Objavljen Robocoin 2.0, nove funkcije bank za Bitcoin | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Objavljen Robocoin 2.0, nove funkcije bank za Bitcoin

Objavljen Robocoin 2.0, nove funkcije bank za Bitcoin

Dne 10. Junija 2014, je na osnovi Vegas Las BitcoinATMmanufacturer Robocoin napovedal naslednjo stopnjo v svojem razvoju, Robocoin 2.0. Podjetje upa, da postane dejansko bančne storitve, ne pa zgolj ponudnik Bitcoin bankomatov. Robocoin se uvajajo spletno Bitcoin bančnih storitev, z več različnih računov za različne namene; Robocoin, operater, multisig, in posredniške račune, ki jih lahko uporabite glede na vaše Bitcoin potrebe skladiščenja. Človekovo spletni bančni račun bo dostopen od vseh Bitcoin ATM, kar pomeni, da boste lahko za deponiranje sredstev, ki jih umakne in izmenjava 12 različnih valut za Bitcoin, iz katerega koli Bitcoin bankomata, v vsakem mestu, ne da bi več računov. Poleg tega, da svoje bančne funkcionalnosti, bodo novi Robocoin spletne račune deluje kot spletne denarnice, ki omogoča uporabnikom, da pošiljajo in prejemajo sredstva po vsem svetu takoj. Trenutno Robocoin ponuja svoje storitve Bitcoin ATM 13 državah po vsem svetu, in je trenutno prizadeva razširiti svoje storitve na več držav. To ne pomeni, da moraš stalno prebivališče v državi, ki ima Robocoin bankomat, da bi lahko uporabljali spletno bančništvo, pa. Vsakdo lahko ustvarite račun in ga uporabiti kot spletni denarnici.

Zanimiva novost bankomatov Robocoin 2.0 Bitcoin je varnostni račun. Izvajanje biometrične tehnologije za preverjanje pristnosti, bo palm skener je eden od "treh dejavnikov avtentikacijo telefon, PIN in palm-veno", ki bo "varnih računov strank pred krajo in goljufijo."

Revolucionarno svetovnem trgu nakazil

Vemo, da ima Bitcoin sposobnost za prenos denarja med dvema posameznikoma, v vsakem mestu v trenutku in z minimalnimi transakcijskih stroškov, v primerjavi z nakazilih storiti s pomočjo tradicionalnih bančnih institucij. Tudi dejstvo, da se Bitcoin prenosi lahko narejeni z mobilnimi telefoni pomeni, da lahko Bitcoin nadomestiti tradicionalne bančne institucije v zelo revnih državah, kjer posamezniki uporabljajo poceni pametne telefone, ne pa računalniki. Vendar pa se z razvojem Robocoin 2.0, bo globalni trg nakazilo postalo lažje kot kdajkoli prej.

Bitcoin se že družine, ki imajo sorodnike v nerazvitih državah in državah uporabljajo za pošiljanje denarja za tiste sorodnike, da bi jim pomagali pri njihovih vsakodnevnih stroškov. Bitcoin je tako privlačna za družine v teh razmerah zaradi hitrosti in nizki ceni, pošiljanja denarja preko plačilnega omrežja Bitcoin v nasprotju s tradicionalno metodo ožičenje denarja preko banke. Ena izmed najbolj priljubljenih storitev prenosa žice, ki se uporabljajo za nakazila, je mednarodna storitev nakazilo Western Union je. Na voljo je tudi zagon mednarodni prenos denarja storitev, MoneyGram, ki trenutno tekmuje z Western Union. Te storitve zaračunavajo velike provizije za transakcije, ki jedo predstavljajo velik del denarja, ki družinam poslali v tujini sorodnike, tako da je zelo drago za te družine, da pomagajo svojim obubožanim sorodnike. Bitcoin se je izkazala kot veliko boljše storitve, kot so Western Union ali MoneyGram, saj blockchain tehnologija omogoča pristojbine za prenos zanemarljiva, ali celo "zastonj", če ste pripravljeni tvegati podaljša čas potrditve.

Robocoin 2.0 bo izkoristite izjemno poceni pristojbin Miner in bliskovito hitro transakcije pospeši s prečiščeno za storitev upravljanja zračnega prometa, storitev vroče denarnice in storitev hladno shranjevanje v enem Bitcoin "bančne" storitev. Postopek nakazila Bitcoin bodo veliko lažje s to vrsto konsolidacije. Trenutno, ko posameznik želi poslati nekaj Bitcoin v tujini na družinskega člana, mora večstopenjski postopek poteka.

Prvič, obe družinski člani morali prenesti aplikacijo denarnice; in s široko paleto aplikacij, denarnice, da izberejo, je včasih težko ugotoviti, katere bodo uporabili, da bi dosegli pravo ravnovesje učinkovitosti in varnosti, da bi želeni na trgu nakazila.

Nato mora oseba, ki pošilja bitcoins dejansko jih kupili na borzi. Z razvpiti Mt. Gox polom, še toliko slabše, ki jih je nedavno izpustitev The Willy poročila, je prišlo na dan, da je treba za vsako izmenjavo Bitcoin uporablja zelo previdno.

Končno je treba dejansko transakcija opravi, ki je najlažji korak v tem procesu; oseba A bomo poslali bitcoins v tujini, takoj, da oseba B. Nato bo oseba B iti ven in najti nekoga, ki bo trgovanje z bitcoins valuto te države. Ker iščemo v procesu nakazila v zelo revnih državah, je malo verjetno, da bo veliko trgovcev, ki sprejemajo Bitcoin, kar ustvarja potrebo prodati bitcoins za druge valute. Ta korak je najbolj nevaren korak v procesu nakazila Bitcoin, kot oseba, ki poskušajo prodati bicoins bodo dovzetni za ropa in goljufije, saj bodo morali zanašati le na njihovo zaupanje v osebo, ki kupuje njihove bitcoins.

Vendar pa bo ta proces je treba racionalizirati, in bolj varni, razširitvijo Robocoin 2.0. Vsak korak v procesu lahko sedaj poteka v Robocoin ekosistemu. Oba družinski člani lahko ustvarite račun Robocoin spletu. Oseba A lahko uporabite spletno storitev, ali v bližini bankomat, varno kupiti bitcoins in ga pošlje osebi B. Nato lahko oseba B iti na Robocoin ATM, ki bi v idealnem primeru se nahaja v varnem in dobro osvetljenem prostoru, in izkoristite postopku preverjanja pristnosti tri faktor za varno obrniti bitcoins v drugo valuto, da je on ali ona lahko uporabite za dnevne stroške. Z Robocoin 2.0, je tvegano, multi-step Bitcoin procesa nakazilu je veliko preprostejše, hitrejše in bo postal popolnoma trustless.

Upajmo, da bo potencial za Robocoin 2.0 popolnoma prenoviti svetovni trg nakazilo v celoti realiziran na neki točki v prihodnosti. Vemo, da lahko Bitcoin prinese blaginjo celo najrevnejšim državam, ki jih v celoti pritiskom vlade iz monetarnega sistema. Zdaj, z objavo Robocoin 2.0, ki bo na voljo enkrat to poletje, ta možnost je bila močno razširjena.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Deflacija 2. del: Ali je deficita cene Bitcoin dobra ali slaba?

Post Bitcoin

Kako uporabljati Bitcoin? - Vodič za hiter začetek

Post Bitcoin

Final Bitkain dražbi na Silk Road - štirje zmagovalci z 44.000 bitkoinami vredi 14,6 milijona dolarjev

Post Bitcoin

Japonska se vzdrži uredbe, posledice za bitcoin cene

Post Bitcoin

Je Bitcoin Anonymous? Tukaj je popoln odgovor

Post Bitcoin

Bitcoin je mehurček, ni načrtov za kratko prodajo: Japan Post Bank CIO - Reuters

Post Bitcoin

Arbitraging Bitcoin - Kako sem dosegel 12,12% ROI v 1 uri

Post Bitcoin

Kako zasukati svoje Bitcoin čip dobičkov z enim korakom

Post Bitcoin

Poročilo o ceni na kratko o tednih Bitcoin: 28. september 2014-4. oktober 2014

Post Bitcoin

5 načinov nakupa Bitcoin z Paypal - prevare in legit načinov

Post Bitcoin

3 Varni načini za varno shranjevanje bitkoinov

Post Bitcoin

Sporočilo za javnost: BitcoinExpo 2014 v Šanghaju je razkril AGENDA