Pojasnite mi bitkoin haš do mene kot v petih | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Pojasnite mi bitkoin haš do mene kot v petih

Pojasnite mi bitkoin haš do mene kot v petih

Morda ste že slišali za izraz hash ali SHA-256, vendar kaj dejansko pomeni?

Da bi se lahko odločil, katera se vpiše blok transactionswill ob blockchain nekakšno tekmovanje je potekalo med rudarji. Vsi so dobili uganka za reševanje, vendar pa ne more dejansko rešiti to uganko logično - moraš uganiti odgovor.

Predstavljajte si, da ste Bitcoin rudar, in vsakič, ko želite svoj blok v blockchain in dobili nagrado vam bo dano ključavnico kombinacijo in bi morali uganiti kombinacija za vstop v svoj blok.

Zdaj pa recimo, da je vaš izračun moči ali hash / stopnja število kombinacij si lahko uganiti, v sekundi. Torej več računalniške moči imate, hitreje boš uganiti kombinacijo.

Ker je omrežje Bitcoin želi obdržati čas med bloki, ustvarjenih v blockchain konstanto, saj več rudarji ali računske moči, se dodajo v omrežje bo postalo težje uganiti kombinacijo. Zamislite si, da se bo kot vedno več ljudi poskuša uganiti kombinacijo, ki jo je treba dati ključavnic z več možnih kombinacij.

Zgoščene je le metoda uganiti kombinacijo za ključavnico. To je z vrtenjem naključno veliko v manjšem številu, ki ga ob določenih ukrepov uporabiti. Tako na primer - recimo, da vsakič, ko uganiti kombinacija za zaklepanje je, ki bi jih naključno izbrali veliko število in se prve, srednje in zadnje številke iz njega. Če to ne deluje, bo naključno izbral drugačno veliko in ponovno ugibati.

Seveda za rudarje 'izračuni so veliko bolj zapleten, vendar ideja je, da ste se odločili za določeno načinu delovanja za ugibanja in jo izvajati, dokler ne boste dobili odgovora.

SHA-256 ali "varen algoritem 256", je le poseben način hašiš. Na enak način bi lahko smo poimenovali naš prejšnji primer za razpršitev v "99Bitcoins hašiš metodo".

Uporaba razprševanje pomaga omrežje Bitcoin ostati immuned do spremembe in goljufije - a več o tem pa v nadaljevanju videa.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Antonopulos zapusti fundacijo Bitcoin nad Mgmt

Post Bitcoin

Dnevno poročilo Bitcoin: plačila Bitcoin za Newegg.ca, Partnerska družba Apriva z GoCoin in več

Post Bitcoin

Najboljši videoposnetki za razumevanje Bitcoina

Post Bitcoin

Povzetek kovancev za kratkoročne tedenske bitkeinske cene: 21. in 27. september 2014

Post Bitcoin

12 super Bitcoin Memes

Post Bitcoin

Joe Manchin proti Ron Paulu: ena zahteva prepoved Bitcoina, druga zahteva brez vmešavanja

Post Bitcoin

Kako ustvariti 99,9% varno bitcoin papirnato denarnico

Post Bitcoin

Uradna pritožba FTC proti laboratorijam metuljčkov

Post Bitcoin

Brez primere: Bitcoin Mining Network presega 100 PH

Post Bitcoin

Prihodnost Bitcoin

Post Bitcoin

Kako uporabljati svojo Bitcoin denarnico, da dobite brezplačne kovance

Post Bitcoin

Zdaj je to kreativno! Art4Bit prodaja umetnine za kriptocurrency