Zakaj je Rand Paul Napačen glede podpore Bitcoinove vrednosti z zalogami | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Zakaj je Rand Paul Napačen glede podpore Bitcoinove vrednosti z zalogami

Zakaj je Rand Paul Napačen glede podpore Bitcoinove vrednosti z zalogami

V zadnjem času, Senator Rand Paul (R-KY) je komentiral Bitcoinand je dejal, da bi morala biti podprta z "košarice zalog", da bi imela Bitcoin lastniki dostop do stvareh dobro s "prave" vrednosti:

"Iskal sem bolj na to, do tega nedavni stvar [sic]. In pravzaprav moja teorija, če bi bilo njegovo vzpostavitev, sem, da je zamenljiv za zalogi. In potem bi imel prave vrednosti. In jaz bi imel to vezan, in sem imela košaro 10 velikih trgovcev... Mislim, da bi delovalo, ampak mislim, da zato, ker sem nekako vernika v valuti, ki ima vrednost, če si boste ustvarili valuta, imajo podprta z - saj veste, Hayek se uporablja za pogovor o košarice dobrin? Lahko bi imeli košaro zalog, in nekaj izmenljivost, ker je težko za ljudi, kot sem jaz, ki so malo otipljiva. Vendar bi lahko imeli povprečno zalog, sem se spraševala, če je naslednji permutacija. "

Medtem ko je senator Paul trdi, da je naslednica avstrijske šole ekonomije, ki se drži naukom Menger, Mises, in Rothbard, mu ne zdi, da imajo v rokah nekaj najbolj ključnih vidikov avstrijskega denarne teorije.

Vrednost je subjektivna, torej Bitcoin je vrednost je tudi Subjektivna

Z besedami, da je treba Bitcoin je treba podpreti z nekaj z realno vrednostjo, senator pomeni, da vrednost Bitcoinis imaginarnega ali da nima prave vrednosti. To je ena od najpogostejših napačnih predstav, ki jih podpirajo Bitcoin skeptiki. Pravijo, da je Bitcoin nima prave vrednosti kot zlato ali drugega blaga; Vrednost Bitcoin se opira izključno na vero tistih, ki ga sprejemajo. Ta argument, ki ga samooklicane Avstrijcev, v celoti upošteva temeljno načelo avstrijske ekonomske teorije, subjektivno vrednost.

Carl Menger nas je učil, da je resnična, ali cilj, se vrednost ne obstaja. Vrednost izhaja izključno iz subjektivnih vrednotenj posameznikov. Če je oseba ugotovi vrednost v skalo, da je on ali ona pobral s tal, potem skala ima vrednost, ne glede na to, kako kdo dojema skalo. Sicer pa lahko vsi vrednost šteje imaginarnega s standardi Rand Pavla. On trdi, da je treba Bitcoin je treba podpreti z zalogami, saj imajo zaloge realne vrednosti. Ampak kje se zaloge dobijo svojo vrednost iz? Dolar? No, kam gre dolar dobil svojo vrednost iz? Vlada? Kdo kopira vlado? Posamezniki, ki menijo, da je vrednost vlada in verjamem, da je valuta, ki ga proizvaja izvedljiva. Posamezniki dal tudi Bitcoin vrednost.

Če bomo v sledovih nobene vrednosti dovolj daleč po vrsti, bomo ugotovili, da izvira iz vrednotenja posameznikov, tehnično kar koli vrednost imaginarnega, saj prebiva v glavah ljudi. Bitcoin ni nič drugače. Bitcoin ima enako kakovostno vrednost kot zaloge, dolarjev, zlato, ali katero koli drugo blago; Bitcoin je dragocen preprosto zato, ker ljudje cenijo. Rand Paul je predlagal stock "standard" ne bi dal Bitcoin nobene več vztrajnost, kot je že. Borzni nima vrednosti, ki lahko obstaja neodvisno od povpraševanja posameznikov. Če si ljudje želijo več zalog, nato pa bodo zaloge izgubijo svojo vrednost in vse, kar je vezano na tiste zaloge videli močan padec vrednosti, kot tudi.

Vezava Bitcoin je vrednost za staleže vezi na poslovne cikle

Amerika je sredi obsežnega inflacijski cikel, ki ga politika zveznih rezerv kvantitativnega popuščanja inducirane. Injekcija bilijonov dolarjev v gospodarstvu v zadnjih petih letih je pripravil borzni mehurček rekordne razsežnosti. Na predvečer nesreče leta 2008, je indeks Dow Jones zalog industrijskih dosegel zaskrbljena ves čas visoka pri okoli 14 tisoč točk. Trenutno je DOW potisne višje in bližje vsak dan 17 tisoč točk.

Seveda pa je to velika rast na borzi je kot neposredna posledica enostavno denarja politike zveznih rezerv. Zdaj, ko je Fed predsednik Janet Yellen oži QE za 10 milijard $ vsak mesec, smo začeli videti brez primere rast na razvijajočih se trgih omahoval, saj je bila njihova rast posledica vlagateljev izvoznikov inflacije v FED. Sčasoma se bo zniževanje začela vplivati ​​na ameriških domačih trgov, nas počasi potiska nazaj v recesijo.

Vezava vrednosti Bitcoin je s tem umetno napihnjeno borzo bi zagotovili Bitcoin je smrt. Decentralizacija in omejitev količine prek rudarjenja, sta dva od vrlin Bitcoin; neločljivo povezuje kripto-valuto na borzi, bi umetno napihuje svojo vrednost in jo popolnoma uničil, ko bo stalež mehurček treskav navzdol. Če smo se vsak Bitcoin plačilo na odpoklic s košaro zalog, bi se cena Bitcoin letijo. Namesto izbiranje, ki so zaloge donosno in katere ne, bi amaterski vlagatelji zdi, da je veliko lažje, da samo nakup Bitcoin in samodejno vložili v številnih staležev, ki se stalno povečuje. Ko je Fed odreže svojo ponudbo poceni kredit v celoti, vendar pa bodo te zaloge prišel treskav navzdol. To borzo crash bi svojo pot do Bitcoin kot dobro. Vsi tisti amaterski vlagatelji, ki so kupili Bitcoin kot način, da bi dobili največje donose z minimalnim naporom bo šel na prodajne Spree, zato vožnja cene Bitcoin v tla. Satoshi nam je dalo izhod iz tega neskončnega cikla depreciacijo valute in ekonomske stiske; ne želimo, da bi vrgel proč, z vezavo Bitcoin do zalog.

Varnostno kopiranje Bitcoin S surovinami je kot varnostno kopiranje Gold Z več zlata

Bitcoin deluje veliko kot zlato, razen bolje. To je veliko bolj trpežne, prenosni, in deljiva kot zlato. Zakaj bi "nazaj" zlato podobno blago z nečim tako samovoljno kot zalogi? To preprosto nima smisla. V preteklosti je bilo ravno obratno; zlata je bila uporabljena za varnostno kopiranje drugega blaga. Ampak kaj je prezreti dejstva, da so zaloge ni izvedljiva blago uporabiti za nazaj gor kripto-valuto in predpostavimo, da je Bitcoin podprta z zlatom. To bi bilo še vedno povsem protislovno. Seveda, bi zlato bilo veliko bolje blago uporabiti kot opora Bitcoin, ampak kaj bi bil smisel? Bitcoin transakcije so hitra in praktično brez zahvaljujoč Bitcoin rudarjev; je vezava na nekaj, kar je zelo neprijetno zahteve za shranjevanje in izjemno dragih stroškov prevoza bi Bitcoin težje uporabiti, ne laže.

Varnostno kopiranje Bitcoin z blago bi bilo tako kot varnostno kopiranje zlato z več zlata. Če menite, da se sliši čudno, da nazaj gor zlato ali dolar, z zalogo, potem bi bilo dobro tako kot čudno, da storijo enako stvar na šifrirnih-valut.

Torej se vprašajte, senator Paul, kaj bi si mislil o izdelavi zlatih kovancev, izplačljive v delnicah mešanih košarice zalog? Zdaj se "zlato" z "Bitcoin." Še vedno ne zveni kot zelo dobra ideja.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Naučite se najboljši način za nakup Bitcoins anonimno v ZDA

Post Bitcoin

Ena največjih bank v Aziji pravi, da je bitkoin shema Ponzi - CNBC

Post Bitcoin

Mt. Gox, Mintpal, Hashfast, Butterfly Labs in Robocoin: Blunders v Bitcoin Business

Post Bitcoin

Bitcoinova prihodnost in Its Success, odvisna od decentralizacije

Post Bitcoin

Joe Manchin proti Ron Paulu: ena zahteva prepoved Bitcoina, druga zahteva brez vmešavanja

Post Bitcoin

Dnevno poročilo Bitcoin: Bitmainov razvoj P2pool, Arctic Cycle Cloud Mining KnCMiner in še več

Post Bitcoin

Analiza cene Bitcoin: nadaljevanje bočnih ukrepov

Post Bitcoin

Mnenje: Moja motivacija

Post Bitcoin

Dish satelitska TV Za začetek sprejema Bitcoin do konca septembra

Post Bitcoin

Kako kupiti Bitcoins, če ste Noob - Bitcoin Whiteboard torek

Post Bitcoin

Ministrstvo za obrambo meni potencialno bitko potencialno teroristično grožnjo

Post Bitcoin

BTCRobot - Avtomatizirano Bitcoin Trading Software Bot pregled