Povečajte porabo 3% dobička Bitcoin za spodbujanje ozaveščenosti o bitki | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Povečajte porabo 3% dobička Bitcoin za spodbujanje ozaveščenosti o bitki

Povečajte porabo 3% dobička Bitcoin za spodbujanje ozaveščenosti o bitki

Patrick Byrne, predsednik uprave prevelike, in dolgoletni Bitcoinsupporter, je napovedal na "Bitcoin v Beltway" konferenci v Washingtonu, ki se bo prevelike začeli uporabljati 3% svojega Bitcoin dobička za spodbujanje Bitcoin in cryptocurrency na splošno. Prevelike bo to 3% njihovega Bitcoin dobička in ga darovati za več različnih zagovorniške skupine, ki delujejo za širjenje zavesti in sprejem, v Bitcoin in drugih šifrirnih-valut. Ta dodelitev 3% Bitcoin dobička prevelike, k širjenju zavesti kripto-valuto prihaja kot dodatek k 10% Bitcoin dobička, ki jih družba že ima. Patrick Byrne ohranja več milijonov dolarjev iz svojega osebnega denarja v Bitcoin kot dobro. Coindesk poročali, da je bila ta odločitev iz prevelike zelo nov in da je njegova izvedba ne bi zgodilo šele nekaj mesecev od zdaj, in da je uradna napoved prevelike kot celotno podjetje, ne bi prišel šele nekje v septembru.

Prevelike, je eden največjih, če ne največji, spletnih trgovin na svetu, ki sprejema Bitcoin kot legitimnimi sredstvi plačil. Podobno kot so Amazon, prevelike ponuja široko paleto izdelkov za prodajo, od knjig do pohištva, od katerih vse je mogoče kupiti s pomočjo Bitcoin. Biti neposredni tekmec za Amazon, odločitev prevelike, da sprejme Bitcoin nekaj meseci prinesla veliko pritiska kupcev Amazon sprejeti Bitcoinas dobro. Vendar Amazon doslej zavrnila vse predloge za sprejem Bitcoin. Tako prevelike ima v bistvu na trgu digitalne valute Cornered kolikor spletu splošno drobno je zaskrbljen.

Ker je največji spletni trgovec, ki sprejema Bitcoin, je prevelike prejela znatno količino Bitcoin dobička, relativno glede na velikost gospodarstva Bitcoin. Od konca maja, je prevelike prejel 1,6 milijonov $ prihodkov od prodaje v Bitcoin. Podjetje pričakuje, da bo vsaj 10 milijonov $ do konca njihovega prvega leta sprejetju Bitcoin. Če prevelike izpolnjuje $ 10 milijonov v Bitcoin dobiček projekcijo do konca leta, bo to pomenilo, da bo podjetje podaril 300.000 $ za Bitcoin zagovorniške organizacije. Glede na to, koliko Bitcoin vrednost ceni do konca leta, da bi 3% na koncu pa vredna še več kot 300.000 $.

Po Patrick Byrne, je več kot 4300 strank uporablja Bitcoin, saj prevelike začel sprejemati kot plačilo. Byrne je dejal, da Bitcoin stranke so ponavadi bolj drage nakupe, kot povprečnega kupca, ki uporablja fiat valute. Byrne je dodatno obvestilo na Bitcoin v konvenciji Beltway da prevelike namerava razširiti svoj potencial Bitcoin dobiček pridobiva s širjenjem Bitcoin sprejem za mednarodne stranke, kar pomeni, stranke zunaj Združenih držav Amerike, v bližnji prihodnosti. Ta razširitev svoje Bitcoin sprejetju na mednarodnih strank bo pomenilo še več Bitcoin dobička za prevelike, kar pomeni, da bo 3%, ki bo šel v Bitcoin zagovorniške skupine, še večjo količino bitcoins.

Prevelike je Bitcoin Zagovorništvo program in vpliv na Bitcoin Cena

Ker take sveže objave za vsak tip analize o vplivu, ki ga ima lahko zagovorništvo Program prevelike je Bitcoin na Bitcoin priceis čiste špekulacije. Vendar pa, kot špekulacije nad to napovedjo proizvede nekaj zelo realne možnosti. Če programa prevelike se naredi razliko, in vodi do več podjetij, ki sprejemajo Bitcoin kot plačilno sredstvo, potem bi Bitcoin cena zelo dobro iti gor kot rezultat.

Predpostavimo, da prevelike ne izpolnjuje svojo projekcijo 10 milijonov $ do konca leta 2014. To je 300.000 $ podaril organizacijam, posvečen izključno širjenju ozaveščenosti Bitcoin bo bistveno razliko v sposobnosti teh organizacij za oglaševanje in doseči, da potencialni Bitcoin prejemniki. Kaj pa, če, v letu 2015, prevelike prejme 15 milijonov $ ali $ 20 milijonov v Bitcoin dobička? Potem pa še bolj bo podaril teh organizacij.

Ves ta čas pa bodo te organizacije lahko prizadevamo, da bi dobili podjetij po vsem svetu, da sprejme Bitcoin. Ker vedno več podjetij sprejemajo Bitcoin, zavedanja in sprejemanja je treba še naprej povečujejo eksponentno, in povpraševanje bo povečala kot posledica. Tako naj bi Bitcoin cena povzpne bistveno, odvisno od tega, kako uspešni so te organizacije na uporabo donacije prevelike, da bi pomagali širiti ozaveščenost cryptocurrency, in sprejemanje Bitcoin. Seveda, ne bomo izvedeli, koliko Bitcoin dobička prevelike bo do konca leta. Vendar, če je dolgoročni trend naraščanja Bitcoin se nadaljuje, lahko pričakujemo, da vidim Bitcoin dobiček prevelike še naprej narašča, zato bi njihov prispevek postal precejšen delež.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Argentinska centralna banka se boji Bitcoina

Post Bitcoin

Armory Technologies sprosti posodobljeno različico svoje Bitcoin denarnice po zagotovitvi naložbe v višini $ 600k

Post Bitcoin

Bitcoin Exchange OKCoin rezerve na 104%

Post Bitcoin

Onyx Ashanti - digitalni nomad, izumitelj, glasbenik, filozof in entuzijasta Bitcoin

Post Bitcoin

Making Money od Run Bitcoin Faucet - My 45 Day Lekcija

Post Bitcoin

Bitcoin velikost velikosti blokov: razjasnitev in revizija argumentov

Post Bitcoin

Nova Bitcoinova denarnica podjetja Blocktrail ponuja zanimiv tehnološki razvoj

Post Bitcoin

27. april 2015

Post Bitcoin

Kako kupiti Bitcoins priči S kreditno kartico, preverjanje, denar

Post Bitcoin

Peter Schiffs Euro Pacific Precious Metals za sprejem Bitcoin

Post Bitcoin

IRS nalepke Bitcoin nepremičnina, ki ni valuta

Post Bitcoin

Bitcoin Millionaire: Top 5 bitkoinskih milijonarjev