SF Skrit Bitkoin začne s Treasure Hunt v San Franciscu | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

SF Skrit Bitkoin začne s Treasure Hunt v San Franciscu

SF Skrit Bitkoin začne s Treasure Hunt v San Franciscu

Lov je na za skrita Bitcoinwalletsaround mesta San Francisco, saj je skrita gotovina Norost zdaj razširil na digitalno valuto. Uporabnik twitter z ročajem SF skritih Bitcoinis ustvarjanje papirnate denarnice vrednosti 0.033333 BTC (približno $ 20.50 v času pisanja) in jih skriva v skrivnih lokacijah po mestu. Nov kripto-zaklad je obljubil za vsak dan v juliju, in krma twitter zagotavlja namige o tem, kje jih najti.

Skrita gotovina Norost je začelo v maju, ko 43-letni milijonar Jason Buzi začela skriva denar po San Franciscu in navajate namige o krmi skritih Cashtwitter. Nacionalni mediji pobral na zgodbo po Buzi uprizorila zelo uspešen lov na plaži v Los Angeles, skriva wads gotovine znotraj plastičnih Angry Birds igrače in jih zakopal v pesek. Buzi nato razširil denarja lov na drugih lokacijah po Kaliforniji in celo po vsem svetu v Londonu.

Jasno zgleduje po tem zabavna slog filantropije, je anonimen Bitcoiner prevzela plašč zagotavljajo brezplačno cryptocurrency za vsakogar, ki želi, da ga poiščete v mestu, ki ga zaliva. Članek denarnice dejansko črna aluminijasta kartice, s Bitcoin naslov in ustreznega zasebnega ključa, ki se lahko uvozijo v denarnici srečni prejemnika. Na voljo je nova nagrada za vsak dan v juliju, in sedaj vsi od njih so bile ugotovljene.

Https://twitter.com/sfhiddenbitcoin/status/484857234648612866

Socialno Eksperimentirajte z Bitcoin Twist

Skrivanje Bitcoin namesto dolarjev ponuja nekaj zanimivih pletenine na izvirno idejo, ki je bil pionir Jason Buzi. Najprej, to je enostavno, da bi spremljali, ko je nagrado trdil, ker se edinstvena Bitcoin naslov lahko spremljamo na blockchain. Dejansko, upravljavec SF Hidden Bitcoin je sposoben gledati naslove skritih nagrad in ugotovili, kdaj se bodo izpraznili. Račun twitter lahko pa sporočamo, da je trdil, nagrada.

To je v popolnem nasprotju s prvotnim Hidden Cash, v katerem je težko za izvajalca, da preveri, ali je bil določen nagrado trdil. Jason Buzi mora zanesti na srečnih nagrajencev, da ga tweet s sliko njihove nagrade, ali pa pojdite nazaj na mesto, skrivališča in preverite zase. Za razliko od Bitcoin, gotovina nima knjigo transakcije.

Še en preobrat je, da upravljavec SF Hidden Bitcoin verjetno hrani kopijo zasebnega ključa vsakega denarnici je, da mu omogoča, da umakne sredstev na daljavo, če nihče ne more ugotoviti, ali posebno skrivališče mesto. Na flip strani, to tudi pomeni, da mora vsakdo, ki odkrije skrito Bitcoin denarnico čim prej prenese denar na svoj naslov. To zanimivo dinamično je posledica dejstva, da ima vsakdo z zasebnim ključem lahko dostopate do Bitcoins in začetnika naslov verjetno še kopijo.

Https://twitter.com/sfhiddenbitcoin/status/484838456959324160

Ne glede tehničnih razlik med temi pristopi, tako so primeri fascinantno trend, ki se je razvil iz socialnih medijev. Premožni posamezniki z človekoljubna miselnosti ne more samo vdati koščkih denarja, temveč tudi za uporabo orodij, kot so Twitter, oddajanje namigov za namenske nadaljevanju. Prvotni Skrite Cash twitter račun je pridobil skoraj 700.000 privržencev v nekaj kratkih mesecih, kar kaže na močno podporo za tak poskus.

"SF Skriti Bitcoin" je Širjenje Bitcoin Wealth

Ni skrivnost, da so nekateri ljudje, ki veliko denarja vlagajo v Bitcoin, ki je v vrednosti lani strmo narasla in dosegla nekaj prvimi precej premožni. Nekateri od zgodnjih upravičencev rasti Bitcoin ceno dal svoje dobičke v nov avto ali stanovanje, drugi pa izplačala za preostanek posojila ali hipoteke. Zdaj z vzponom socialnih medijev in skrite gotovine navdušeni, bogati Bitcoiners imajo nov način za širjenje svoje bogastvo na zanimive načine.

Res je, SF skritih Bitcoin je pakiranje denarnice s samo 20 $ vredno digitalno valuto vsake - je Tričav znesek v primerjavi z multiplo twenty- in petdeset dolarjev menic, ki so pogosto vključene v prvotni Skrite Cash izdalo. Poleg tega, SF skritih Bitcoin deluje samo v mesecu juliju, z enim Bitcoin padec denarnice na dan. To postavlja celotno proizvodnjo na mesec za SF Hidden Bitcoin okrog 1.033333 BTC - ali $ 640 - ob predpostavki, da upravljavec ohranja nagrad na pavšalno. Še enkrat, to ni nič v primerjavi s prvotnim Hidden Cash, ki je dal proč več deset tisoč dolarjev že.

Https://twitter.com/sfhiddenbitcoin/status/486645205160820736

Kljub temu, da so relativno majhne količine glede na stran, SF skritih Bitcoin se delaš dobro delo, ki ga širi brezplačno cryptocurrency v romanu in zabaven način. Čeprav je to verjetno ni vredno za vsakogar zunaj San Franciscu za potovanje v mesto samo za iskanje 20 $ v Bitcoin, pa zagotavlja zabavno zaklada za Bitcoiners že v mestu, ki iščejo izziv. Hvala za velikodušnost tega anonimnega človekoljub, lahko ta izziv povzroči digitalni zaklad za srečen za azil, ki so jo odkrili.

Morda bo ta zaklad se je znašel sam še dolgo pot proti širjenju sprejetje Bitcoin, ali pa bo samo služila za pad blagajne ljudi, ki so že ljubitelji digitalne valute. Kakorkoli, SF skritih Bitcoin počne odlično javne službe in kar zabavno igro iz nje, preveč. Če so drugi bogati Bitcoiners sledile tudi v drugih mestih, bi mi vpišite starost, kjer so Bitcoin zaklada še bolj običajna kot denarne lovi.

Uredi 9. Julij: Starejše različice tega člena je navedeno, da so bili Bitcoin denarnice iz plastike, čeprav v resnici so izdelani iz aluminija.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Kako zaslužiti s širjenjem besede o Bitcoinu

Post Bitcoin

Poročilo o cenah za kratke izdaje kovancev: 7-13. September 2014

Post Bitcoin

MasterCard Bitcoin patent za nakupovalno košarico po vsem svetu!

Post Bitcoin

Raziskovalci ugotavljajo, da je ena oseba verjetno odpeljala Bitcoin od 150 do 1000 dolarjev - Techcrunch

Post Bitcoin

Objavljen Robocoin 2.0, nove funkcije bank za Bitcoin

Post Bitcoin

Google, Yahoo Dodaj Bitcoin cene za finančni indeks!

Post Bitcoin

OP-ED: Glenn Beck je dober za Bitcoin

Post Bitcoin

EKSKLUZIVNI Hack: kupite poceni Bitcoins (25% od tržne cene)

Post Bitcoin

Kreativni načini dvigovanja Bitcoin za dobrodelnost in zbiranje sredstev

Post Bitcoin

Bitcoin Value 2. del: Ali denar potrebuje tudi uporabo vrednosti?

Post Bitcoin

Bitcoin Analiza cen: GHash.io, Irak in FBI dražba

Post Bitcoin

Bitcoin je mehurček, ni načrtov za kratko prodajo: Japan Post Bank CIO - Reuters