Pojasnjene bitkeinske pristojbine - Ali je transakcija Bitcoin dejansko brezplačna? | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Pojasnjene bitkeinske pristojbine - Ali je transakcija Bitcoin dejansko brezplačna?

Pojasnjene bitkeinske pristojbine - Ali je transakcija Bitcoin dejansko brezplačna?

Ta video vsebuje napredne koncepte, ki so razloženi v prejšnjih video posnetkov. Če ste novi v Bitcoin je najbolje gledati prejšnji tutorialsbefore gledal tole.

Ena od glavnih prednosti Bitcoin je, da lahko menda pošiljanje denarja med katerima koli dvema točkama na Zemlji brezplačno. Ampak, če ste poslali Bitcoins enkrat ali dvakrat, preden vas verjetno opazili, da so pristojbine dejansko transakcijskih - kaj se dogaja točno?

Preden sem razložiti, kako so pristojbine izračunane želim pojasniti, kaj Bitcoin pristojbine. Ko rudarji naročite transakcije v blocksinside v Blockchain dobijo plačan dvakrat - Prvo plačilo je s tem, kar bi mu rekli "sistem" - ki jih podeljuje nagrada za uspeh v vstopajo na njihovo blok poslov. Drugi plačilo pristojbine uporabnikom, povezane s transakcijami, da imam vključene v tem bloku.

Vendar vam ni vedno treba plačati te pristojbine, obstajajo določena pravila, ki narekujejo, če in ko jih morate plačati. Seveda se lahko odločite, da ne upoštevajo predpisov in ne priložiti pristojbino za plačila, vendar pa je potem možno, da bo vaš posel traja dolgo časa, da se obdelujejo.

Pravilo # 1 - Manjše količine plačati pristojbino

Če je število Bitcoins ste pošiljanje je manjši od 0,01 Bitcoins boste morali plačati pristojbino rudarjem. Ta pristojbina je potrebna, da se prepreči uporabnikom spamming omrežja z mikro transakcijami.

Tudi če je celotna transakcija je več kot 0,01 Bitcoins, ampak sprememba, ki jo dobiti nazaj od yourinputsis več kot 0.01Bitcoins boste morali plačati pristojbino.

Tukaj je kratek primer:

Recimo, da želite kupiti uro za 1.999 Bitcoins. Uporabljate vhod 2 Bitcoins in dobil nazaj svoj prispevek za 0,001 Bitcoins so spremembe. Ker je sprememba tako majhen znesek, ki ga bo potrebno plačati dodatno rudarsko za njo pa tudi.

Pravilo # 2 - Starejši kovanci imajo manj pristojbine

Če so vložki, ki jih pošiljate v vašem poslu starejši, potem obstaja večja verjetnost, da ne bodo zahtevale pristojbino. Stari kovanci pomeni kovancev, ki niso bile premaknjene za dolgo časa.

Pravilo # 3 - Manjše posli zahtevajo manj provizije

Vsaka transakcija je izdelan iz vložkov. Manj vhodi, ki se uporabljajo za pripravo transakcijo, bo potrebno z manj stroški. Torej, če ste poslali 1 Bitcoin in uporabo 4 vhode 0,25 Bitcoins je bolj verjetno, da bo za to potrebna pristojbino potem, če bi poslali samo 1 vhod 1 Bitcoin.

Imejte v mislih, da je večina časa ne boste imeli, da je veliko nadzora nad tem, ali je vaš posel zahteva pristojbine ali ne. Vaš Bitcoin walletwill običajno, da je optimizacija surovin za vas, tako se boste izognili pristojbine, kadar je to mogoče. Današnji rudar provizija je 0,0001 Bitcoin, ki je okoli $ 0,06 in je verjetno vredno plačati, da se vaš posel hitro obdelano.

Informacije v tem položaju je bil zgrajen s pomočjo znanja AlefBit (spletni Hebrejski) in BitcoinFees- Obe neverjetno vire informacij Bitcoin.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Ali ste ena od teh 8 Bitcoin trgovinskih osebnosti?

Post Bitcoin

Vplivi Bitcoin na sistem D - Sence gospodarstvo

Post Bitcoin

Bitcoin ni mogoče regulirati, kot je internet

Post Bitcoin

Zmagaj USB rudar 100% brezplačno - Mine Bitcoin Litecoin Dogecoin od doma!

Post Bitcoin

FATF: Bitcoin pozitiven, vendar tvegan za vlade

Post Bitcoin

Bitcoin novinarji: etika lastništva Bitcoin

Post Bitcoin

Prilagodljiva nabava Bitcoin ne bo stabilizirala cene Bitcoin

Post Bitcoin

Antonopulos zapusti fundacijo Bitcoin nad Mgmt

Post Bitcoin

Kako varnostno kopirati Bitcoin denarnico (blockchain.info, Bitcoin QT, MultiBit)

Post Bitcoin

Google Adsense Alternative za Post Bitcoin Faucet Apocalypse

Post Bitcoin

27. april 2015

Post Bitcoin

Mt. Gox, Mintpal, Hashfast, Butterfly Labs in Robocoin: Blunders v Bitcoin Business