Vlaganje z Bitcoin | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Vlaganje z Bitcoin

Vlaganje z Bitcoin

Obstajajo Bitcoin investicijske priložnosti izven preprosto špekulacij o tečaju Bitcoin. Medtem ko mnogi Bitcoiners odločite za nakup in prodajo bitcoins in dobiček iz skrajnih sprememb v menjalnem tečaju (tvegano še pogosto donosna strategija), drugi pa se odločijo za neposredno vlagati svoje bitcoins v poslovne podvige in vrednostne papirje s upanju zaslužek Bitcoin donose in dividende. Ta strategija je lahko še bolj tvegano in bolj donosno kot samo špekulacije.

Zakaj Invest z Bitcoin?

Bitcoins so zelo podobna denarju: če jih imate v vaši denarnici, oni so v nadzoru, in ravnotežje vaši denarnici je ne raste, dokler ne kupiti ali zaslužil več od njih. Toda za razliko od denarja, ki je na bančnem računu, ti bitcoins ste lastnik ne zaslužijo nobenega interesa. Ideja, da dajo nekaj od njih, da dobro izkoristiti v obliki investicij in zaslužijo malo več s pasivno tok prihodkov zdi naravno. Ker cryptocurrencies zagotavlja skoraj brez trenja vrednosti transferji, investicije in Bitcoin lahko v resnici zelo dobro tekmo. Flipside je, da so naložbe, ki jih zaradi njihove narave nevarnost, je to še toliko bolj velja v prostoru Bitcoin. Ko boste vlagali v podjetje, tvegate, da izgubijo svoje naložbe na neuspelih poslovnih načrtov ali odkritega goljufije.

Dejstvo je, zelo zgodaj možnosti zgodovini Bitcoin, da vlagajo v različnih projektih uresničilo in skupna obljuba je bila vedno, da bi vlagatelji dobili nazaj več, kot tisto, kar so vložili. Nekatere od teh naložb je izkazalo, da je dobre možnosti za svoje delničarje, vendar mnogi niso in njihovi vlagatelji izgubili večino ali vse svoje bitcoins.

Pomembno je, da se zavedaš, da so naložbe na področju Bitcoin bolj tvegane od svojih običajnih zalog ali drugih možnosti v organiziranem denarja svetu. Kot Bitcoin sama, veliko podvigi ga obdajajo večinoma neurejeno in je malo na poti do povrnitve stroškov, če bi moral naložba obrniti slabo. Bodite prepričani, da se strinjate, da, ko ste se odločili, da vlagajo svoje bitcoins.

Če razmišljate, da vlagajo v bitcoins, da je nujno treba pretehtati tveganja previdno. Moral bi v nobenem primeru ne vlagajo več kot si lahko privoščite izgubiti, ker celo domnevno investicijsko zelo nizko tveganje še vedno nosi možnost neuspeha. Prav tako nikoli ne vlagajo vse svoje bitcoins. To je pametno, da se usede na določen odstotek svojih celotnih gospodarstvih za morebitne naložbe. Natančna številka je odvisno seveda od vaše vrednosti, svojih obveznosti in svoje afinitete tveganja, ampak kot splošno vodilo bi morali vztrajati na 10% ali manj od svojih celotnih gospodarstvih.

Kako Bitcoin Naložbe Delo

Neposredne naložbe

Neposredna naložba je tista, kjer daš svoje bitcoins neposredno v podjetju v vprašanju, ki vodi račun vseh vlagateljev in je neposredno odgovoren za povrnitev same investicije. Prednost je, da ni tretje vpletene strani, hkrati pa je ta pristop omogoča odkritje poštene tržne vrednosti skoraj nemogoče, saj se je trgovanje z delnico zapleteno.

Osrednji Izmenjave varnost

Za izmenjavo varnost je osrednja platforma, kjer so naložbe na voljo vlagateljem. Delnice s katerimi se trguje javno, zaradi česar je težko določiti trenutno tržno ceno projekta. V idealnem primeru izmenjava varnost opravlja tudi nekatere preglede novih projektov, preden so naštete, da potrdite svojo resničnost. Slaba stran je, da je izmenjava sama predstavlja še eno plast tveganja, saj ne le, da zaupate podjetje, ki ga vlagajo v, imate tudi zaupati, da se platforma ne dobijo oropali ali preprosto izgine.

Dejansko so izmenjave izkazala za precej nezanesljive. Peščica so prišli in odšli, in vsak je zapustil številne jeznih vlagateljev v luči njenega zaprtja. Poleg tega so veliko goljufivih projektov pojavila na različnih platformah, dokazuje začetne preglede vprašljiva v najboljšem primeru.

Zdaj samo ena zanimiva zamenjava podatkov o varnosti obstaja: Havelock naložbe. Havelock začel kot kanadski platformo, vendar je sedaj vključena v Panami, predvsem da bi se izognili pregonu, ki jih oblasti ZDA. Bodite prepričani, da razumete regulativne posledice, še posebej, če ste ameriški državljan, preden boste nadaljevali.

Decentralizirani Rešitve

Glede na zgodovino zadnjih centraliziranih izmenjave varnostnih in bitcoins inherentno distribuirane narave, želja po ustvarjanju izmenjavo platform, ki so kot decentralizirana kot Bitcoin kmalu prišel. Dva glavna kandidata zdaj so Mastercoinand nasprotne stranke, ki tako ponujajo možnost za uresničitev pogodbe z uporabo Bitcoin je blockchain. Oba sta tudi relativno zgodaj v njihovem razvojnem procesu in še niso pripravljeni za uporabo v širši javnosti.

Tudi če bi bilo tako decentralizirana izmenjava dovolj zreli in uveljaviti kot izvedljive rešitve za naložbe Bitcoin v prihodnosti, je treba razumeti, da niso nezmotljivi niti. Sistem porazdeljene izmenjava ne more jamčiti, da bo stranka na drugem koncu pogodbe izpolnijo svoje obljube, na primer, so zgolj odstranijo nevarnost tretje osebe, da centralne izmenjave prisotna.

Kako najti dobra naložba

Iskanje dobra naložba je zamudno opravilo, v prostoru Bitcoin toliko kot v tradicionalnem sistemu denarja. Če niste pripravljeni, da razišče morebitno naložbo temeljito, ste verjetno bolje, da ne vlagajo sploh. Vedno vaditi skrbnosti in poskrbite, da boste točno vedeli, kaj ste dobili v.

To je rekel, prepoznavanje dobra naložba ni jasna znanost. Obstajajo številni kazalniki, ki izpostavljajo slabe naložbe kot take, ampak očitno pomanjkanje slabih signalov pa absolutno ne zagotavlja dobro naložbo. Vaša ocena mora biti tudi prilagodljiv in se prilagajajo spreminjajočim se razmeram. Z drugimi besedami, kaj bi lahko izgledajo kot dobro podjetje, da dajo svoj denar danes, bi bila slaba naložba jutri in obratno.

Trdna naložba mora vedno imeti jasen in realističen poslovni načrt. Kaj se bo uporabljal bitcoins vlagateljev, za? Kako bodo pa dobiček in kako bodo vlagatelji vrniti? To so ključna vprašanja, in če nekdo želi, da bi kovance za projekt, ki pa jih v zadostni meri ne more odgovoriti, bi morali ostati doma. Vedno izpostavljajte poslovni načrt za pregled trdi realnosti in biti pozorna na dejstvo, da imajo osebe, ki bi radi, da jim svoje bitcoins močno nagnjeni k slikati priložnosti v zelo dobri luči, tudi če se ne načrtuje goljufije.

Prepričajte se, da ste jasno razumeti naložbo in je podlaga podjetje. Vzemite si čas za potrebne raziskave in tudi poslušati kritike morebitne investicije, še posebej, če je njihovo mnenje v nasprotju sami. Ne verjamem, vse informacije, ki jih je podjetje po nominalni vrednosti, objavljene, običajno delujejo predvsem v njihovem interesu, za dobro ali slabo. Če imate nerešena vprašanja, ali ni povsem jasno, kako nekaterih delih tveganega dela, izogibaj. Nekateri pogosti znaki slabih naložb:

  • Nejasna ali nerealno poslovni načrt

    Niso vredne zaupanja ali neznane osebe

    Pomanjkanje znanja in izkušenj za projekt

    Če želite, da bi bilo res

    Znaki Ponzi shema

Kje najti Možni Naložbe

Poleg omenjenih platform za trgovanje, so naložbe pogosto predstavljeni v sub papirji razdelku foruma Bitcoin. Obstaja veliko vprašljivih ponudb, ki se je našel, bodite previdni in prizadeven. Druge zanimive kraje za razpravo so BitcoinStocks subredditand na # Bitcoin-premoženja IRC kanal.

Bitcoin Video Crash Course

Vedeti več kot 99% prebivalstva o Bitcoin. Ena email dan 7 dni, kratke in izobraževanja (zagotovljeno). 

Sorodne novice


Post Bitcoin

Uporaba Escrow za nakup Bitcoins s Paypal

Post Bitcoin

Naraščajoča neučinkovitost osnove Bitcoin

Post Bitcoin

Celoten začetni vodnik za izdelavo denarja iz Bitcoin pipe

Post Bitcoin

Je Bitcoin Mining to vredno?

Post Bitcoin

Vse, kar ste želeli vedeti o bančnih avtomatih Bitcoin

Post Bitcoin

Poročilo o cenah za kratke izdaje kovancev v tednu: oktober 19-25, 2014

Post Bitcoin

Google, Yahoo Dodaj Bitcoin cene za finančni indeks!

Post Bitcoin

Pravila FEC Bitcoin se lahko uporabi za politično financiranje v 6-0 glasovanju

Post Bitcoin

Bitcoin Millionaire: Top 5 bitkoinskih milijonarjev

Post Bitcoin

Raziskovalci ugotavljajo, da je ena oseba verjetno odpeljala Bitcoin od 150 do 1000 dolarjev - Techcrunch

Post Bitcoin

Best etereum rudarstvo strojne opreme (2018 posodobljeno)

Post Bitcoin

Zakaj integracija Bitcoin PayPal še ni velika stvar