Prodaja bitkoin neposredno neposredno osebi | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Prodaja bitkoin neposredno neposredno osebi

Prodaja bitkoin neposredno neposredno osebi

Prodaja bitcoins neposredno na drugo osebo, je lahko eden izmed najhitrejših in najbolj anonimnih načinov, da se bitcoins. V večini primerov, ki jih ne bo treba predložiti dokumentacijo, ki dokazuje svojo identiteto ali čakati na obdobje preverjanja. In če prodaja bitcoins za gotovino iz oči v oči z drugo osebo, ni treba razkriti svoje ime, naslov ali osebne podatke.

Izziv je najti drugo zaupanja vredno osebo, ki so pripravljeni kupiti količino bitcoins ste prodajajo po razumni ceni, z uporabo dogovorjen način plačila. Obstajajo spletne tržnice, da bi kupci in prodajalci našli med seboj, ki jim omogoča, da objavite oglase višini bitcoins so nakup ali prodajo, in njihovo želeno ceno. Nekatere od teh spletnih strani, kot so localbitcoins.com, ponujajo depozitni storitev, ki ščiti Bitcoin prodajalca iz goljufivih kupiti ponudbe. Poleg tega je lahko vgrajen v uporabniški sistem povratnih informacij nekaterih služb pomaga prepoznati zaupanja vredne ljudi v trgovini z, kot tudi vzpostavitev svoj ugled.

Oseba-oseba Bitcoin tržnic

Prednosti

  • Trguje s človeka na človeka, so običajno hitreje kot z izmenjavo.
  • Prodaja bitcoins za denar od druge osebe je najbolj anonimen način za nakup bitcoins.

Slabosti

  • Mnogi kupci bodo plačali le nižje cene, tako da lahko majhen dobiček za svoj čas in storitev - običajno boste na koncu dobili nekoliko manjšo ceno na Bitcoin, kot bi jih na borzi.

Nekateri nasveti

  • Trgovina z uporabniki, ki imajo visoko povratne rezultat in veliko število trades.Most tržnic slediti ugled trgovcev s pomočjo povratnih informacij. Ugled trgovca je pomembno za njihovo nadaljnje poslovanje, saj vzpostavlja zaupanje. Torej so ti trgovci so se izkazali za zaupanja z bodo drugi imeli visoko povratne rezultat (okoli 100%) in običajno veliko število poslov. Obstaja veliko manj tveganja ter pri poslovanju s sedežem trgovca.
  • Ne da veliko nacionalno valuto ali bitcoins deponira na marketplace.There je vedno tveganje, da bo storitev nenadoma zaprli, in bodo sredstva ne bodo več na voljo za vas (glej MtGox polom). Poskusite samo deponiranje potrebno količino, nato pa umakne svoje bitcoins ko je trgovina ali nakup opravljen.
  • Uporaba PGP / GPG šifrirana sporočila za dodatno plast anonimnosti (napredno).Messages, ki jih pošiljate na druge gospodarske subjekte v zvezi s temi trgi so shranjeni v besedilu na strežnikih storitev. Uporaba PGP / GPG šifriranje teh sporočil bo pomagala omejiti vidnost osebne podatke (tj na Meetup naslov, vaše pravo ime, vaš naslov za dostavo, itd), samo na osebo, s katero trgujete. Tretje osebe, kot so storitve na tržnici ali kazenskega pregona, ne bodo mogli dešifrirati šifrirano besedilo. Torej, ko je začetek trgovanja, najprej preverite, če ima kupec javni PGP GPG ključ / in jih prosite, da ga pošljete na vas. Nato ga lahko uporabite za šifriranje občutljivih besedila o sebi in trgovine; šifrirano besedilo bo berljivo kupcu samo. To je, seveda, če se odločijo, da ga delite z drugimi.

Bitcoin Video Crash Course

Vedeti več kot 99% prebivalstva o Bitcoin. Ena email dan 7 dni, kratke in izobraževanja (zagotovljeno). 

Sorodne novice


Post Bitcoin

Kako kupiti Bitcoins v Indiji: priročnik za hitri začetek

Post Bitcoin

Zakaj China Crushed Bitcoin - Forbes

Post Bitcoin

Ashley Madison pušča: kaj storiti, ko se soočiš z Bitcoin izsiljevanjem

Post Bitcoin

FBI preiskuje izmenjave Bitcoin zaradi preizkusa Silk Road

Post Bitcoin

Venture Capitalist napoveduje, da bo ena bitka vredna $ 100K!

Post Bitcoin

BitPay sprosti Copay: Multi-Sig Bitcoin denarnico za skupine

Post Bitcoin

Pravilna Bitcoin Analiza cen: Uvod v USD za vrednotenje BTC

Post Bitcoin

Vlaganje z Bitcoin

Post Bitcoin

Kaj je Bitcoin, Kako uporabljati BTC, Bitcoin do USD

Post Bitcoin

Vlaganje v Bitcoin, je zdaj pravi čas?

Post Bitcoin

Bitcoin ni mogoče regulirati, kot je internet

Post Bitcoin

Prijavite se za Mt.Gox