Wall Street Journals Futile Quest za diskreditacijo Bitcoin | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Wall Street Journals Futile Quest za diskreditacijo Bitcoin

Wall Street Journals Futile Quest za diskreditacijo Bitcoin

Z nedavno času priprav na ceno Bitcoin je in vrnitve na trgu bika, finančni papir vodilni News Corp je čutil potrebo, da zagon za mnenje kos proti cryptocurrency. V članku, napisal Lawrence parkov in naslovom "Bitcoin je Futile Quest je biti Valuta," trdi, da je ta tehnologija obsojena, ker je IRS ustanovljena zahtevne pravil sledenja realizacije dobička med običajnim potekom Bitcoin transakcij.

Pravila so bila letos ustanovljena, ko IRS razvrščena Bitcoin kot "lastnino", kar pomeni, da je njegova menjava med strankami davčni dogodek in vsak dobiček s povečanjem cen Bitcoin je spoznal, je treba obračunati in poroča IRS. Ta pravila so res nepotrebno breme - veliko Bitcoin uporabnikom, da več poslov na dan, in to je naravnost neproduktivno, da bi porabili enako količino časa, računanje, ali te transakcije realizirani dobiček in za koliko.

To je dobro, da je g parki priznava breme, da ti predpisi dal na državljane, ki spoštujejo zakone, vendar je potrebno to vprašanje in ga popolnoma piha v nesorazmerju. Namesto kliče za IRS spremeniti svoja pravila in omogočajo več prizanesljivost, članek traja odločno proti Bitcoin pristop ob predpostavki pravila so določena v kamen, se bo IRS ostro Bitcoin davčnih utajevalcev, da jih pošljejo v zapor, in skupnost bo popolnoma ne morejo prilagoditi.

Oprostite gospod parki, ampak tvoj argument razpade na več razlogov.

Potencialni Davčne Spremembe

Najprej so se pravila IRS pravkar izdane v marcu kot v zadnjem trenutku vodnik za uporabnike Bitcoin, ki so želeli, da plačujejo davke, vendar ni vedel, kako ga izračunati. Zdravljenje Bitcoin kot lastnino je najboljši način za IRS za uporabo nestanovitnosti digitalnega valute v korist vlade - skrajna nihanja vrednosti Bitcoin pomeni, ekstremne dobička realizacije po nekaterih uporabnikov, in IRS želi rez.

Toda agencija verjetno ne upošteva dejstva, da je Bitcoin vse bolj kroži na lokalni ravni v relativno majhnih količinah. Medtem ko bo vedno veliki časovni igralci, ki trgujejo z več cele kovancev naenkrat, lepota Bitcoin je, da pooblašča običajni ljudje posel majhne količine med seboj - $ 10 vrednosti kovancev za majhno delo tukaj, $ 20 vredno kovancev za večje delo tam, in tako naprej. Razvrstitev IRS od Bitcoin kot "premoženje" popolnoma ignorira njeno uporabnost kot ja, valuti.

To je neizvedljivo za uporabnike Bitcoin prijaviti vsak posel, s trenutnim menjalnim tečajem v času, in analizirati, da se stopnja za izračun zneska realiziranega dobička. To bi bilo računovodski nočna mora za vsakogar, ki resnično želi plačati svoj delež davkov. Torej, če IRS res želi rezino Bitcoin pito, so bolje bi bilo lažje, da v skladu s predpisi. Obstaja realna možnost, da bo davčna agencija spremeni smernice, da bi v skladu z zakonom lažje, namesto da se prilega s peto peg v okroglo luknjo, ki kliče Bitcoin "premoženje."

Bitcoin se lahko prilagodijo, če je potrebno

Zavoljo argumenta, čeprav predpostavimo, da je gospod parki prav in IRS bo znižala kladivo za vsakogar, ki nima popolnoma upoštevajte pravila. Ljudje začnejo šel v zapor, ker ni poročanje, da so kupili Bitcoin na 500 $, nato pa dobil nekaj dobrih obravnava na Overstock.com, ker je vrednost narasla na $ 660. Nekako IRS uspe analizirati blockchain in priložite resničnih identitet vseh teh zahrbten ljudi s svojo dragoceno virtualni denar. In morda najbolj absurdno, pa tudi predpostavimo, da ima IRS sredstva za pošiljanje zveznih agentov za aretacijo vseh teh ljudi, ki so nekako ugotovljene.

To je smešno scenarij, ki ga je zakuhala v Wall Street Journal, v katerem je IRS vsemogočnega in prisotna oseba, ki ima neomejene vire na razpolago. Toda zavoljo argumenta, kaj je to absurdno realnost, kot je določeno.

Tudi v tem moro primeru bi Bitcoin še vedno preživeti skozi prilagajanje. To je mogoče programirati valuta, kar pomeni, pameten računalniški strokovnjaki lahko gradijo uporabnih programov okoli njega. Če skupnost res potrebno začeti prijavi vsak posel v "kalkulator dobička," razvijalec (ali več razvijalcev) lahko enostavno graditi program, ki samodejno počne vse. Ta namišljena "pametno denarnico", bi se spomnite, ko je bilo prejetih kovancev, po kakšni ceni, ko so jih preživel, in po kakšni ceni. Računanje dobička v dolarjih bi potem naredili takoj v ozadju, kot TurboTax za Bitcoin.

Imejte v mislih, da obremenjujoče IRS predpisi niso nič novega; Ta agencija je nadlegoval poslovne skupnosti za sto let, vendar je trg najde način, da se prilagodi. Nove kariere so ustvarjene, da vam pomaga povsem običajni ljudje ukvarjajo z bremenom davčnega poročanja - to je razlog, zakaj podjetja kot so H & R Block ostane uspešna. Torej, v nasprotju z G. Parks predpostavki, da bi bila IRS zatrtje "konec" v Bitcoin, bi to dejansko samo služi kot katalizator za trg prilagoditi.

Zmanjševanje Verodostojnost

Seveda, gospod Parks ni da je kateri od teh točk, ko je posnel svoj argument, da bi IRS pravila ubil Bitcoin. Možno je, da je bil članek ni mišljeno, da služi kot resnično novinarstvo na prvem mestu, in da je le izračunajo udaril delo proti Bitcoin, saj je njegova cena je hitro v zadnjih dveh tednih narašča.

Oprostite, ciničen avtorjevih motivi, ampak to je isto publikacija, ki razrežejo ponudbo Erik Voorhees nazaj v februarju v Mt. Gox polom. Voorhees naredila znaten telefonski intervju z Wall Street Journal, v katerem se je osredotočila na veliko sliko in kako Bitcoin bi opomore od Gox škandal. Vendar pa je novinar uporablja samo en citat Voorhees o svojem robo Bitcoins v Mt. Gox: "To je šla sedaj. Ni možnosti, da bi dobili to nazaj zdaj. "

Zato, da ne bi smelo presenetiti nikogar, da je Wall Street Journal še naprej potvarja realnost, ko gre za Bitcoin. Ne smemo jim dovoliti, da Živeti v svoji nevednosti - Bitcoin bo še naprej raste, ne glede.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Kako kupiti Ethereum - vodnik za hiter začetek

Post Bitcoin

Lets Improve Together

Post Bitcoin

Bitcoinova prihodnost je odvisna od vas

Post Bitcoin

OP-ED: Potrebujemo več profesionalizma na trgu bitkoinskih analiz cen

Post Bitcoin

Bitcoin Analiza cen: Dellov vpliv na bitno ceno

Post Bitcoin

Čudovito naraščanje Bitcoin bo sčasoma končalo v solzah - South China Morning Post

Post Bitcoin

Je Bitcoin Legal? Pravni status Bitcoin po državah

Post Bitcoin

Fund Coin Fire na Bitcoin zaganjalniku!

Post Bitcoin

Kaj je Bitcoin Backed By?

Post Bitcoin

Je Bitcoin Anonymous? Tukaj je popoln odgovor

Post Bitcoin

Facebook Engineer Ben Davenport se pridružuje enemu od najnovejših BitGo Startups BitGo

Post Bitcoin

Zarote o trenutnih transakcijah Bitcoin: RBF, CPFP in Scorched Earth