Kaj je 51% Attack - Poenostavljeno vadenje Bitcoin | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Kaj je 51% Attack - Poenostavljeno vadenje Bitcoin

Kaj je 51% Attack - Poenostavljeno vadenje Bitcoin

Morda ste že slišali izraz "51% napad", ampak kaj to dejansko pomeni?

Bitcoin minersuse zmogljivi računalniki, da se preveri, da ima vsaka oseba, ki želi preživeti Bitcoins dejansko Bitcoins, da preživijo in se ne poskuša pretentati sistem. To storite tako, da pregledate Blockchain - digitalno datoteko, ki dokumentira vsak Bitcoin transakcije doslej. Rudarji običajno združuje v rudarskih bazenih, tako da lahko kombinirate svojo rudarsko moč in postanejo bolj učinkovite.
Moč procesa rudarji preverjanja prihaja iz da je decentralizacija. Na primer, recimo, da je transakcija, ki je šel skozi skupinske verige. Vsak rudarji bo pregledala to transakcijo in se odločiti, če ima pošiljatelj dejansko v Bitcoin želi poslati. Če je večina rudarjev vlada je posel veljaven bo šel skozi.

Kaj pa, če bi nekdo dobil drži več kot 50% rudarskih moči mreže in manipulirati sistem za lastne potrebe. Teoretično gledano, če nekdo uspe izpeljati tak napad je lahko podvoji porabili svoj denar - kar pomeni, da je mogoče plačati z istim Bitcoin dvakrat ali celo več.

Napadalec bo lahko, da se prepreči transakcije, potrjen in preprečevanje drugih rudarjev iz ustvarjanje novih Bitcoins. Ampak več o dvojnem porabe in potrditev bo pregledan v kasnejših video posnetkov.

Za zdaj, tukaj je pravi živi primer 51% napad. V januarju 2014 enega od rudarskih bazenih dobil tako velik je približala 51% celotnega rudarskega moči. To seveda ustvaril kar nekaj panike v Bitcoin skupnosti, vendar je bil določen kmalu po rudarji, ki so zapustili bazen, da bi uravnotežili stvari.

Ena od stvari, ki vodijo v mislih je, da bi nekdo s tako veliko rudarsko oblast verjetno več denarja z uporabo te moči, da mine legitimno, kot jih dejansko blokirajo transakcije ali dvojne porabe. S tem se zmanjša tveganje za takšno očitno bistveno.Bitcoin je vreden 4000 dolarjev. Zakaj verjetno ne bi smeli imeti lastnihTo je razlog, zakaj skoraj nihče od nas ne bi bilo v lasti Bitcoins. Bitcoin vrednost ima več pomanjkljivosti. Nekdo bi lahko kramp blockchain, ustvariti več Bitcoins in manipulirati vrednost ali prodati nelegitimne Bitcoins in pobegnil s dolarjev prodajata. Ali lahko skupine uporabnikov postaviti velike kupuje in prodaja za Bitcoins, manipuliranja svojo vrednost, ker ni kontrole. Ali uporabniki Bitcoin lahko preprosto začeti uporabljati druge kripto-valute ali tradicionalne državne izdala valute in trg lahko v celoti odstopi, zaradi česar Bitcoins brez vrednosti, kot se je zgodilo z drugimi šifrirnih-valut. Vsak eno ali vse od teh stvari se lahko zgodi v vsakem trenutku.

Razen če ste poklicni trgovec, ali pa preprosto želite do iger na srečo, izogibaj Bitcoins. Nimajo lastno vrednost, ker so valuta, ki predstavlja vrednost, namesto da se cenijo. 

Pohvala, ki jo: Adam Hartung


Vse to Bitcoin Stuff je Fake - SplinterVse te namišljene "digitalni valute", so samo sestavljene lažne stvari....

Kaj je Bitcoin? Nihče ne ve. Ne mislim, da nihče ne more ponuditi niz uresničljivih zvenečih besed, ki se zdi na prvi pogled, kot da so opisuje pravo stvar, in uporabljajo te besede, da Bitcoin ali celo "Ethereum" ali katero koli drugo "digitalna kovanec", ki je "izkopati" na računalniku (ponaredek). Mislim, da nič od tega nima smisla....

Na računalniku imate Bitcoin. Njegova vrednost se giblje divje iz meseca v mesec. Nimaš pojma, kaj boste mogli zamenjati za jutri. Ne moreš kupiti Burrito z njo kjerkoli. To je ponaredek...

Namesto, da bi mi povedal računalniških besed o tem, kaj ti digitalne valute so, povej mi to: Ali je bolje od denarja? Da držim v roki? To mi burrito kupi? To mi košarka kupi? To mi hiša kupi? To mi borec jet kupi? Ali je bolje, kot da? Ne ni…

Smej svoj naduti smeh vse, kar želite. Uživajte me kliče neveden. Imam Burrito in vse, kar imate, je "koda". Ja-kodo za "idiot".

Pohvala, ki jo: Hamilton Nolan


1. April 2015Zadnja sprememba: 11:47 EDT

(Forbes) Dva od agentov pregona, ki sodelujejo v zapletla preiskave na več agencij v Silk Road je bila napolnjena s strani Ministrstva za pravosodje za krajo več sto tisoč dolarjev (vsaj) v Bitcoin.

(CCN) Invoiced.com, storitev za obračun, ki omogoča podjetjem, da ustvarjajo račune in sprejema spletnih plačil, se je začelo, da bi svojim strankam, da sprejmejo Bitcoin.

(Inside Bitcoins) Nekdanji DEA agent, ki je obtožen izsiljevanja Silk Road skrbnika Dread Pirate Roberts in krajo sredstev iz nekdanje spletnem oglasniku bil tudi za skladnost po menjalnem Bitcoin CoinMKT v času svojega časa na DEA.

(Coin Fire) Payza je izrazil zanimanje za cryptocurrency in pripravlja posodobitev platforme, ki dodaja možnost za trgovce, da začne sprejemati bitcoinand zamenjati za drugo valuto, ali imajo kovancev.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Poročilo o cenah za kratkoročne tedenske borze za kovance: 31. avgust - 6. september 2014

Post Bitcoin

5 Izzivi, ki se trenutno soočajo z Bitcoinom (po mnenju Mikea Hearna)

Post Bitcoin

Bitcoin uradno pravna v Kaliforniji! Gov. Jerry Brown podpisal AB129!

Post Bitcoin

OP-ED: Potrebujemo več profesionalizma na trgu bitkoinskih analiz cen

Post Bitcoin

2018 Napovedi: Bitcoin Will Crash-CTech

Post Bitcoin

Bitcoin ni mogoče regulirati, kot je internet

Post Bitcoin

Mainstream Bitcoin 2. del: Akademija in plakati

Post Bitcoin

Kaj so Bitcoinovi bloki in Bitcoinove potrditve?

Post Bitcoin

Svetilnik Mike Hearn bi lahko močno izboljšal Bitcoin

Post Bitcoin

Bitcoin v letu 2014: Ups in downs leta

Post Bitcoin

Argentina Bitcoin Exchange Izgubljeni bankovni računi

Post Bitcoin

Dnevno poročilo o bitkiinu: romska bitkainska utemeljitev, dominika, ki prejema bitkoin in več