Trucoin napoveduje partnerstvo z Bitpayom za Bitcoin St. Petersburg Bowl | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Trucoin napoveduje partnerstvo z Bitpayom za Bitcoin St. Petersburg Bowl

Trucoin napoveduje partnerstvo z Bitpayom za Bitcoin St. Petersburg Bowl

Trucoin.com, najhitrejši način za nakup Bitcoin na spletu s kreditno ali debetno kartico, napoveduje dogovor, da je treba prednost ponudnik Bitcoin ATM na Bitcoin Bowl na december 26. 2014 (ESPN).

Atlanta, GA - 11. November 2014 -Po razglasitvi prejšnji teden od Trucointhat strank v 26 državah lahko zdaj kupite bitcoinusing svojo Visa ali MasterCard na spletu, partnerstvo z BitPay da sponzor Bitcoin Petersburg Bowl je bila objavljena danes. Trucoin bo prednost ponudnik Bitcoin ATM na prireditvi v St. Petersburg, FL, da se bo oddaja na milijone, ki jih ESPN, vodilnega v svetu športa. "Igra je priložnost za veliko ljudi, ki niso bili izpostavljeni to novo tehnologijo, da vidim, kaj sploh gre," je dejal Brent James, vodja trženja za Trucoin. "Zelo smo navdušeni nad možnostjo, da predstavi Bitcoin v veliko širši javnosti na nacionalni televiziji poleg BitPay."

St. Petersburg bo prikaz Bitcoin poslovanja pred, med in po tekmi. Na dvosmerni Bitcoin bankomati, da bo Trucoin zagotavljajo okoli igri bo omogočila ljudem, da kupujejo več Bitcoin medtem ko v mestu. Potem ko je začela najhitrejši način za nakup Bitcoin spletu v zadnjem času več kot dva ducata držav, Trucoin daje tudi ljudem možnost, da kupijo pred tekmo na www.trucoin.com. Po nedavnem začetku, Chris Brunner, predsednik in soustanovitelj Trucoin, je dodal: "Naša zavezanost k zagotavljanju Bitcoin Petersburg Bowl z Bitcoin bankomatih je prizadevanje, da partner z BitPay, da se zagotovi, da vsakdo, ki potrebuje Bitcoin pred ali po dogodku je dostop do njih. Za hitro in enostavno izkušnje kupcev se uporabljajo na spletu se bo odražala v osebo, na naših strojih. Kot skladen Bitcoin trgovec, smo se vprašal, če je to nekaj, kar lahko storimo. Sprejeli smo izziv, in po hitri preobrat in uspešno predstavitvijo na sedežu BitPay v Atlanti pred mesec ali dva, smo zdaj ponosni sponzorji Bitcoin St Petersburg Bowl. "

Igra bo funkcija ACC in AAC vžigalica na 26. December v 8PM ET. Vstopnice za tekmo, ki se prodajajo na spletu preko uradne spletne strani skledo igre http://stpetersburgbowl.com. Bitcoin je mogoče kupiti od Trucoin spletu v več kot dva ducata držav. Za več informacij o tem, kje je servis na voljo, obiščite www.trucoin.com.

O Trucoin globalnega -Trucoin je vodilna FINTECH specializirano podjetje na področju digitalne valute. Trenutno Trucoin je pionirsko skladnost in enostavnost uporabe v Bitcoin skupnosti po svetu.

Za več informacij:

Brent A. James

EVP Trženje | Trucoin | 720-465-6493

Www.linkedin.com/in/brentjames

James Christopherson

VSC za BitPay

[Email protected]

Sorodne novice


Post Bitcoin

Zakaj so plače Bitcoin ključnega pomena za zmanjšanje nestanovitnosti cen

Post Bitcoin

Največje prevare v zgodovini Bitcoin

Post Bitcoin

Bitcoin je zdaj na Bloomberg in Yelp!

Post Bitcoin

Roger Ver aka Bitcoin Jezus proti Hacker Nitrous - Glej, kaj se zgodi potem!

Post Bitcoin

Tri načine za preprost nakup Bitcoinov v Združenem kraljestvu in nova britanska izmenjava

Post Bitcoin

Trgovci, ki sprejemajo bitke za plačilo v Afriki

Post Bitcoin

Bitcoin rudarstvo je lahko bolj donosno kmalu

Post Bitcoin

Poročilo o cenah za kratke izdaje kovancev: 7-13. September 2014

Post Bitcoin

Dnevno poročilo o kovancih: Blockstream, udobne igre, uredba o bitkiinu in tožbe v Floridi

Post Bitcoin

Pregled: VisitBit

Post Bitcoin

Novinarji Bitcoin # 2: Učinek namere na etičnost lastništva Bitcoin

Post Bitcoin

Poročilo o cenah za kratkoročno tedensko poročilo o bitki: 24. in 30. avgusta 2014