Razmerje med kriptokultnostjo in socialnimi mediji | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Razmerje med kriptokultnostjo in socialnimi mediji

Razmerje med kriptokultnostjo in socialnimi mediji

Socialni mediji omrežja igrajo ključno vlogo na mnogih področjih našega sodobnega življenja. Cryptocurrency je imel svoj pravičen delež interakcij z socialnih medijev, mnogi od njih precej edinstven. Vrednost Bitcoin leži toliko v idejo za njim, kot je tehnologija, ki omogoča, da deluje. Veliko različnih oblik socialnih medijev - od častitljivo medijev, kot so Internet Relay Chat (IRC) in forumi na najnovejših aplikacij in spletnih strani, kot so Facebook, Twitter, Slack, in Telegram - so pomagali širiti to idejo.

Zgodovinsko ozadje

Bitcoin je pojav je pritegnil veliko pozornosti in spletni razpravi. Beseda širijo po številnih kanalih, vključno poštnih seznamih, klepetalnice IRC in razprave strani kot Bitcointalk.org. Veliko največjih ojačevalci na cryptocurrency je odkril Bitcoin prek teh socialnih interakcij. Razprava skupnosti je ključnega pomena, ne samo za pridobivanje besedo, ampak tudi za upravljanje Bitcoin omrežja sama.

Ko je Satoshi najprej poskuša spodbujati in razpravljali idejo Bitcoin, je uporabil forumih, vključno z P2P Foundation, Fundacijo Linux in Bitcointalk.org razširiti nastajajoče Bitcoin skupnosti. Prva uporaba Bitcoin je v "realnem svetu" posla - par pic kupljenih za 10.000 BTC - je urejen preko foruma interneta. Mesta, kot so to bili, kjer posamezniki prvič začel trgovanje Bitcoin. Spodbujati so tudi nove ideje in pomagala ključni igralci odkriti in vključiti nove tehnološke inovacije.

Cypherpunks mailing listalso igral ključno vlogo pri razvoju Bitcoin. Ta seznam je imela svoj izvor v letu 1992 kot način za tiste, ki želijo kriptografije in računalništva za izmenjavo idej. Ta seznam ballooned 2.000 aktivnih naročnikov do leta 1997, in izmenjavo idej, ki se nanašajo na kriptografija, šifriranje in elektronsko valute tekla hitro in težka.

Modern Social Media Scene

Bitcoin je eksplodiralo v mainstream zavest, in danes ni pomanjkanja informacijskih kanalov, ki pokrivajo valuto. Uporabite lahko praktično vse medijske platforme socialnega izvedeti o najnovejših dogodkih v svetu Bitcoin. Facebook, Reddit in Twitter, so še posebej priljubljena platforme za razpravo o Bitcoin in izmenjavo informacij. Ta razširjena priljubljenost je pomagal popularizirati več različnih cryptocurrency rešitev.

Socialni mediji omrežja igrajo ključno vlogo pri razvoju in delovanju cryptocurrencies kot tudi način za svojim uporabnikom, da komunicirajo. Podjetja, razvijalci, altcoin ekip in celo novinarjev, ki pokrivajo cryptocurrency premagal vse uporabljajo medijska orodja socialne kot Telegram in Slack uskladiti svoja prizadevanja. Te platforme omogočajo široko porazdeljene ekip iz vsega sveta, da učinkovito sodelovanje. Ta nova, holocratic oblika dela skupine je privedlo do novih paradigem, kako so organizirani visokotehnološka podjetja.

Reddit zasluži posebno omembo za svoje ključne prispevke k področju cryptocurrency. Subreddits daje uporabnikom možnost, da organizirajo svoje podatke in delite najnovejše novice o blockchains, Bitcoin, in vse vrste virtualni denar. To je tudi za posredovanje informacij za medijskih objav na rastočem cryptocurrency industriji, in novinarskih zgodb iz obeh osrednjih in industrijo, na podlagi notranjih publikacij se prosto trguje. Še posebej priljubljena in pomembna novica pogosto teče iz Reddit in v drugih socialnih omrežjih.

Socialni mediji na spreminjajočo se vlogo v prihodnosti

Vedno širi razpoložljivost Bitcoin novice je ustvaril ogromno zanimanja v vrednosti valute, temveč tudi širi negotovost. Na trgu trgovanja v cryptocurrency lahko niha gor in dol glede na značaj novice, ki se širijo na socialnih medijih. Široko-skupna zgodba, ki trdi, izmenjava je bila hacked, na primer, lahko resno pritisnite cene Bitcoin v fiat valute.

To pojasnjuje, zakaj socialnih medijev komunikacije igrajo ključno vlogo pri določanju cen in vrednotenje cryptocurrencies kot Bitcoin. Hitra izmenjava informacij je celo dovoljeno, trgovce v nekaterih primerih, da zapustijo trg, preden je izgubil preveč svojih naložb v Bitcoin. Vendar pa lahko nekatere orodja povzroči pri nakupu likesand mogoče nagniti informacije.

Danes obstajajo tudi prizadevanja, da bi uporabo Bitcoin, da bi nagradili uporabnikov socialnih medijev. Specializirane platforme, ki uporabljajo ta model vključuje Steemit, Synereo, in Lep omrežje kmalu-to-začetek. S povečanjem vrednosti socialne medijske pozornosti - do oglaševalcev, na primer - ti novi omrežja lahko nekega dne tako priljubljena kot današnjih velikanov, kot sta Twitter in Facebook.

Izmenjava informacij je pomemben del razvoja in vodenja cryptocurrency kot Bitcoin. Socialni medijskih platform so osrednji del Bitcoin svetu, odkar je valute - če ne že prej. V prihodnosti, lahko ta trend tudi obratno. Smo lahko videli naslednji krog socialnih medijskih omrežij blockchain tehnologijo, namesto obratno ve oblikovanih

Bitcoin Video Crash Course

Vedeti več kot 99% prebivalstva o Bitcoin. Ena email dan 7 dni, kratke in izobraževanja (zagotovljeno). 

Sorodne novice


Post Bitcoin

CME terminacije bi se morale ustaviti, voziti bitkoin ceno proti nič - Motls

Post Bitcoin

Expedia sprejema Bitcoin za rezervacije hotelov!

Post Bitcoin

Ali je Bitcoin Mining dobičkonosna leta 2018?

Post Bitcoin

Bitcoin Domensko ime BTC.com Prodano za 1 milijon dolarjev USD!

Post Bitcoin

Argentinska centralna banka se boji Bitcoina

Post Bitcoin

Predstavnik kovancev: Pravila in smernice

Post Bitcoin

Kaj je Bitcoin

Post Bitcoin

Pojasnite mi bitkoin haš do mene kot v petih

Post Bitcoin

7 spletnih podjetij trenutno sprejemajo Bitcoin

Post Bitcoin

Odprto pismo ustanovitvi Bitcoin in njegovim poslancem

Post Bitcoin

Kako sprejeti Bitcoin plačila za mala podjetja

Post Bitcoin

Ameriški maršalci že vlečejo prodajo Bitcoins na Silk Road