Prodaja Bitcoins na borzi | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Prodaja Bitcoins na borzi

Prodaja Bitcoins na borzi

Bitcoin exchangesand outletscan zelo priročen način za prodajo bitcoins. Te spletne strani so spletne storitve, ki jih sprejemajo Bitcoin depozite in vam omogočajo, da jih proda, med polnjenjem provizijo odstotek za vsako trgovino. Slaba stran je, da je večina boste morali dokazati svojo identiteto in plačati uporabo bančnega računa ali nakazilo.

Koraki za prodajo Bitcoins na borzi ali Outlet

Če želite prodati bitcoins na večini borz in vtičnice, morate e-poštno sporočilo, bančni račun, in nekatere znesek bitcoins. Nekateri izmenjave lahko zahtevajo tudi skeniran osebni dokument s sliko, ki se predložijo, kakor tudi dokumenti, ki dokazujejo svoj trenutni naslov.

  Prijavite se za račun na spletni strani storitvijo (glej seznam spodaj). Boste morali zagotoviti svoj e-poštni naslov in po možnosti državo bivanja za ta korak. Opomba: morda ne boste mogli prijaviti ali trgovino, če storitev ne podpira državo bivanja.

  Osebne podatke, tako da se lahko preveri svojo identiteto. Večina držav uveljavitev predpisov za preprečevanje pranja denarja (imenovane AML / KYC v Združenih državah Amerike), ki potrebujejo storitve za potrditev identitete svojih strank, preden lahko poslujejo. Zahtevane informacije je ponavadi vaš naslov, scan iz osebnega dokumenta s fotografijo, in morda vaša nacionalna identifikacijska številka.

  Počakajte, da se vaša identiteta je treba preveriti s storitvijo. Storitev mora preveriti, ali je vaša fotografija ID ni ponaredek, in da je tvoje ime ni na seznamu teroristov in sankcioniranih posameznikov. Prav tako lahko poskušali potrditi svoj naslov. Glede na državo in storitve, lahko postopek traja od nekaj ur do nekaj tednov.

  Nastavitev metoda umika za nacionalno valuto, ki ga nameravate prodati svoje bitcoins za. Razpoložljive metode za umik s trga je odvisna od menjalnega storitev in državo. Te segajo od bančnega računa, dvig gotovine, nakazilom, ACH bančnim nakazilom depozita SEPA, ali preveriti po pošti. Spletno storitvijo, bi morali imeti podrobna navodila o tem, kako narediti umik ali povezati svoj bančni račun za svoje storitve.

  Deposit bitcoins s storitvijo. Storitev mora ponuditi edinstveno Bitcoin naslov za vas, da pošljete bitcoins na (ponavadi se nahaja na "Financiranje« ali »vlog« na spletni strani). Običajno v roku 1 ure po pošiljanju bitcoins (čas, ki je običajno potreben za 6 potrditev), bodo nakazana na vaš račun in pripravljen, da se trguje.

  Postavite naročilo prodati na spletni Storitev za znesek bitcoins želite znebiti, in ceno, ki ste ga pripravljeni sprejeti na Bitcoin (aka omejitev naročila). Lahko postavite tudi naročilo za prodajo določeno količino bitcoins na najcenejši ceni na voljo na podlagi trenutnih ponudb (aka tržno naročilo). Preverite knjigo naročil spletnega mesta za celoten seznam aktualnih ponudb.

  V vsakem primeru, ko obstaja nalog za ujemanje nakup (i) na knjigo naročil storitve na okolje, blagovna bo samodejno izvrši, in nacionalna valuta bo nakazana na vaš račun, in bitcoins se odštejejo od vaš račun. Storitev bo zaračunal tudi majhen odstotek provizije, ki temelji na stroških trgovanja.

  Umakne svoje na novo pridobljeno nacionalno valuto z uporabo metode za umik ste predhodno nastavitev.

Razlika med Bitcoin Exchange in Bitcoin Outlet

Medtem ko se lahko pojavijo izmenjave in vtičnice, da storijo enako stvar, kako ti izvajajo posle za svoje stranke, je drugačna. Izmenjave olajša poslov med kupci in prodajalci, ki dajejo ukaze s storitvijo. Če cena naročite kupca izpolnjuje ceno naročiti prodajalca, izmenjava trguje sredstev med dvema človekoma.

Vtičnica, na drugi strani pa prodaja bitcoins neposredno strankam iz lastnih rezerv, ki ste jih sami kupili. Če vtičnica nima dovolj Bitcoin rezerve na strani za naročilo, lahko kupujejo in prodajajo bitcoins v imenu svojih strank s pomočjo izmenjav (ki lahko traja še nekaj časa). Prodajna mesta običajno zaračunavajo višje pristojbine kot izmenjav, vendar imajo bolj poenostavljen postopek naročanja. Izmenjave imajo bolj napredne možnosti naročanja, vendar se je znesek v nacionalni valuti na voljo za nakup bitcoins je omejena naročila na ponudbe drugih trgovcev bile dane.

Oglejte si seznam belowfor uglednih izmenjave Bitcoin in vtičnic.

Tl; dr; izmenjave Bitcoin ujemajo ljudi, ki želijo, da kupujejo in prodajajo bitcoins, in izvajanje poslov v njihovem imenu. Bitcoin trgovine prodajajo bitcoins neposredno vam.

Prednosti

 • Bolj udoben kot srečanja do trgovanja z osebo iz oči v oči.
 • Izmenjave z velikim obsegom naročil imajo ponavadi najboljše cene.

Slabosti

 • Zaupati morate v službo, ne za krajo vaših sredstev in biti topilo.
 • Prodaja s pomočjo izmenjave ali servisu ni anonimen. Vaša identiteta je lahko povezan z bitcoins ste jih prodajajo, če so zapisi Storitev doslej ušli ali subpoenaed s strani državnih organov. Poleg tega se bo papir sled dvigov in vlog, povezanih z vašega bančnega računa.
 • Izmenjave in trgi zaračunavajo pristojbine na področju trgovine, in lahko tudi zaračuna pristojbine za pologov in dvigov. Vaša banka lahko zaračuna dodatne pristojbine za prenos denarja v in iz službe (tj takse nakazilo).
 • Kako nacionalne valute v in iz izmenjave ali vtičnico lahko včasih traja dlje časa, če se storitev doživlja velik obseg depozitov in dvigov. To je običajno zaradi dnevne mejne vrednosti, da banke mesto na skupni znesek nacionalnih valutnih transakcij, da se storitev dovoljeno opravljati.

Nekateri nasveti

 • Ne da veliko nacionalno valuto ali bitcoins odlagajo na borzi ali outlet.There je vedno tveganje, da bo storitev nenadoma zaprli, in bodo sredstva ne bodo več na voljo za vas (glej MtGox polom). Razen če ste dan trgovec ali poskuša izkoristiti možnosti arbitraže, samo deponiranje potrebno količino, nato pa umakne svoje bitcoins ko je trgovina ali nakup opravljen.
 • Samo poslujejo z veliko izmenjavo ali outlet.Avoid storitve, ki ne navajajo njihovo fizično lokacijo ali pa ga vodi anonimnih subjekti.

Glavni Bitcoin Izmenjave in Prodajna mesta

Spodnji storitve so nekatere od najbolj zaupanja vreden, ko gre za trgovanje in prodajo Bitcoin.

Kje najti Druge Bitcoin izmenjav

Zgoraj ni izčrpen seznam vseh izmenjav Bitcoin - ostanite z nami, bolj bodo objavljene, kot sem si jih ogledate. Če vaša država ni na voljo za katero koli izmenjav zgoraj, obiščite spletno stran Bitcoin Chartsfor je seznam skoraj vseh aktivnih izmenjave Bitcoin nacionalni valuti.

 

Bitcoin Video Crash Course

Vedeti več kot 99% prebivalstva o Bitcoin. Ena email dan 7 dni, kratke in izobraževanja (zagotovljeno). 

Sorodne novice


Post Bitcoin

Pregled Coinbase - 1 stvar, ki jo morate poznati

Post Bitcoin

Kaj je Bitcoin denarnica in Kako priti do denarnice?

Post Bitcoin

Spletni prodajalec ShopJoy uvaja Bitcoin način plačila

Post Bitcoin

Bitcoinova prihodnost je odvisna od vas

Post Bitcoin

Moj prvi Bitcoin: anekdota o prostovoljni izmenjavi

Post Bitcoin

Deflacija 1. del: deflacijska narava bitkoinske cene

Post Bitcoin

Poskusite kupiti Bitcoin s Paypalom? Tukaj je kako v 2 minutah

Post Bitcoin

Več Bitcoin bančnih avtomatov v Združenem kraljestvu, bots messing z BTC in Amazon nov patent

Post Bitcoin

Kaj je Bitcoin Backed By?

Post Bitcoin

BitXBay - Bitcoin-temeljen, decentraliziran, anonimni trg

Post Bitcoin

Hacking of Satoshi Nakamoto Drama je bil velik odpadek časa

Post Bitcoin

Kreativni načini dvigovanja Bitcoin za dobrodelnost in zbiranje sredstev