Kako odstraniti bitko na domu v 5 korakih | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Kako odstraniti bitko na domu v 5 korakih

Kako odstraniti bitko na domu v 5 korakih

Torej ste se odločili, da začnete rudarstvo Bitcoins, super! vendar ne tako hitro...

Preden se sploh začnejo razmišljati o rudarstvu Bitcoins boste morali ugotoviti nekatere stvari ven. Ampak ne skrbite, ta navodila si pokril. Bom razložiti vsak korak, kar potrebujete, da to bo na koncu lahko odloči, če želite, da mine Bitcoins in kako to storiti tudi.

Korak 1 - nisem prepričan Bitcoin rudarstvo je koristno za vas

Prva stvar, ki jo boste potrebovali, da ugotovimo, je, če je tudi koristno za vas, da mine Bitcoins. Sem ugibati, da je vaš cilj, da bi imeli več Bitcoins in zato skušate jih mine. Ampak, če ugotovimo, koliko denarja boste morali porabiti za rudarske opreme in električne energije, da boste dosegli, da če imate veliko količino denarja porabiti za to - verjetno ne bo donosna.

Da bi ugotovili, ali je Bitcoin rudarstvo donosna lahko uporabite kalkulator rudarstvo dobičkonosnosti. Proces uporabe tega orodja je pojasnjeno tukaj. Po igral malo s podatki v kalkulator lahko odločite, kateri rudar, ki ga želite kupiti. Če nimate dovolj denarja, da preživijo na rudarskih ploščadi morda je samo bolje za vas, da kupite Bitcoinsinstead bi jih rudarstvo.

Korak 2 - Draga rudarstvo ploščad je treba za domače rudarstvo

Na današnji rudarstvu difficultyit je nemogoče, da moje uporabo vašega osebnega računalnika ali celo staro rudarsko ploščad in ustvariti dobiček. In ko rečem je "staro" rudarske ploščad - mislim na ploščad, ki ni bila zgrajena v zadnjih 6 mesecih.

Če ste videz za dobro ploščad sem priporočam dogaja z Spondoolies - jih naredi res srednjih stroji (vendar pa tudi v skladu s stroški). Imejte v mislih, da je rudarska ploščad ni vse, kar boste potrebovali. Te naprave zahtevajo moč in hlajenja, da bolje delajo, so tudi zelo glasen. Zato je najbolje, da bi našli kraj, da bi jih dal v kateri je kul in se lahko dobava dovolj električne energije.

Če nimate tak kraj, ki ga lahko gostili vaš ploščad na Spondoolies za mesečno naročnino. Mogoče bi vas tudi lahko našli nekaj kupčij na Ebayfrom podjetij ali posameznikov, ki se prodajajo rabljeno opremo.

Če še vedno ne more privoščiti tistega, ki ga lahko uporabite v oblaku rudarska družba - vendar več o tem v kasnejši pošti.

Korak 3 - ne morete moje sami, boste morali bazen rudarjev

Čeprav imate slabo rit rudarske ploščad še vedno ne more rudarsko vse sami - rudarska težava je previsoka. Zato so bile rudarske bazeni izumili - skupine rudarjev, ki mine skupaj in razdeljene nagrade. Ko se razvneti rudar (razloženo pozneje) - boste dobili delnice za svoj del dela pri reševanju naslednji blok poslov.

Pri izbiri, ki rudarski bazen, da se pridružijo, boste morali vprašati nekaj vprašanj:

  • Kaj je metoda nagrada - Proporcionalni / Pay Per Share / Ocena temelji / PPLNS
  • Kaj provizija se zaračuna za rudarstvo in črpanje sredstev
  • Kako pogosto menijo blok (pomeni, kako pogosto dobim nagrajeni)
  • Kako enostavno je, da črpa sredstva
  • Kakšno statistiko zagotavljajo
  • Ali jih ponujajo BTC + NMC združila rudarjenje?
  • Kako stabilna je bazen?

Da bi odgovorili na večino teh vprašanj, ki jih lahko uporabite to odlično objavo iz BitcoinTalk. Najdete lahko tudi popolno primerjavo rudarjenja poolsinside v Bitcoin wiki. Za demonstracijo bom uporabil snežni brozgi v bazen, ko rudarstvo za Bitcoins. Ko ste se prijavili z bazenom boste dobili uporabniško ime in geslo za ta poseben bazen, ki jih bomo uporabljali kasneje.

Korak 4 - Get program rudarski za računalnik

Zdaj, ko ste dobili osnove zajeti smo skoraj pripravljeni, da mine. Potrebovali boste rudarski stranko, da deluje na računalniku, da bi, da boste lahko za nadzor in spremljanje vaš rudarstvo ploščad. Odvisno od tega, kaj rudarstvo stroj imaš, boste morali najti pravo opremo. Veliko rudarskih bazeni imajo svoje programske opreme, kot Bitminer nekateri pa ne. Lahko najdete seznam Bitcoin rudarske opreme tukaj.

Jaz sem z uporabo mac zato bom uporabil program, imenovan MacMiner. Najbolj priljubljen program sem našel za PC so BFGMiner in 50Miner. Če želite primerjati različne rudarske programsko opremo, lahko to storite tukaj.

Korak 5 - To je čas, da začnete rudarstvo

OK, tako da upam, da zdaj je vse pripravljeno za odhod. Povežite si Miner na električno omrežje in ga ogenj. Poskrbite, da se povežete z računalnikom (običajno preko USB) in odprla svojo rudarsko opremo. Prva stvar, ki jo morate storiti je, da vnesete rudarstvo bazen, uporabniško ime in geslo.

Ko je ta nastavljen, da boste v bistvu začeti rudarstvo za Bitcoins. Boste actaully začetek izterjave delnic, ki predstavljajo svoj del naloge pri iskanju naslednji blok. Glede na bazenu, ki ste jih izbrali, boste plačali za svoj delež kovancev - samo poskrbite, da vnesete naslov v zahtevana polja ob prijavi na bazenu.

Zaključek - Morda bi se raje oblak rudarstvo

Ta priročnik je pojasnil osnove, kako moje Bitcoins doma. Predvidevam, da če ste kot večina ljudi - ste vedeli, razumeli, kako drago in zamudno ta proces lahko. Če iščete alternativo boste morda želeli razmisliti oblak rudarstvo. V naslednji objavi bomo pregledali, kako je to storjeno. Če imate dodatna vprašanja o tem, kako, da mine, ne oklevajte, da jih objavite v komentarjih spodaj.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Zakaj so plače Bitcoin ključnega pomena za zmanjšanje nestanovitnosti cen

Post Bitcoin

Poročilo o ceni na kratko o tednih Bitcoin: 28. september 2014-4. oktober 2014

Post Bitcoin

Povzetek kovancev za kratkoročne tedenske bitkeinske cene: 21. in 27. september 2014

Post Bitcoin

Revolucija bitkoinov ne prihaja. Evo zakaj - South China Morning Post

Post Bitcoin

Bitcoin Block Size Economics in Gavin Andressen

Post Bitcoin

Kakšna bo vloga bitkoinskih izmenjav v prihodnosti?

Post Bitcoin

Bitcoin bančništvo: slovo za delne rezerve

Post Bitcoin

10. aprila 2015

Post Bitcoin

Bitcoin pipe in Adblockers

Post Bitcoin

Kako ustvariti 99,9% varno bitcoin papirnato denarnico

Post Bitcoin

Prvi Ever Bitcoin učbenik, ki ga je izdala Univerza Princeton - brezplačno prenesete

Post Bitcoin

Storitev PayPal Če želite začeti sprejemati Bitcoins Via Coinbase