Vzpon in porast Bitcoin je bil objavljen po celem svetu, vendar potrebuje gledalce, ki gledajo na Mainstream | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Vzpon in porast Bitcoin je bil objavljen po celem svetu, vendar potrebuje gledalce, ki gledajo na Mainstream

Vzpon in porast Bitcoin je bil objavljen po celem svetu, vendar potrebuje gledalce, ki gledajo na Mainstream

Vzpon in vzpon Bitcoin je dokumentarni film, ki je bil prvotno začela s Nikolaja in Daniel Mross.

Daniel, eden izmed avtorjev, je osrednja filma, in je koproducent, medtem ko je Nicholas je tudi pisatelj, režiser in producent. Odkril je Bitcoin v letu 2011, in velik del njegove vpletenosti v skupnosti je bila dokumentirana v celotni film.

Nicholas ustvaril proizvodno podjetje, "Fair Acres Films" za izdelavo tega filma, skupaj z DARONIMAX medije. Režiral je tudi, poleg Brian Hartman, filma za leto 2013, Riddle, starring Val Kilmer in Elisabeth Harnois. Riddlewas proizvaja tudi Brian Hartman, kot tudi prej omenjeni DARONIMAX medije.

Vzpon in vzpon Bitcoin se je začela snemati v začetku leta 2012, in je bil močno podprt s skupnostjo, z majhno količino kritike. Projekt vojna napovedal Bitcointalkin marca leta 2013, in priklopnik je bil objavljen na Redditin maja 2013.

Kot je bilo že omenjeno, Vzpon in Vzpon Bitcoinfocuses na Daniel Mross potovanju skozi svet Bitcoin, ki se začne kmalu po njegovi uvedbi na valuto, v letu 2011. V celotnem filmu, različne pomembna imena v Bitcoin skupnosti, da nastopi in razpravljali o prednostih valuta, in projekti, ki jih delajo na.

Brez uničil preveč, nekateri ljudje, ki nastopajo v dokumentarcu so Charlie Shrem, Gavin Andresen, vitalik Buterin, Erik Voorhees, Mark Karpeles, Roger Ver, Cameron in Tyler Winklevoss, in kar nekaj drugih prepoznavnih številk. Pričakujte podrobnejši pregled, ko je minilo nekaj časa, da bi več naših uporabnikov priložnost, da jo gledajo zase.

Kakšen bo vpliv Vzpon in vzpon BitcoinHave na javno?

Čeprav je nemogoče napovedati, kako uspešen bo ta projekt zunaj dokumentarca, da upa, da bo vsaj dosežejo tiste, ki so radovedni Bitcoin, vendar ne razumejo valuto. Tam so že poročali, predvsem od uporabnikov, ki jim je uspelo priti pred objavo kopijo a, prijateljev in družine, ki ne more dojeti Bitcoin pred gledanjem filma, zdaj pa imajo trdno primite na idejo, in zakaj je to pomembno.

Seveda, v smislu prihodnosti Bitcoin je, ali je cena Bitcoin, bi film imajo malo vpliva, ali pa bi lahko odprli zapornic.

Če je ulov v mainstream, lahko vidimo velik priliv novih uporabnikov, ki so navdušil s svojo novo razumevanje cryptocurrency. Lahko bi dal Bitcoin Skupnosti za zagon, ki je potrebna zaradi stopnje Bitcoin prevzemu podjetja prehiteva sprejetje potrošnikov.

Potem spet, če je nekaj ljudi zunaj na Bitcoin skupnosti odloči, da gledam film, ali celo, če je obstoj, potem bo to zelo malo v smislu spodbujanja digitalno valuto. Po mojem mnenju, bi bilo zelo koristno, če bi filma je marketinško ekipo dobili prikolico prikazano na nacionalnih televizijskih postajah, ali uglednih spletnih straneh. Vendar pa je to lahko zunaj proračuna mlade filmski družbe strani brez pomoči bogatega darovalca / podpornik, ali vključitev v zadnjem času začel projectthat je cilj, da bi informativnih Bitcoin reklame za mainstream.

Torej, kaj se bo vpliv na Bitcoin biti? Samo čas bo povedal. Ne glede na to, kaj se zgodi, je to dokumentarec, je treba videti za vse ljubitelje Bitcoin.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Pravilno Bitcoin Analiza cen 3. del: Profesionalnost

Post Bitcoin

Millis March Madness (Making Money s posodo Bitcoin Faucets)

Post Bitcoin

Bitcoin proti litecoin - velike razlike in podobnosti!

Post Bitcoin

Prednosti vlaganja v Bitcoin & Kako vlagati v Bitcoins

Post Bitcoin

Mt. Gox, Mintpal, Hashfast, Butterfly Labs in Robocoin: Blunders v Bitcoin Business

Post Bitcoin

Butterfly Labs Josh Zerlan Deposition Hightlights

Post Bitcoin

Anti-BTC gibanje - Rusija prepoveduje Bitcoin AGAIN!

Post Bitcoin

Kaj je potrdilo o delu dokaz o deležu?

Post Bitcoin

Making Money od Run Bitcoin Faucet - My 45 Day Lekcija

Post Bitcoin

Začetni vodič za etereumsko rudarjenje v letu 2017 - Kako priti na eterum na vašem računalniku?

Post Bitcoin

Bitcoin Cena še vedno iščejo novo nadstropje po poročilu EBA

Post Bitcoin

Dnevno poročilo Bitcoin: BitPay Partners With Demandware, SpectroCoin prinaša priročne rešitve Evropejcem in še več