Je Ross Ulbricht Svilena cesta vzrok za obrambo? | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Je Ross Ulbricht Svilena cesta vzrok za obrambo?

Je Ross Ulbricht Svilena cesta vzrok za obrambo?

Čez vikend Bitcoinentrepreneur Roger Ver nastavite Cryptosphere na ogenj, ko je napovedal, da je bil tekoč, da darovanje $ 10 za vsako Retweet je prejel o svoji podpori obtožen Silk Roadmastermind Ross Ulbricht. Ulbricht, v skladu z ameriško vlado, je bila skrivnostna Dread Pirate Roberts, lastnik in glavni skrbnik razvpiti Dark Marketthat pomagal postaviti Bitcoin na zemljevidu. Ver prejel 160.000 retweets preden je napovedal, da ne bi darovali več denarja za vzrok, in je trenutno končuje znesek je se načrtuje, da prispevam k vzrok.

Kampanja Prosti Ross, s svojo družino in delujejo na platformi Indiegogocrowd-financiranja začelo, še ni videl veliko aktivnosti prej. S skromnim ciljem 20.000 $ so doslej zbranih manj kot pet, morda pa bo to dvignili na novico, da je Ver doniranja tako močno.

Bitcoin in Silk Road

Silk Road je začela februarja 2011, da malo fanfare. V juniju pa Gawker tekel članek o mestu, ki je zagotovila le neke vrste javnosti, ki je bil potreben. Promet v mestu dramatično povečal, in več mediji so začeli prikazovati izpostavlja glede te zanimive nove uporabe interneta. Kot ena stranka Silk Road povedal svoje izkušnje nakup LSD na mestu "To je kot življenje v znanstvenofantastični roman."

To, da mi je bil razlog za začetni uspeh Bitcoin je. Skoraj anonimna valuta, ki se lahko uporabijo za nakup kakršno koli zdravila ste želeli iz anonimnih prodajalcev, na trgu, kjer je potekal denarja hrambe za zaščito tako kupec in prodajalec? Če ti je všeč droge in imel internetne povezave, kako bi ti ni všeč? Nihče ne mara nakup droge, je vedno čudna izkušnja ne glede na to, kako pogosto obiščete isto prodajalca. To si lahko ogledate v upodobil v Pineapple Express, prometa, Traffic Jam, Rekvijem za sanje, in precej koli drug film o drogah lahko naštejemo, čeprav so nekateri pisatelji / direktorji očitno imel slabše izkušnje kot drugi.

Kot Silk Road zaslovel, je pritegnil kupce v krdelo. V 18 mesecih je bila odprta FBI trdijo DPR in njegova posadka ravnati več kot $ 1 milijardo Bitcoin transakcije. Novinarska poimenovali Silk Road "Ebay drog", vendar v skladu z nedavno studydone s strani profesorjev prava in kazenskega znanosti, v tem zaporedju, se zdi, da bi bila bolj primerna Opis "Ali Baba drog", saj je bila večina prodaje razsuti kom.

DPR je bil zelo priljubljen lastnik podjetja, ki redno pisal blog posts o ekonomiji in osebno svobodo, vedno ob libertarno ton. Njegov nesramno odnos, in očitno zaničevanje za ameriško vlado, je bilo zagotovo motiviranje dejavnike, ki so privedli Senatorji ZDA Chuck Schumer (D-NY) in Joe Manchin (D-WV) pisati ameriški državni tožilec Eric Holder in ga prosi, naj začne takoj preiskavo v Roberts in Silk Road.

Fed vrača udarec

V odgovor na to zahtevo, je FBI organiziral delovno skupino, ki je vključevala skoraj vse svoje abecede juha organizacij: FBI, DEA, DHS, IRS, ATF in ZDA poštnih inšpekcijo in tajne službe. Začetek v Chicagu in New Yorku, je vlada začela agresivno kampanjo, da bi našli uvoznikov drog, in (njihove prednostne cilje) administratorji v Silk Road. Sklepanje, da je bila, da če bi ujeli enega, bi se obrnejo na druge. To je bil zvok obrazložitev, kot vsi naučili iz primeru Lulzsec strel-klicatelja SABU: to je enostavno, da je korenjak ograja proti Man z varnostjo na internetu, je veliko težje, ko se je policija dejansko trka na vaša vrata.

Rezultat te preiskave je bil zaseg Silk Road domeni, veliko količino bitcoins in aretacijo več ponudnikov. Nagrada pa je bil zajem Ross Ulbricht, naj bi bila človek za imenom "Dread pirat Roberts."

Po podatkih FBI, njihova preiskava pokazala, da Ulbricht ustvaril račun na različnih forumih uporabo imena "altoid", da objavljajo sporočila oglaševanje Silk Road, kot tudi iskanju delavcev. Kasneje, "altoid" je povedal prosilcem, da ga obrnite na, čeprav je kasneje poskusil (neuspešno) za pokritje teh skladb. Sodni dokumenti kažejo, da je Fed subpoenaed Google, da informacije o accountholder, in organi, prav tako dobimo sliko strežnika, ko izve, da so ga uporabljali za gostovanje spletne strani Silk Road, ki jim daje dostop do vseh zasebnih sporočil na mestu.

V FBI so hitro vrana o aretaciji, in mediji so veliko stroškov, spet zravnal Ulbricht. Poleg pričakovanih kazniva dejanja (pranje denarja, trgovina z mamili, zarote, da se zavežejo kaznivimi) Ulbricht je obtoženih tudi poskušali najeti morilec pogodbo za spopadanje z morebitno informacijsko uhajanja, ko eden od njegovih zaposlenih, je bil aretiran kot del FBI piku operacija.

Bitcoin je prvak ljudstva?

Neposredno po njegovi aretaciji, Ulbricht družina začela spletno stran, FreeRoss.org, kjer si prizadevajo za zbiranje sredstev za pravno obrambo njunega sina. Zgoraj omenjena akcija Indiegogo, pri preostalih 23 dni, je kljub družini Ulbricht slikanja je to pomemben trenutek v osebno svobodo posameznika doslej le postavljeno 22% svojega cilja 20.000 $. Argument, ki je na spletni strani Brezplačna Ross je prikazano na sliki spodaj, vzete iz spletne strani Prosti Ross.
 

Z objavo pod imenom "altoid" in kasneje objavljate edinstvene delčke kode na Stack Overflow iščejo pomoč, Ulbricht precej sam napovedal, da bo DPR, da vsak, ki ima čas in denar za digitalno arheologijo izvedeti. (Zvezna vlada, npr.), Zavedajoč se, da jo je objavil te delčke pod svojim imenom, je naglo izbrisal svoj račun, potem oglaša pod drugim imenom in e-poštnim naslovom, toda škoda je bila že opravljeno. FBI je ugotovil, kdo je bil in je bilo v procesu izgradnje primer, z uporabo vseh sredstev na razpolago.

Ulbricht družina, če sem to nesporazum, ki je kar s trditvijo, da je, tudi če je njihova sin Dread Pirate Roberts, ki skrbi? Vse, kar je naredil je bilo zagotoviti prostor za ljudi, za nakup droge za lastno osebno uporabo, osebno izbiro, da vlada ne bi smela biti poseganje. To je zelo libertarno argument, in zelo priljubljena pri tej skupnosti (čeprav se ne zdi, da bi prišli v krdelo darovali denar za njegovo pravno sklad, je treba poudariti, da).

Kaj vse se zdi, da se ne upošteva, pa je, da je Silk Road prodala več kot le droge. Prodala je tudi ponarejeni, taksist številke orodja, ukraden PayPal račun, in kreditno / debetno kartico. Mogoče, če res so zdravila le blago za prodajo na Silk Road bi v tem primeru morali bolj priljubljen pritožbo. Kot je, pa DPR izgleda manj kot libertarno junak, in bolj kot vaš tipičen gangster, še posebej, če so trditve, da je poskušal najeti morilca res.

Sojenje naj bi se začela v novembru. V tem trenutku je obeti mrk za Ulbricht, ampak samo čas bo povedal, kaj bo njegova prava usoda biti.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Bitcoin velikost velikosti blokov: razjasnitev in revizija argumentov

Post Bitcoin

Koncentrirani DDOS napad onemogoči veliko Bitcoinovih spletnih mest

Post Bitcoin

Google Just Murdered 99Satoshis (posoda Bitcoin Update)

Post Bitcoin

Zarote o trenutnih transakcijah Bitcoin: RBF, CPFP in Scorched Earth

Post Bitcoin

BetChain postane vodilni Bitcoin casino pri večjezični podpori

Post Bitcoin

Jeffrey Tucker: Bitcoin bo uspeval v gospodarstvu, ki ne bo uspelo

Post Bitcoin

Analiza: Bitcoin Cena Breaks $ 600

Post Bitcoin

Kako odstraniti bitko na domu v 5 korakih

Post Bitcoin

Pravila FEC Bitcoin se lahko uporabi za politično financiranje v 6-0 glasovanju

Post Bitcoin

Intervju z Charly Clintonom iz BitXBay-a, Bitcoin Marketplace

Post Bitcoin

Vhodi in izhodi - Bitcoin sprememba je pojasnjena

Post Bitcoin

Bitcoin Whiteboard Torek - Kaj je Bitcoin Mining?