Naraščajoča neučinkovitost osnove Bitcoin | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Naraščajoča neučinkovitost osnove Bitcoin

Naraščajoča neučinkovitost osnove Bitcoin

Ta avtorjevi pogledi ne predstavljajo stališča Coin Brief.

Bitcoin Foundationis po mnenju mnogih, da je glavni predstavnik Bitcoin. Fundacija je zadolžen za spodbujanje globalne sprejetje Bitcoin, ki vključuje pomoč pri večjih družb, ki jih sprejemajo kot plačilo, lobiranje vlade, da sprejme pozitivno stališče do digitalno valuto in razvoj protokol Bitcoin, da bi bilo najbolje, denarni sistem je lahko.

Vendar se zdi, tako kot Bitcoin Fundacija je bila zdaleč služi svojemu namenu kot prepozne. V prvih dneh, je bila fundacija središče dejavnosti, vznemirjenja in optimizem glede razvoja Bitcoin in širjenju njenega sprejema. Vse te pozitivnosti spremenilo, čeprav, ko je fundacija začela razmišlja o možnosti pošiljanja lobiste na različnih svetovnih vlad, da bi dobili pro-Bitcoin zakonodajo prenaša prek pravnih poti. Od takrat se je fundacija postala zavita v skrivnost in birokracije; je postala bolj političnem prizorišču, kot je zagovorništvo skupine Bitcoin.

Prizadevanja Fundacije za dejansko izboljšanje Bitcoin infrastrukture ne prosijo za vladno sprejetje Bitcoin (ki je očitno ni bila uspešna doslej) so postali tako stagnira, da glede na Mike Hearn, da imajo "zastala." In so postali "radikalno premalo.« Hearn je dejal, da so vsi, ampak eden od treh razvijalci, ki delajo za fundacijo Bitcoin prenehal delovati na kodo Bitcoin je zaradi političnih razlogov. Vsakič, ko eden od njih predlaga spremembo protokola, ki jih prejmejo protiudarec nekaterih delih skupnosti. Medtem ko je ta slutnja ne morem biti potrjena, sumim, da je fundacija, ki je dala Wladimir J. Van der Laan in Cory Robertson neradi delajo na osnovno kodo Bitcoin je. Zaradi javnega protiudarec glede predlagane spremembe Bitcoin je fundacija verjetno želi, da se vzdrži velike spremembe v protokolu, tako da bodo lahko vzdrževali svojo javno podobo. Ampak potem spet, če so res tako zaskrbljeni zaradi svojega ugleda, zakaj bi jih najem Brock Pierce, nekoga z neverjetno dvomljive preteklosti? Ne le, da Pierce ima senčno zgodovino, vendar pa je očitno sploh ne skrbi za svoje delo kot boardmember Bitcoin Foundation.

Torej, če je res, da je Bitcoin fundacija tako zaskrbljeni politiki in javne podobe, ki so se odločile, da se vzdrži spremembe protokola Bitcoin (in ni važno, če je to res ali ne, ker je dejstvo, da razvoj Bitcoin je postal stagnira), in so bila doslej neuspešna pri pridobivanju vlade na naši strani, kaj potem je točka fundacije Bitcoin? Zakaj je sploh obstajajo, in kaj je prispevalo k Bitcoin skupnosti? Mislim, da je vse večja neučinkovitost fundacije Bitcoin veliko opraviti s preusmerila pozornost od razvoja ključnega političnega delovanja. Preprosto povedano, če se družiš z vladami, boste začeli obnašati kot vlada.

Fundacija Bitcoin potrebuje samo Go Away

Na tej točki je Bitcoin Fundacija je precej neuporaben kot sredstvo za širjenje zavesti in sprejemanje Bitcoin. Kot prepozne, je Bitcoin Foundation res naredil ničesar doseči nadaljnjega razvoja v protokolu, ali karkoli drugega, ki bi lahko pozitivno za Bitcoin skupnosti. Coinbase in BitPay naredili veliko več, v zadnjih nekaj mesecih v smislu pridobivanje velikih podjetij sprejeti Bitcoin kot plačilnega sredstva, potem Fundacija ima. Plus, eden od največjih problemov, ki so se srečevala Bitcoin doslej, Bitcoin rudarstvo centralizacija, je šlo vse prej opazila Foundation. Vse, kar so storili v odgovor na Ghash.io doseganje 51% cepilnim moč je bila, da objavi thislackluster blog post z Gavin Andresen. Self-zanima delovanje prostega trga je naredil eksponentno več kot fundacije Bitcoin rešiti rudarstvo centralizacije problem Bitcoin. Posamezniki v Bitcoin skupnosti prišla skupaj, neodvisen od fundacije-in prepričan, rudarjev poudariti svoje pilotiranje drugim Bitcoin rudarskih bazenih, natančneje P2Pool, decentralizirano Bitcoin rudarski bazen, ki ne bi bila občutljiva za 51% napad, če bi pridobili 51 % razpršitev moči. Vendar pa je edini način, da pridejo gor z zelo trajno rešitev Bitcoin rudarske centralizacije je spremeniti Bitcoin je jedro protokol, tako da je rudarstvo centralizacija nemogoče. Toda Bitcoin fundacija je organizacija, ki je prevzela odgovornost za razvoj Bitcoin, ki je več ne dela na osnovni protokol!

Politika in birokracija fundacije Bitcoin počne nič drugega kot preusmerjanje pozornosti od resničnih vprašanj, ki jih mora občina popraviti, če želimo kdaj videli Bitcoin izkoristiti ves potencial. Vlada podobnih dejavnosti fundacije je preprosto šli predaleč. Do sedaj, v resnici, da Andreas Antonopoulos je popolnoma prekinjena vse tieswith fundacije:

Skupnost ne potrebujemo politike, skrivnosti in domnevnih pedofilov, da bi izboljšali po začetnem ustvarjanju Satoshi Nakamoto je, in se razširila po vsem svetu. Vedeti pa je treba ustrezno financiranje Bitcoin Core razvijalce, ki zagotavljajo Mike Hearn je Lighthousehopes. Potem ko smo lahko v zadostni meri izboljšali protokol Bitcoin, tako da je najbolje, da je lahko, bo prosti trg le svojo pot, in Bitcoin bodo državljani po svetu kot najbolj želeni monetarnega sistema izbrali.

Bitcoin naj bi pobeg iz vlade letargija in pesimizma. Ne smemo dovoliti Bitcoin Foundation da se spremeni v več isti.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Expedia Zdaj sprejemamo Bitcoin

Post Bitcoin

Dnevno poročilo Bitcoina: Brazilija pravi, da je preveč zgodaj za uredbo o bitkiinu, Charlie Shrem, ki je bil izrečen na 2 leti v zaporu

Post Bitcoin

Mainstream Bitcoin 2. del: Akademija in plakati

Post Bitcoin

Član izvršnega odbora Evropske centralne banke je proti Bitcoinu

Post Bitcoin

Nova Bitcoinova denarnica podjetja Blocktrail ponuja zanimiv tehnološki razvoj

Post Bitcoin

Kako bi mrežna nevtralnost lahko vplivala na Bitcoin

Post Bitcoin

OP-ED: odgovor Jim Berna na uredbo o bitcoinu je napačen

Post Bitcoin

Bitcoin uradno pravna v Kaliforniji! Gov. Jerry Brown podpisal AB129!

Post Bitcoin

Pregled: Rabbitcoin

Post Bitcoin

Bitcoin Whiteboard Torek - Kaj je Bitcoin Mining?

Post Bitcoin

Cena Bitcoin se poveča za 30%: kaj se je zgodilo v zadnjih dveh tednih?

Post Bitcoin

Bitcon je Geld želi, da je Bitcoin denar