Najboljši videoposnetki za razumevanje Bitcoina | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Najboljši videoposnetki za razumevanje Bitcoina

Najboljši videoposnetki za razumevanje Bitcoina

Tudi v tehnološki dobi, Bitcoin ni enostavno vprašanje in nekateri ljudje zdi, da je res težko razumeti. Tako smo ugotovili, da ta velik seznam videosexplaining ctyptocurrency deliti z vami. Preberite naše kratke opise in sledite povezavam, če želite izvedeti več o Bitcoin.

Khan Academy

Khan Academy je po vsem svetu znana organizacija, e-učenje in že pred časom, so ustvarili tečaj o Bitcoin z devetimi videoposnetkov med brez največ 15 minut. Si lahko ogledate celoten potek tukaj, ali pa si oglejte celoten potek naenkrat uporabo tega predvajanja YouTube.

"Bitcoin Explained"

Tu je še en video, ki pojasnjuje matematično strani Bitcoin, ki jih uporabnik Visua.ly "Adam" ustvarili. Lahko ga tako lahko najdete na Visua.ly in Vimeo.

Tekzilla

Ena izmed epizod techie kako-do serije 3. Revizija zajela Bitcoin (predvsem proces rudarstvo), v tej epizodi. Da bi našli del o Bitcoin, preskočite prvi 14 minut in 30 sekund videa.

Academic Earth

Akademski Earth objavila informativni prikaz videoshowing kako Bitcoin deluje rudarstvo.Največji finančni blogerji razkrivajo svoja stališča o bitkoinu in kriptokultnosti - Market Watch"Ljudje so primerjali Bitcoin do tulipan žarnice. Mislim, da te primerjave so primerna, "je dejal. "Ampak vsaj s tulipani, ste imeli nekaj oprijemljivega - a. Rastlin"

Wolf Richter od Wolf Street blog se ne dogaja nikjer v bližini, bodisi.

"Ni osnove, da razmisli, ker ni osnove z Bitcoin," je pojasnil. "Vi ste, ki sodelujejo v sistemu, kjer je edino upanje, da se bo nekdo še bolj navdušeni kupiti od vas po višji ceni."

Pohvala, ki jo

Jared Dillian in Wold Richter


Bitkovinski mehurček je pihal - žvižgal v vetruPa se je končno zgodilo. Pogledali smo na teh lestvicah vedno naraščajoče cene Bitcoin in dejal, to ne more trajati, in je ni. Bitcoin mehurček je končno dosegla vrhunec in je sedaj vse, kar je ostalo, je gledati njegovo stalno in neizprosno padec.

Torej, kaj zdaj za Bitcoin? To bo crash in izginejo kot Pets.com, Leheman Brothersand Anglo Irish Bank, obstoječi le v spominu ekonomistov. 

Pohvala je Robert Nielsen


Bitcoin mehurček bo porušil. Čas je za Bitpound - TelegraphStalno nihanja tudi pomeni Bitcoin ni mogoče uporabiti za cen blaga. In to je ničvredno, kot menjalno sredstvo, kot malokdo ga sprejema in tudi če se to zgodi, stane do 12 $ na transakcijo in lahko traja ure, da jasno....

Torej, hype stran, Bitcoins so srečke. Nimajo podložnega pripomočka. Ko se glasba ustavi, bodo tisti, zapustil jih imajo spali.

Pohvala, ki jo Abhishek Parajuli


Bitcoin Hoax - Huffington PostImamo veliko dela storiti, da bi se vrnili na poslovanje finančne uredbe in dobre monetarne politike na demokratični nadzor. Toda če mislite, da je naloga, se lahko zaupa algoritem, da je to. To je stara ideja-ekonomiste Milton Friedman in Friedrich Hayek zagovarja dajanje ponudbe denarja na auto-pilot.

Ampak, če je bil, da je politika v veljavi, ko je prišlo do finančnega zloma leta 2008, in gospodarstvo je bila prepuščena usmiljenje v nevidno roko (veliko manj nevidna cyber strani), bi vse banke so šli prsi in gospodarstvo, namesto da doživlja Great Recesija, bi bilo v popolnem razpadu. Ben Bernanke, A Friedman navdušenec, ki je bil predsednik Federal Reserve v času, priznal, da je bila politika hands-off nasprotje tega, kar je bilo potrebno.

Torej, naslednjič, ko se čarovniki špekulacije proizvajajo še en finančni kolaps, ki ya bo klic? Bitcoin? Žal, ni nikogar doma.

Pohvala je Robert Kuttner


Blockchain: Tako kot na internetu Razen, da ni - PYMNTS.comTo ne reši en sam problem, da, kjerkoli ima kdo - če ste kriminalec in potrebujete anonimno valute za plačilo ali je treba plačati. To je najbolj prevladujoča primer uporaba Bitcoin je. To ni nadomestilo za gotovino digitalno, in to ni rešitev za razvoj gospodarstva. Ni poslovni primer nikjer za svetovno valuto, ki polasti kateri koli organ centralne banke, da svojo fiskalno politiko z uporabo svoje valute. Absolutno nihče....

Tukaj je dokaz več, da Bitcoin kot je način vodenja poslovanja na življenjsko podporo. Bitpay, eden največjih in najbolj financiranih-procesorji Bitcoin, domnevno iz offmost od njegovih preostalih zaposlenih prejšnji teden v prizadevanju, da bi "ohranili korak z rastjo Bitcoin je." Katera, ki temelji na to novico, se zdi, da se giblje v napačno smer.   

Torej, lahko se strinjamo, da se premaknete čas, energijo in možganske celice od Bitcoin kot alternativne valute? In razvozlati tehnologijo za blockchain stran od nje, preveč? 

Sorodne novice


Post Bitcoin

Butterfly Labs Josh Zerlan Deposition Hightlights

Post Bitcoin

Ali bi morali ali ne bi smeli vlagati v Bitcoins v letu 2016?

Post Bitcoin

Kako zaslužiti s širjenjem besede o Bitcoinu

Post Bitcoin

Bitcoin Domensko ime BTC.com Prodano za 1 milijon dolarjev USD!

Post Bitcoin

Bitcoin se bo usmeril na $ 0.00 in mnogi bodo izgubili vse, ko se bodo pojavili mehurčki - opozarja investitor Peter Schiff - RT

Post Bitcoin

Arbitraging Bitcoin - Kako sem dosegel 12,12% ROI v 1 uri

Post Bitcoin

Kako kupiti velike količine bitkoina - 3 stvari, ki jih je treba poznati

Post Bitcoin

Bitcoin Banking: nevarnosti delnega rezervnega bančništva

Post Bitcoin

Peter Schiffs Euro Pacific Precious Metals za sprejem Bitcoin

Post Bitcoin

Pojasnjene so osnove Bitcoin: ABC-ji BTC (Q-U)

Post Bitcoin

Vhodi in izhodi - Bitcoin sprememba je pojasnjena

Post Bitcoin

Bitcoin IRA pregled - Tax Free Crypto?