Trucoin - sedaj skladen in zakonito pooblaščen za prodajo Bitcoina v 31 državah | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Trucoin - sedaj skladen in zakonito pooblaščen za prodajo Bitcoina v 31 državah

Trucoin - sedaj skladen in zakonito pooblaščen za prodajo Bitcoina v 31 državah

Trucoin Poveča Daily kupne moči za takšen primer tisoč dolarjev na dan, in doda še šest držav, vključno Kaliforniji.

Trucoin.com, je upped ante za naslov najhitrejši način za nakup Bitcoin dodal še šest držav in povečanje zadovoljstva kupcev kupno moč za tisoč dolarjev na dan.

Atlanta, GA - 3. Februar 2015 - Ker Trucoin začela dvajset šest statesin začetku novembra leta 2014, na tisoče ljudi, ki so bili sposobni, da bodo imeli najhitrejši način za nakup Bitcoin brez zamud. Trucoin zdaj zviševati z dodajanjem šest več držav in povečanje zneska Bitcoin stranke lahko kupite takoj za 1000 $ na dan. California, Pennsylvania, Missouri, Utah, Nevada in Delaware bodo vsi lahko prijavite in kupujejo več Bitcoin kot kjerkoli drugje na internetu takoj. Poleg tega je bil postopek za prijavo izboljšana tako, da bo več ljudi, da se takoj odobren.

"Eden od naših prvih ciljev smo opisanih zgodaj, da bi povečali sprejetje je bilo, da bi ljudje, ki so novi v bitcointo nakup in se prejem takoj. Imeli smo odlične rezultate iz našega goljufij procesom blažitve do datuma, ki je prevedena neposredno v najhitrejši način za nakup več Bitcoin spletu z uporabo debetno ali kreditno kartico, kot kjerkoli drugje v trenutku, «je pripomnil Chris Brunner, predsednik Trucoin.

"Naša ekipa je dal veliko dela v pridobivanje čim več ljudi samodejno odobren in nakup, kot je mogoče. Zgodnje testi z našimi novimi izboljšavami kažejo, da smo se s tem. Navzgor od 90% naših novih uporabnikov, ki so v naši pokritem območju so lahko plujejo skozi in kupiti v nekaj minutah, "je dejal Brent James izvršni podpredsednik pri Trucoin.

"Imamo več načrtov, da bi nakup lažje za vsakogar v Q1. Iščemo dodal American Express in podporo Discover Card prej. Poleg tega bomo zagotavlja več možnosti za financiranje in nakup še več Bitcoin za kompliment naše debetne in kreditne službe kartice, "je dejal James.

Dodatek šest več držav zdaj prinaša skupno število ameriških držav, podpira Trucointo trideset eno *. Zavezanost Trucoin, da delujejo v celoti skladen način je potreben skrben pregled zakonodaje vsake države in zahteve skladnosti.

"Naša pot za doseganje skladnosti, preden delujejo v posamezni državi, je potreben čas, vendar smo navdušeni nad dodali ta pokritost. To je velika stvar za nas in Bitcoin skupnosti, "je dejal Brunner. "Ponosni smo, kar smo uspeli doseči, da datum in se veselim, da prinaša ljudje še več možnosti za nakup Bitcoin takoj zelo kmalu."

O Trucoin Globala

Trucoin je vodilna FINTECH specializirano podjetje na področju digitalne valute. Trenutno Trucoin je pionirsko skladnost in Bitcoin sprejetje v Združenih državah Amerike.

###

Za več informacij:

Brent A. James

VP Marketing in komuniciranje

E-pošta [email protected]

Telefon 720-465-6493

* Dodatne 6 navaja, prinašajo le skupaj do 31 zaradi odstranitve Washington DC *

Sorodne novice


Post Bitcoin

Posodobitev Bitlicense - Lawsky dodaja nove sklope na bitcoin regulativni okvir

Post Bitcoin

Švicarska vlada se vzdrži uredbe o bitkiinu

Post Bitcoin

Dnevno poročilo Bitcoin: Lawsky Outlines Revidirano BitLicense, GAW sproži Paycoin in še več

Post Bitcoin

Open Bazaar Beta 3.0 naredi decentralizirane trge bolj dostopne

Post Bitcoin

5 Izzivi, ki se trenutno soočajo z Bitcoinom (po mnenju Mikea Hearna)

Post Bitcoin

Pregled aplikacije: košnica za koščke Bitcoin za Android (z vgrajeno aplikacijsko trgovino)

Post Bitcoin

Koliko denarja lahko dejansko naredite iz Bitcoinove pipe (posodobitev februarja 2016)

Post Bitcoin

Slaba novica za Bitcoin: ameriška delovna skupina za izdajo Bitcoinovega pravilnika

Post Bitcoin

Kaj je 51% Attack - Poenostavljeno vadenje Bitcoin

Post Bitcoin

Hacking of Satoshi Nakamoto Drama je bil velik odpadek časa

Post Bitcoin

Končno je preprost način za pošiljanje Bitcoina na Facebooku

Post Bitcoin

Smart pogodbe z Bitcoin