka Bitcoin QT)

Opozorilo: namestitvijo denar na istem računalniku kot je Core nevarno. Uporaba možnosti privzeto namestitev, bo Cash prepiše in korupcije podatke Bitcoin Core - lahko obrišete svoje pravo ravnotežje Bitcoin! Več o podatkih Bitcoin directoryand nazaj gor - še posebej vašega wallet.dat datoteke! - pred namestitvijo Cash.

Bitcoin Core ne bo podprla Bitcoin Cash na kakršen koli način.

ELECTRUM

Medtem ko je najnovejša različica ELECTRUM, 2.9, je sposobna razlikovati med konkurenčnimi verig, ELECTRUM uradno ne podpira Bitcoin Cash. Dejansko, menijo, da je "ELECTRUM Cash" vilice svoje programske opreme, da je kršitev blagovne znamke.

Exodus

Kombinirana denarnico in izmenjavo storitev, Exodus, ne bo podprla Bitcoin Cash, bodisi s cepljenjem ali zagotavlja trg.

Trezor

Priljubljena Trezor strojne denarnica bo podpirala Bitcoin Cash. Spletni vmesnik Trezor bo funkcija orodje za varno razdelitvijo svoje kovance. Posvetujte Trezor uradni statementfor dodatne informacije

Ledger

Priljubljena Ledger strojne denarnica bo podpirala tudi Bitcoin Cash. Njihov vmesnik denarnica Chrome bo tudi funkcija split uporabnost in selektor za obe verig. Posvetujte uradne podatke statementfor.

Jaxx

Ker uporabniki Jaxx vedno nadzor nad svojimi zasebnimi ključi, ki ustrezajo Bitcoin Cash (BCH) bo varen v Jaxx denarnici. Vendar vedite, da ne boste mogli dostopati / pošiljanje / prejemanje svoje Bitcoin Cash (BHC), dokler povezovanje poteka.

Blockchain.info

Če imate Blockchain denarnico, je pomembno, da ohranijo svojo denarnico in ustrezno obnovo stavek in ne zbrisati, tudi če izpraznite ravnotežje BTC. Tudi če ste razmišlja dviga sredstev iz izmenjav, ki ne podpirajo TUL, je varno umakniti na svoj Blockchain denarnico.

V primeru dveh ločenih blockchains po 1. Avgustu, bo 2017 Blockchain.info podporo najdaljšo verigo. Z današnjim dnem, Blockahin.info nima takojšnjega plansto celoti podpirajo Bitcoin Cash vilice v naš glavni izdelek. Ampak, če BCC razvije v dejansko verigi in trg, ne boste mogli uporabiti za obnovitev izraz za izvoz vaših sredstev in njihovo uporabo v tej verigi, ne glede na to, ali Blockchain odloči, da ga podpre.

Keepkey

KeepKey načrtuje PodporaVsa vilice Bitcoin kot edinstvene valutah in vam bo omogočilo, da bi zamenjali med njimi z ShapeShift.

Copay

Copay nima neposrednega plansto podporo BCC. Ker so te aplikacije res Bitcoin denarnice, uporabniki imajo zasebne ključe in imajo popoln, ekskluziven dostop do svojih sredstev. Medtem ko uporabniki ne bodo mogli upoštevati ravnotežje BCC ali ustvarite BCC transakcije v tem trenutku, je mogoče dostopati do TUL pozneje z dodatno programsko opremo.

BTC.com

Če je vilice uspešna boste automaticallyhave enakovreden znesek TUL kot količina BTC, shranjenih v BTC.com denarnici.

Če ste v dvomih obisku BitcoinCash.orgto vidim, če je podprta vaša izmenjava ali denarnico.

Imajo dodatne informacije deliti? Vas prosimo, da jo pustite v komentar oddelku spodaj.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Koliko denarja lahko dejansko naredite iz Bitcoinove pipe (posodobitev februarja 2016)

Post Bitcoin

Peter Schiffs Euro Pacific Precious Metals za sprejem Bitcoin

Post Bitcoin

BitPay sprosti Copay: Multi-Sig Bitcoin denarnico za skupine

Post Bitcoin

Zakaj so plače Bitcoin ključnega pomena za zmanjšanje nestanovitnosti cen

Post Bitcoin

Bitcoinova prihodnost je odvisna od vas

Post Bitcoin

Pregled: Moji ponavljajoči se poskusi kupiti BTC iz 247Exchange

Post Bitcoin

Kult Kult Bitcoin - NYMAG

Post Bitcoin

Prijavite se za Mt.Gox

Post Bitcoin

Celoten začetni vodnik za izdelavo denarja iz Bitcoin pipe

Post Bitcoin

Kako varnostno kopirati Bitcoin denarnico (blockchain.info, Bitcoin QT, MultiBit)

Post Bitcoin

27. april 2015

Post Bitcoin

Profitable Bitcoin Cloud Mining: bitcoin mining brez težav