Zakaj je moja Bitcoinova transakcija tako dolgo? - Dajatve za bitke za lutke | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Zakaj je moja Bitcoinova transakcija tako dolgo? - Dajatve za bitke za lutke

Zakaj je moja Bitcoinova transakcija tako dolgo? - Dajatve za bitke za lutke

Če berete ta post predvidevam, da tako kot mnogi drugi, ki jih je poslal Bitcoin transakcije in je nekako zmeden, zakaj je še vedno naveden kot "nepotrjeno" ali "v teku", po nekaj urah ali tako.

Mislim Bitcoin transakcije naj bi bila hitra pravico?

V ta post želim poskusiti in razložiti na zelo osnovni način, kako Bitcoin transakcije deluje in zakaj je pristojbina, ki jo pritrdite na vsako transakcijo ključno vlogo pri tem, kako dolgo bo trajalo, da se transakcija skozi omrežje.

Tukaj je tisto, kar se zgodi, ko boste poslali Bitcoins z nekom

Vsakič, ko pošljete nekdo Bitcoins, posel gre skozi različne računalnikih protokol Bitcoin po vsem svetu, da poskrbite, transakcija je veljavna. Ko je transakcija je preverjeno, potem pa "čaka" znotraj Mempool (tj v nekakšen "limbo" stanje).

To je v bistvu čakajo, da se pobral s Bitcoin rudar in je stopil v bloku posla na Blockchain. Dokler je pobral je to obravnava kot "nepotrjeni transakcija" ali "v postopku transakcije". Nov blok poslov v doda na vsakih 10 minut, v povprečju Blockchain.

Ker pa obstaja toliko transakcije v zadnjem času zaradi povišanja cen, in blok lahko imajo le končno količino transakcij, ki niso vsi posli izbral takoj. Tako da boste morali počakati za določen čas, dokler rudar odločil, da izberete svoj posel od vseh tistih, ki poseda v mempool.

Ko je transakcija vključena v bloku prejme prvo confirmationand, da je ni več v teku. Potem dodamo še en blok poslov bo dobil še eno potrditev, in tako naprej....Tukaj je kratek video pojasnjuje takole:

Kako lahko preverite, ali vaš posel bo dobil vključene v naslednji blok?

Enostavno. Z dodajanjem dovolj velik rudarstvo feeto njej. Vidite eden od načinov, rudarji dobili plačani za svoje delo, je z zbiranjem pristojbin na različnih transakcij. Torej, seveda bi raje najprej vključuje posle z najvišjimi pristojbin. Če je vaša provizija je dovolj visoka - vaš posel bo šel skozi hitreje.

Kako lahko poveste, koliko je prava provizija?

Pristojbine se izračunavajo glede na velikost posla. Vsaka transakcija ima velikost, tako kot velikost datoteke. Velikost je odvisna od številnih dejavnikov, ki ne bo šel v tem trenutku. Najhitrejša in najcenejša provizija Transakcija je trenutno 60 satoshis / bajt. Torej, če je, na primer, vaš posel je 257 bajtov, boste morali plačati 257 * 60 = 15420 Satoshis kot pristojbino transakcije, da se vključijo v naslednji blok.

Torej, zdaj ste verjetno sprašuje: "Kako lahko izračuna svojo velikost transakcije?"

Ne moreš, vsaj ne brez veliko znanja o tem, kako Bitcoin deluje. Vaš denarnica naj to stori za vas. Večina denarnice danes bo bodisi samodejno doda zahtevano pristojbino, da bi dobili posel takoj potrjena, kot je mogoče, ali boste lahko izbrali iz različnih pristojbin po zahtevanem času potrditve (npr hitro, srednje, počasi).

Ker pa ne želim zapustiti visi sem se odločil, da vam pregled nad tem, kako najbolj priljubljenih denarnice okoli ravnajo s svojimi pristojbine:

Coinbase- Coinbase plača rudar pristojbine (običajno 0,0003 BTC) o zunanjih transakcij, da bi zagotovili te transakcije širi po vsej Bitcoin omrežju hitro. Za zelo majhne transakcije znaša boste morda morali plačati pristojbino za transakcije / rudar. (Izvor)

Blockchain.info- Denarnica izvajati dinamično pristojbino structure.Dynamic stroški dela za odkrivanje sprememb obsega omrežja in bo v skladu s tem dvig ali nižje provizijo. To pomeni, da lahko z isto transakcijo zahtevajo višjo pristojbino v obdobju preobremenjenosti omrežja, ali nižje plačilo, če poslano v času zmanjšane aktivnosti. Če nastavite pristojbino po meri opozorilo se prikaže, če je provizija po meri mislil, da je po nepotrebnem visoke ali nevarno nizko. (Izvor)

Electrum- ima možnost, da nastavite dinamične pristojbine (podobne Blockchain.info) ali nastavite svojo provizijo skozi orodja -> zavihek preference. (Izvor)

Greenaddress - GreenAddress je prvi Bitcoin denarnico vključuje možnost za zamenjavo-by-pristojbino. Z njim lahko uporabniki povečajo pristojbine na njihovih transakcij in poveča verjetnost za rudar bo vključeval transakcijo v bloku.

S klikom na zavihek »Naleteli pristojbino" odpre mini meni. Na vrhu menija, besedila prikazuje, kako hitro naj bi se transakcija za potrditev. Meni mi je omogočila, da udarec pristojbino: krat 1,5, krat 2 ali krat 3.

Če je transakcija ni pričakovati, da se kopljejo v prvi prosti blok, ker je provizija prenizka, uporabnikom mini meni ponuja možnost za vključitev pristojbino dovolj velik, da so transakcije, vključene v naslednjih dveh, treh ali šestih blokih. (Izvor)

Micelij - micelij ne dam nekaj nadzora nad pristojbine. V nastavitvah / Miner Fee, lahko izberete standard, gospodarskih in prednostne naloge za (mislim) 0.1mBTC, 0.01mBTC ali 0.5mBTC, oziroma, na MB. (Izvor)

Bitcoin QT -Bitcoin Core bo uporabil plavajoči pristojbine. Na podlagi preteklih podatkov o transakcijah, plavajoče pristojbine približati pristojbine, potrebne, da se v `m`th blok od zdaj. Bitcoin Core bo omejila pristojbine. Bitcoin Core nikoli ne bo ustvaril transakcije manjše od trenutne minimalne pristojbine rele. Končno, lahko uporabnik določi minimalno višino provizije za vse transakcije. (Izvor)

Trezor - Pristojbine se bodo samodejno izračuna za vas, ki ga myTREZOR denarnico. (Izvor)

Tam je zelo koristen vir, ki ga 21.co ustvaril, ki kaže, koliko Satoshis / bajt boste morali plačati, da bi se vključijo v prihajajočih blokov. Tukaj je primer trenutnih razmer znotraj omrežja Bitcoin:

Za vsako kategorijo Satoshi / bajt lahko vidite število nepotrjenih poslov v nasprotju s transakcijami, ki so šli skozi. Na primer, 15405 transakcije s pristojbino v višini 11-20 Satoshis / bajta šla skozi sistem v zadnjih 3 urah, za razliko od 1533, ki čakajo na potrditev.

Na desni strani si lahko ogledate na predvideno število potrditev / min blok boste morali počakati, dokler ne postane vključen vaš posel.

Kaj se zgodi s transakcijo, ki ne dobijo potrjeno kdaj?

V bistvu posli ostanejo v "limbu" (tj mempool), dokler so vključene v bloku. Vendar pa, če je transakcija ostane znotraj mempool predolgo na različnih računalnikih je (Bitcoin vozlišč), ki imajo lahko samo spusti iz svojega sistema. V tem primeru se bo transakcija preklicana.

Nekateri denarnice lahko poskusite rebroadcast potekel transakcijo in zanje pa bo ostal znotraj mempool za dolgo časa, dokler nekateri rudar odloči, da se usmili tvoje duše in jo vključujejo :)

VIA BTC ponuja transakcija stopalko za storitve v

Ravno pred kratkim VIABTC (eden največjih Bitcoin rudarskih bazenih) začela ponujati nov posel stopalko storitev. Z transakcij Accelerator za zamudo transakcij, lahko uporabniki oddati TXID (Transaction ID), ki vsebuje minimalno 0.0001BTC / KB pristojbino ViaBTC a. Bazen bo nato prednost vključiti TX v naslednjem bloku kadar je to mogoče brez doplačila. Največ 100 TXS predloženih se lahko pospeši vsako uro.

Pomembno: Transakcije so prejeli na prvi pride, prvi melje zato poskusite tvoje predloži na začetku vsako uro, da se v čakalno vrsto, preden se napolni.

Torej, upam, da to počisti stvari malo. Naslednjič, ko se pred pošiljanjem Bitcoin transakcije prepričati, da dodate ustrezno nadomestilo v skladu z denarnico, ki jo uporabljate.

Če imate še kakšna vprašanja ali vpoglede Bitcoin pristojbin, vas prosimo, da jih pustimo v komentar oddelku spodaj.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Lokalni Bitcoins: kupite Bitcoin In Person!

Post Bitcoin

Kako deluje transakcija Bitcoin?

Post Bitcoin

Urejanje novic in bankomati se pojavljajo, medtem ko sta eBay in Google videti bolj bitko prijazna kot kdajkoli prej

Post Bitcoin

Kaj je dokaz opeklin

Post Bitcoin

Zakaj pravila New York Bitcoin ne bodo uspešna: obseg in zasebnost

Post Bitcoin

Kako priti do brezplačnih bitkoinov z bitkoinskimi čopiči, ki dejansko plačujejo

Post Bitcoin

Kako sprejeti Bitcoin plačila za mala podjetja

Post Bitcoin

Lahko kupite potni list z Bitcoinom

Post Bitcoin

PayCoin in Josh Garza zrušita

Post Bitcoin

Bitcoin in prehod v denar

Post Bitcoin

Bitcoin proti USD (dolarjem) proti zlatu: katera je boljša naložba?

Post Bitcoin

Bitstampove bitkeinske revizijske zaloge pokrivajo vse depozite