Kupite Stuff na tržnicah Bitcoin | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Kupite Stuff na tržnicah Bitcoin

Kupite Stuff na tržnicah Bitcoin

Lahko dobim nekaj dobrih poslov pri nakupu predmetov za Bitcoin neposredno od drugih ljudi. Dokler ste sprejeti nekatere previdnostne ukrepe, lahko nakup na spletnem oglasniku je odličen način, da preživijo svoje bitcoins.

Kako deluje?

Nakup na trgu za bitcoins je tako kot nakup stvari na Craigslist ali Esej uporabo nacionalne valute. Prodajalci objavo oglasov na trgu, ki opisuje njihovo predmet (e), in kupci se obrnite na prodajalca ali kraj ponudbe na našteto.

Če so predmeti, ki jih kupujete prenesete ali dovolj majhna, da so dobavljeni, vam ni treba izpolniti prodajalec osebno. Če iščete kupiti večji predmet (avto, nepremičnine, itd), boste verjetno morali urnik sestanek za izpolnitev prodajalca in dokončati posel.

Kdo gre prvi?

Morate najprej poslati bitcoins? Ali mora prodajalec ladjo postavko za vas najprej? Kot Bitcoin kupec, ste še posebej dovzetni za goljufije, ker so Bitcoin transakcije ireverzibilne, in če ste se odtrgali, da to verjetno ni način, da dobijo svoj denar nazaj.

Zato si morate narediti samo nakupe od prodajalcev ima dober ugled, in uporabo hrambi pri izvedbi plačila. Hrambe bo imel sredstva, dokler jih ne izpusti, in ponudi nekaj zatekanje, če prodajalec ne dostavi tisto, kar je bilo obljubljeno.

Uporaba Deponirana

Uporaba 3. Depozitni storitev stranke lahko stane majhen odstotek provizije od celotnega posla, vendar pa ščiti tako kupci in prodajalci iz scammers. Storitev hrambe, pri čemer uglednih in brezbrižne 3. Stranke, ročaji sredstev in rešuje vse spore, ki lahko nastanejo. Večina kupci in prodajalci vztrajajo pri uporabi storitev depozitni za posle z novimi posameznikov. Deluje takole:

    Kupec depoziti Znesek bitcoins za točko z uglednim 3. Stranka hrambi storitev. To dokazuje, da imajo sredstva, da bi nakup.

    Storitev hrambe obvesti prodajalca, da so bitcoins deponiran v celoti. Na tej točki hramba storitev običajno vzame provizijo (ki jih prodajalec, kupec, ali petdeset-petdeset razdelitvi po tako lahko plača).

    Prodajalec ladje ali izroči predmete do kupca.

    Ko kupec prejme predmete in jih pregleda, se obrnite na storitev hrambe sprostiti bitcoins prodajalcu.

    Storitev hrambe pošlje bitcoins prodajalcu. Sestavljeno posel.

Če obstajajo spori (tj kupec trdi blago so prejeli bilo poškodovanih, ni, kot je opisano, ali pa nikoli prišel), je do hrambi storitev za njegovo razrešitev. Kot kupec, morajo voditi evidenco o prodajalca oglas in navedeno stanje blaga. Potem si fotografije vseh prejetih blaga, da se lahko kot dokaz v hrambi storitev.

A Seznam Bitcoin tržnic

Vedeti več kot 99% prebivalstva o Bitcoin. Ena email dan 7 dni, kratke in izobraževanja (zagotovljeno). 

Sorodne novice


Post Bitcoin

Pregled CoinMX - Ali je zanesljiv Bitcoin Exchange?

Post Bitcoin

2018 Napovedi: Bitcoin Will Crash-CTech

Post Bitcoin

Študija: Svilena cesta je bila sprememba paradigme pri trgovini z drogami

Post Bitcoin

Prefinjena Bitcoin Ransomware se razvija, Critroni in TOR

Post Bitcoin

Največje prevare v zgodovini Bitcoin

Post Bitcoin

Mystery Hotel Brand - Dejstva

Post Bitcoin

Kako uporabljati svojo Bitcoin denarnico, da dobite brezplačne kovance

Post Bitcoin

Wikipedia začne sprejemati donacije bitkoin po nedavnih navodilih IRS

Post Bitcoin

Kako prebrati transakcijo Ethereum

Post Bitcoin

Best etereum rudarstvo strojne opreme (2018 posodobljeno)

Post Bitcoin

Bitcoin IRA pregled - Tax Free Crypto?

Post Bitcoin

Poročilo o cenah za kratkoročno tedensko poročilo o cenah: od 17. avgusta do 24. avgusta