Predstavnik kovancev: Pravila in smernice | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Predstavnik kovancev: Pravila in smernice

Predstavnik kovancev: Pravila in smernice

Kovancev Predstavniki so mišljeni kot aktivni člani različnih digitalnih valut skupnosti, ki bi radi pomagali zagotoviti vpogled v valuti, ki so, in njihove skupnosti, podporo. To bi bilo nemogoče, da bi osebje kovancev Brief za kritje vsako valuto, in tako se zdi edino pošteno, da se omogoči predstavitev te vrste. Kovancev Predstavniki prosto pisati o prednostih njihovih kovancev, pa tudi tehnično analizo, zadnje novice, ali katere koli druge resnične, pozitiven članek, ki bi lahko bili pomembni. Vendar pa obstajajo pravila, da se ne sme lomljeno:

Pravila

 1. Ne nespodobno jezik, slike ali druge vsebine za odrasle.
 2. Ne napadu, grozi, ali ogroža druge kovance predstavniki, ali katero koli drugo individualno, posel, ali subjekt.
 3. Ne zavajajoče ali napačne informacije.
 4. Ni negativne izjave o drugih valutah. Omenjajo še ena valuta je v redu, vendar za to ne na način, ki trdi, da je ena valuta boljši od drugega, ali pa omenja še eno valuto v negativnem way.For primer "X kovanec uporablja rudarske algoritem X123, ki je enak algoritem z Y in z "je fine.However, da je nesprejemljivo, da napišete izjave, kot je ta:" X kovanec uporablja X123 rudarskega algoritem, medtem ko je Y kovanec uporablja slabše Y123 algoritem "ali" X kovanec je super Y kovanec zanič "! ali "Nihče ne bi smel kupiti Y kovanec."
 5. Ne povezovanje na zlonamerna ali celo vprašljivo, spletne strani. Zunanje povezave so ok, v zmernih količinah, vendar pa je treba poudariti, da uglednih spletnih straneh. Prav tako si pridržujemo pravico, da rel = "nofollow" zunanje povezave preprečiti povezavo spam, ali za SEO namene. To ne vpliva na sposobnost bralca, da kliknete na povezavo. To povzroča le iskalniki prezreti povezavo.

Po tem se bo naslednje smernice vam pomaga pravilno oblikovati in pripraviti svoje članke:

Smernice

 1. Poskrbite, da kategorija vaš članek je nastavljena na "Coin predstavnikov" samo.
 2. Dodajte ime vašega valute kot oznako, vendar ne dodajajte drugih imen kovancev kot oznako (to je, kako kovancev Strani ugotoviti, kaj za ogled)
 3. Če naložite sliko, poskusite preveriti, da je njena uporaba ni omejena na noben način, in dati ustrezne funkcije. Lahko uporabite spodnji primer kot format za vse licenco Creative Commons sliko z: Zamenjava URL (http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/deed.en in pravilne tiste za licenco svoje slikovne in link.Replacing poreklom "z Fry1989" z "z" creatorowner imenom ' "ali pa vir poreklom želi biti recognizedReplacing" preko Wikipedije "s" pomočjo "poreklom spletno ime'" (Wikimedia Commons in Flikr sta dve najbolj pogosti viri za licenco slik CC) [izpostaviti] Z Fry1989 [CC BY-SA 3.0], prek Wikipedije [/ highlight]
 4. Poskus, da učinkovito uporabo možnosti tarifno številko WordPress ". Odstavek je treba uporabiti za večino besedila, ampak izbiro Naslov 1 - 6 vam lahko različne besedilo velikosti za uporabo za glave razdelkov ali druge oznake.
 5. Ko ste napisal članek, se pomaknite na dno strani in vnesite "Meta" opis. To je opis, ki bodo prikazani na Googlu, in jo je treba obdržati pod 156 znakov, ali pa se bo konec tega odrezani.
 6. Hranite naslove člankov na 58 znakov (s presledki) ali manj. 70 je max za Google in kovance Kratek samodejno doda 12 znakov do konca: - CoinBrief

Bitcoin Video Crash Course

Vedeti več kot 99% prebivalstva o Bitcoin. Ena email dan 7 dni, kratke in izobraževanja (zagotovljeno). 

Sorodne novice


Post Bitcoin

Kako sprejeti Bitcoin plačila za mala podjetja

Post Bitcoin

Slaba novica za Bitcoin: ameriška delovna skupina za izdajo Bitcoinovega pravilnika

Post Bitcoin

Ne smemo poskušati prilagoditi bitkoina obstoječim pravnim strukturam

Post Bitcoin

Kaj je Bitcoin Wallet - Bitcoin Whiteboard torek

Post Bitcoin

Prilagodljiva nabava Bitcoin ne bo stabilizirala cene Bitcoin

Post Bitcoin

Poročilo o ceni: 26. oktober 2014 - 1. november 2014

Post Bitcoin

Naraščajoča neučinkovitost osnove Bitcoin

Post Bitcoin

Ena največjih bank v Aziji pravi, da je bitkoin shema Ponzi - CNBC

Post Bitcoin

Venture Capitalist napoveduje, da bo ena bitka vredna $ 100K!

Post Bitcoin

Kako plačati bitkoinske takse v Združenih državah

Post Bitcoin

Nakup bitkoin z gotovino, Western Union - vodnik po navodilih

Post Bitcoin

Bitcoin Domensko ime BTC.com Prodano za 1 milijon dolarjev USD!