Kaj so Bitcoinovi bloki in Bitcoinove potrditve? | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Kaj so Bitcoinovi bloki in Bitcoinove potrditve?

Kaj so Bitcoinovi bloki in Bitcoinove potrditve?

Recimo, da vam pošljemo 1 Bitcoin. Po nekaj minutah boste videli, da je ta posel prejela eno "potrditev". Kaj to dejansko pomeni?

Blok veriga je zgrajen iz "blokov". Vsak nov blok je niz novih edinstvenih transakcij Bitcoin, ki so pred kratkim naredili. Torej, ko sem predvajali na mreži, ki želim, da vam pošljemo 1 Bitcoin transakcija šel v nepotrjenih poslov bazen.

Rudarji vnesli nepotrjene transakcije bazen, je to transakcijo in drugi všeč, preverjeno so v veljavi (kar pomeni, pravzaprav imam 1 Bitcoin da preživijo), in jih je razdelila v bloku. Novi blok je določena na vrhu blockchain in se šteje za potrjeno. Sedaj lahko rudarji naprej graditi naslednji blok na vrhu, da je eden.

Vsakič, ko nov blok je zgrajen pomeni, da je dobil starejši bloki ponovno potrjena (ker so preverili tudi v procesu). Več potrditve dobiš, težje bo za nekoga, da manipulira sistema in odstranite blok, ki vsebuje to transakcijo iz stene (ali blockchain), saj je to pokopan pod drugimi bloki, ki so bile potrjene.

Priporočljivo je počakati vsaj 6 potrdil, da bi 99,9% prepričani, da vaš posel ne bo dobil odpovedan - to traja približno 1 uro, da se doseže. Če imate opravka z manjšimi količinami denarja, ki ga bo verjetno v redu s čakanjem za samo 1 potrditev.

Vzvratno posel je načrtovanje, čas in trud in veliko računalniške moči. Večina ljudi verjetno ne bo šel skozi vse te težave za majhno vsoto denarja.Kupci Bitcoin morajo biti pripravljeni, da izgubijo ves denar, opozarja vrhovni regulator Združenega kraljestva - CNBCAndrew Bailey, izvršni direktor za finančno Conduct Authority (FCA), je povedal BBC "Newsnight" v četrtek, "Če želite, da vlagajo v Bitcoin, bodite pripravljeni, da izgubijo ves svoj denar."

Bailey je dejal pomanjkanje podpora s strani vlad in centralnih bank za najbolj priljubljenih na svetu digitalne valute dokazi, da je dajanje denarja v bictoin ni bila varna naložba.

Pohvala je Andrew Bailey


Bitcoin kalkulator: izračun trenutne tržne vrednostiKaj je kalkulator Bitcoin? Oglejmo bližje pogled na nekatere od zapletenosti v Bitcoin objekta, ki se začne s tem, kar je kalkulator Bitcoin in kako uporabiti kalkulator Bitcoin. V bistvu, kalkulator rudarstvo ali moč calculatoris uporablja za sledenje in izračunati, koliko Bitcoin vašem sistemu lahko mine.

Uporaba informacij, kot so trenutno stopnjo razpršitve in trenutni težavnosti položaja, lahko to računala natančno oceno bitcoins ustvarjene. To je v bistvu odgovarja na vprašanje, kaj je kalkulator Bitcoin. Obstaja tudi Bitcoin kalkulator dobičkonosnosti, ki pomaga izračunati dejanski znesek denarja, sistem je sposoben generiranja pa glede na trenutno stanje na tečaju Bitcoin.

To ni res težko razumeti, kako uporabljati Bitcoin calculatorand z malo vaje in znanja proces postane lažje. Uporaba računala Bitcoin zgoraj in si oglejte valutno vrednost Bitcoin. Do sedaj, lahko ta osnovni kalkulator izračun samo Ameriški dolar (USD) British Pound (GBP) in evro (EUR). Trudimo se, da dodate več valut / držav.

Bitcoin kalkulator


Tam je smrtonosna napaka v kriptokotovinah, kar pomeni, da nikoli ne morejo biti realne valuteProblem, ki cryptocurrencies obraz je, da ne dveh ključnih meritve, kaj naredi valuta valuta, "je dejal Donovan. "Valuta mora biti pogosto uporablja menjalno sredstvo. Cryptocurrencies se nikoli ne bodo dosegli. Obdobje. "

"Usodna izdaja za cryptocurrencies je, da dobava njih le kdaj šel," je dejal. "Obstaja unlimitedupside za dobavo cryptocurrencies."

Pohvala, ki ga Paul Donovan


Dnevno poročilo Bitcoin: Fidor Bank z uporabo Ripple, dokazilo o rezervah Huobi in še večHuobi napovedal (preko reddit

včeraj), da se bo izvajanju standardne Dokaz industrijski programa rezerve do konca avgusta, v sistem za trgovanje / Asset Ločitev slediti v septembru.

Po obtožb iz skupnosti, da bi se obseg trgovanja na kitajskih borzah močno manipulira, Huobi, drugi največji izmenjava obsega zdaj sprejema ukrepe, s katerimi bi dokazala svoje rezerve.

BitPay exec: Plačali smo ESPN za naše sponzorstvo v Bitcoin

V skladu s svojem sporočilu, da je digitalna valuta tako enostaven za uporabo kot denar in varnejše kot kreditno kartico, BitPay soustanovitelj Tony Gallippi položil bitcoinwhere usta je letos poleti, ko je plačal ESPN za college nogomet skledo igre sponzorstva v Bitcoin a.

Nemški Fidor banka bo končno začeli dokončanje mednarodnih bančnih nakazil prek Ripple virtualne valute protokola naslednji teden, zaradi česar je prvo banko na svetu, da to storijo. Podjetji sta najprej napovedala partnerstvo maja, vendar so očitno preživeli čas, saj delajo na integraciji. Banka bi tudi lahko uporabljali protokol za behind-the-scenes medbančnih transferjev, preden gre v živo s prenosi strank.

To je prvič, da je banka uvaja storitev, povezanih z virtualnih valut za javnost. To je lahko velik mejnik za cryptocurrency svetu.

Bitcoin Online Poker Transakcije zavrnjen s Coinbase

Na Reddit, predvajalnik z računom v Bitcoin-sprejemanje spletnih pečata na poker mestu s klubi (CSD) so poročali, da popularna izmenjava Bitcoin Coinbasehad omejen dostop do storitev na svojem mestu, ker je uporabil njegov Coinbase račun za financiranje svoje CSD poker račun.

Zdi se, kot Coinbase, kot je urejen denarja storitev pregledati ukrep, ki ga je uporabnikov, tako da se zagotovi skladnost s predpisi. Tudi v svojem uporabniškem oddelku sporazum 7.2 "nezakonite igre na srečo" v skladu z zakonodajo ZDA je vključena na dejavnosti z omejitvami.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Poročilo o cenah za kratke izdaje kovancev v tednu: 14-20. September 2014

Post Bitcoin

Bitcoin in prehod v denar

Post Bitcoin

Dnevno poročilo Bitcoin: Canabis Road Hacked, Korbit Raises $ 3M, Bitcoin Pending PAC, in še več

Post Bitcoin

Začetniški vodnik za rudarsko bitkoino

Post Bitcoin

Antonopulos zapusti fundacijo Bitcoin nad Mgmt

Post Bitcoin

Bitcon je Geld želi, da je Bitcoin denar

Post Bitcoin

Pojasnjene so osnove Bitcoin: ABC iz BTC

Post Bitcoin

Kako varnostno kopirati Bitcoin denarnico (blockchain.info, Bitcoin QT, MultiBit)

Post Bitcoin

Zmagaj USB rudar 100% brezplačno - Mine Bitcoin Litecoin Dogecoin od doma!

Post Bitcoin

Priložnosti za bitkoinske arbitraže: Kratek vodič

Post Bitcoin

Kaj je najboljši Bitcoin procesor za plačila? Coinkite ali BitPay?

Post Bitcoin

Zakaj se Bitcoin strokovnjaki ne bojijo 51% napadov