Onyx Ashanti - digitalni nomad, izumitelj, glasbenik, filozof in entuzijasta Bitcoin | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Onyx Ashanti - digitalni nomad, izumitelj, glasbenik, filozof in entuzijasta Bitcoin

Onyx Ashanti - digitalni nomad, izumitelj, glasbenik, filozof in entuzijasta Bitcoin

V letu 2012, medtem ko je videti skozi Netflix, sem prišel čez "TEDTalks: Glasba Revolution", ki pokaže človeka z imenom Onyx Ashanti na njegov pokrov. Bil je predstavil svoj izum, imenovan Beatjazz. Ta izum je bil tudi nov glasbeni stil in glasbeni sistem ob istem času. Uporaba različnih ročnih elektronike, pospeška in opreme po meri, gospod Ashanti izdelan instrument, ki bi ustvarila glasbo, plesala na glasbenika, namesto glasbenik ples na glasbo.

V preteklem letu je gospod Ashanti postal glasen podpornik Bitcoin, in je celo izjavil, da nameravajo spremeniti v celoti Bitcoin. S tem v mislih, sem dosegel, da mu je, in se je strinjal, da odgovori na moja vprašanja, in delite svoje misli s skupnostjo.

G. Ashanti, ste znani kot "digitalni nomad". Kaj to pomeni za vas in kaj vas odpeljal na ta način življenja?

Mislim, da je "nomad" prišel pred "digitalno". Nomadstvo, da mi je bil vedno občutek, da bi morali ponovno preveriti svoje predpostavke ultrazvoka, geografsko, prostorsko in kulturno. I love dogaja v nove kraje, ampak jaz tudi ljubezen vrača v kraje, sem bil prej, da bi ugotovili, kaj mislim, da so se naučili. Potovanje vas naredi videti svet, ampak tudi vam omogoča, da se vidite v različnih situacijah.

"digitalno" komponenta polje cela Pandorino zase. Internet je mogoče programirati razsežnost. Jaz sem ga zastopa sebe, ki je in ni v dimenziji, ki obstaja moje telo v. Je razsežnost breztežnostnem skladiščenje, Lightspeed komunikacijo in neomejeno arhitekturnega izraza. Sprva mi je omogočila, da imajo prostor za shranjevanje svoje skenirane revije in stripe, tako da bi jih imeli z mano, ko sem potoval iz kraja v kraj, zdaj pa je v zelo pravem pomenu, moj dom. Njegov, kjer so moja družina, moji prijatelji in moje "delo". Kjerkoli že je, imam dostop do mojega zgrajeno sebe. Kjerkoli je ni, sem poskusil, da bi jo prinesel, ali pa jaz nisem na tem mestu zelo dolgo.

Kako se je pojavila ideja o beatjazz?

Beatjazz je evolucijski konstrukt kulturne in zvočnega raziskovanja. Sem ga ustvaril, ker jaz ne bi mogla zlahka sam prileganje v obstoječih zvrsti in slogov "glasbe". V času, podaljšek besed "utrip" in "jazz" zgodil, sem bil v enem od mojih mnogih tranzicijskih državah. Stilov glasbe, kot boben in bas, acid jazz, zgodnje Timbaland-era r & b, in zlomljenega srca je bilo veliko moje pozornosti v času, v sredini 90-ih.

Ljubil sem jih vse, ampak jaz ne bi mogla "biti" jih. Sem hotel, da jih križali v nekaj, kar bi lahko izrazili, koliko sem jih ljubil skupaj in posamično, tako sem prišel do izraza beatjazz leta 1998 in je postal strela palica za mojo naprej zagon. "Premagal" se nanaša na kulturo elektronski ritem in "jazz" vedno pomenila improvizacije do mene, ampak namiguje tudi na preiskavo harmonijo, melodijo in namena. To je bilo v času, ko nisem bil zelo dober v Improv, tako da izraz mi je dal nekaj, da dela proti. Zdaj je povsem improvizirane oblika zvočni preiskave. Izraz še vedno deluje kot posvetlitev palico pomembnih dejavnikov. Ki jih je sprejela na bolj matematično smislu, kot v zadnjem času.

Onyx Ashanti Pojasnjujejo smislom svojega sistema in predstavitvi najnovejše različice

Bral sem, da je vaš beatjazz sistem premika proti postaja bolj "zvočni operacijski sistem" kot glasbeni inštrument. Kako se je to bitje uporablja? Kaj ideje kajne, ali drugi, imajo za ta sistem?

No, pred nekaj leti, po končani prvi ekso-glasovno prototip, sem spoznal, da nikoli nisem zares igral mojo glasbo za vse, razen zase. Občinstvo je bil vedno neke vrste zvezni kaotično polje z vsako osebo, pri čemer je oddajnik in sprejemnik o nameri. Igranje na predpostavki, da je "občinstvo" bo ", kot so" to, ko sem igral nekaj zlasti povsem tepta možnost določiti različne polja so skupaj ustvarjajo. Igranje ", da" jim je nezanimivo. Igrajo svoje resonance je kognitivno izvajanje več intelektualne vrednosti do mene kot umetnice. Jaz sploh ne vem, kaj to pomeni točno, ampak čudno, vem, kako to storiti. Sem igral svoj jaz pa vključuje "polje občinstva« v vaji. Odveč je reči, sem spoznal, da je šlo ven, če na njej lastni poti, da sem moral dati idejo zabave v celoti. Jaz ne potrebujem polje občinstva za izraz, da je popolna. Ideja predstave je nekaj drugega, čeprav. Performance-izraz, skozi govorico telesa in zvočne pripovedi, utrjuje namen ideje.

Je nekako začelo, ko sem mislil, "če bi bil jaz na samo z mojim ekso-glas samotnem otoku, zakaj bi jaz kdaj uporabiti?" da je na tej točki, ki se je začela prebavljati zamisel o uporabi zvočnih vzorcev na sam program. Za uporabo teh quirks glasbe kot sredstvo za ustvarjanje, shranjevanje in / ali sklicevanje ideje, ki so shranjeni v svojem spominu. Na enak način, da nam bo pesem iz našega otroštva odpelje nazaj v ta kraj in čas, sem se osredotočajo zdaj na nastavljanje parametrov, da je prostora za vse, kar gre zraven na tej poti izražanja. Ekso glas uporablja logiko delovanja, ki temelji na fraktalov, tako da je lahko neskončno razvija s svojo patternist "pilotni". Kaj to pomeni, je, da je zasnovan tako, da so funkcije, ki so bile zasajene v njem, ki so zelo preprosta na prvi in ​​njihovih funkcij dobičkov pomeni v daljšem časovnem obdobju. Potem te funkcije vzklijejo funkcije in tako naprej, v fraktalni način. Te funkcije lahko rastejo različno za vsako patternist pripravljeni, da gredo v in interakcijo z njim.

Načrti za posodobljeno, različica odprtokodne se sprosti zelo kmalu. Imam nekaj prijateljev v Berlinu, ki se bo s pomočjo svoje geste sistem manipulirati mikroskopske delce v 3D prostoru z uporabo laserjev. Moje lastne uporabe so se dotaknili VR, robotike in kvadkopter, vendar nastavljanje parametrov v fraktalno izražanje roke in prsti, ki jih ročno položaj in dihanje modulira se šele začenja.

Kaj privlači, da Bitcoin?

I raziskovali Bitcoin pred nekaj leti, in celo izkopati nekaj nazaj, ko to lahko narediš na laptop. Ideja je bila zelo zanimiva, ampak nisem razumela, "kaj" je bil. Sem bil zaposlen poskuša preseliti v Berlin. Zmanjšati do leta 2013, sem gledal v vrednosti skok aprila tistega leta, ki sovpada s povečano sposobnost dojeti bolj kompleksne pojme iz ko ste prebrali belo knjigo, in studiying malo več matematike v tik pred leti. Da in pogovor, ki jo Andreas Antonopolous, mi je dal večji vpogled v to, kaj je bilo, kaj je predstavljal in kaj bi lahko bilo. Mislim, da je bila stvar, ki je odmeval z mano najbolj ideja "programabilni denarja". Ideja, da sem lahko programirate svojo vrednost, je pomenilo, da bo sčasoma postala del mojega izražanja. Zato sem vzel vse svoj denar iz banke in so bili z uporabo Bitcoin odkar, kar ni težko, saj jaz ne bi toliko denarja :-)

Kako dobro je Bitcoin vključiti v svoje življenje?

Da vsaj, da je najbolj zanimiva stvar, ki sem jih kdaj naredil z mojim vrednosti. To misliš drugače. Jaz sem bolj za državljana interneta zdaj. Imam hranilec vrednosti, ki dejansko ceni navzgor. To sam je nova, ampak spoznanje, da it.that nihče ne lasti sem svobodno interakcijo z njim, kot mi je všeč, ne da bi imel dovoljenje ali stopnjo neke vrste, zaradi česar sem razmišljati drugače o svojem mestu na tem svetu smo stavba. Kot da bi prej bilo vse, kar je za nas že na tej točki, kjer smo lahko popravi veliko škode prejšnjih obdobij. V prejšnjih sistemih, je bila moja generacija prvi v nedavni ameriški zgodovini, ki naj bi imela manj kot njihovi starši, levo s svetom, ki je bil zlorabljen. Zdaj imamo moč za reorganizacijo dobesedno vse do točke, ko imamo več kot bi lahko celo zamislili prejšnjih genrations, hkrati pa imajo do orodij za odpravljanje večina svetov zlo v zelo kratkem okno človeškega časa.

Smo generacija, ki je živ v času eksponentno sprememb v človeški zgodovini! da lahko gredo na drek, sem dobil vse moje bitcoins ukradenih pred nekaj meseci s škodljivo programsko opremo sem nameščen, neumno (izkušnja) -ali je toliko bolj neverjetno kot karkoli imamo verbalne vzorce za. Torej, treba posebej poudarjati, jaz sem optimističen glede kaj Blockchain predstavlja gredo naprej, za človeško vrsto.

V januarju ste dejali, "sem sedaj (veliko začetnico za učinek) SAMO sprejeti Bitcoin za kar sem naredil, je nastopati in igrati, da kaže, da vse sedanje in prihodnje artefaktov sem ustvarili." Je to delal dobro za vas? 

Da in ne. Zahtevam, da kjer sem absolutno lahko. Tako za oddaje, predstave in predstavitve, ja. Za nastopati in igrati, to je bolj za nepravilnosti. I nameravate BUSK več povezanih Bitcoin dogodke kot način preiskovanja moje misli o tem, kaj bi se lahko zgodilo v prostoru. Imam busked nekaj Bitcoin dogodkov v Berlinu že. Naredil bom artefakte na voljo za Bitcoin in fiat, ampak zaračuna več za fiat. Moj ekso-glas je 500 €, v BTC-ju, ampak 850 € v fiat. Doslej, vsi, ki se za nakup enega, ko sem končno omogočiti ljudem, da me plača (zaključevanja design), je to v Bitcoin. V moji preiskavi, so bili mnogi že radovedni o tem in to postane izgovor za njih kopati v malo.

Dovolj Ljevkasto, sem ugotovila, da, kot večje organizacije, so tisti subjekti, ki so Bitcoin nenaklonjen presenetljivo kul z paypal transakcije sedaj, kjer je pred nekaj leti, so bili velik ne-ne pri pridobivanju depozitov in payents od strank. Moj trenutni korak je, da se bolj nastopati in igrati Fanatik za idejo. Tj., ki ima nekaj predmetov, ki so samo za Bitcoin, medtem ko imajo literaturo na ulici, ki bo pomagala ljudem setup Bitcoin denarnico, in se uporablja za idejo tehnologije. Je vse še vedno vrtinec misli in poking v koncept sfere.

Ali ste uspešno prešli na dohodek, ki je v celoti sestavljen iz Bitcoin?

Dobro, da isnt popolnoma nič več. Sem imel debetne kartice, kreditne kartice, bančne račune, paypal, denar in Bitcoin. Včasih so tekmovali med seboj za mojo pozornost in drugih časih, samo enega ali drugega dela za dalj časa. Trenutno se mi zdi bančnih računov neokusno, tako da niso več upoštevati. Vsi moji debetne kartice so bile izgubljene v Tajvanu je lani tako njeno samo paypal, Bitcoin in denarju, ki dobi odloženih na enega od mojih denarnice, ko se kopiči nad določenim zneskom, tako gledam na to kot Bitcoin čemer je izvor mojega valute Fractal zdaj ; vzamem paypal, ki ga je enostavno pretvoriti v gotovino in uporabo mycellium kupiti Bitcoin. In proces je pridobivanje enostavnejši vsak dan.

Jaz pričakujem, da naj paypal račun nabiral prah v zelo bližnji prihodnosti. Potem je tu še dejstvo, da sem lahko preprosto vzeli del mojega časa in vrednosti in naložbe v druge stvari, popolnoma digitalno, tako da je ideja o dohodku postane nekako voljne. Tam je tudi ideja o učenju trdi stvari in oblikovanje sistema, ki temelji na konceptu blockchain, temveč se osredotoča na neko obliko izražanja ne morem predstavljati še.

Kakšne so vaše misli o prihodnosti Bitcoin, naše večje povezovanje z digitalnimi sistemi? Kaj vas najbolj navdušeni nad prav zdaj?

Vidim veliko plati te medalje. (Mislim, da je zamisel o dveh enostranske kovanca bo treba spremeniti, ampak to je druga misel vektor.) Vidim bančnih zapostavljanje in morda celo nastavitve, ki jih nekatere stranke, da poskusite, da ga nadzorujejo nasilni ali drugimi sredstvi. Menim, da je to, zakaj je vrednost že tako ravno od decembra, ampak jaz vstran kreniti. Nič od tega ne bo pomembno, seveda, vendar ga nehal od tega, da možnost, da bi videli izraz. Ker nekateri od teh subjektov glej en korak naprej, kot tudi mnoge prvimi videti; da je ne gre Bitcoin. Gre za blockchain. Bodo ljudje spoznali, da je, potem je to, če je dovolj dobra za denar dovolj dober za mnogo stvari. Kot so volitve.

Verjamem, da se začne letos, boste videli nastanek blockchain tehnoloških volilnih sistemov na osnovi, ki bo spremenila vse. Moja kristalna krogla mi pokaže vizijo polomu, da bo (brez blockchain) 2014 vmesni volitve, ki bodo pripeljale do povsem blockchain 2016 predsedniških volitvah v ZDA. Ne pokvari parcelo, vendar nobeden od "shoe-ins", se bo naslednji predsednik.

Prav tako sem prepričan, da bo DAC je ugotovil vidno v vse bolj decentralizirano interweb. Kot pretok vrednosti, gre za različne stranke, kot so v preteklosti, in to tako programsko, boste videli "svet" mutirajo v novo kolektivno načina, za boljše in slabše v nekaterih manjših primerih. Kaj svet najstniških in 20-nekaj najstniških hekerjev milijarderjev poglej in se počutim kot? Kaj je največje svetovno gospodarstvo (internet) želijo? smo izvedeli.

I dont celo želeli predaleč peer v tem, ker vse, kar vidim, ali menite, vidim, da se bo skrajno neprimeren opisati, kaj vse to pomeni dlje kot 12 mesecev od. Tako da je "prihodnost" za mene, je to peer naprej, ravno dovolj, da sem obvestil moja dejanja v sedanjosti, in jim dovoliti, da graditi orodja, potrebna za ustvarjanje most na naslednjo točko na procesni poti. Smo zelo srečni, da živi v tem trenutku v zgodovini človeštva!

Onyx Ashanti Predstavitev zgodnjih različica njegovega Beatjazz sistema v letu 2011

Če bi radi

Sorodne novice


Post Bitcoin

Intervju z Charly Clintonom iz BitXBay-a, Bitcoin Marketplace

Post Bitcoin

Kako ustvariti 99,9% varno bitcoin papirnato denarnico

Post Bitcoin

Poročilo o cenah za kratkoročno tedensko poročilo o bitki

Post Bitcoin

Bitcoin: Francoski ekonomist napoveduje dan računanja - Irish Times

Post Bitcoin

Kako lahko digitalna valuta omogoči kmetom v Afriki?

Post Bitcoin

7 spletnih podjetij trenutno sprejemajo Bitcoin

Post Bitcoin

Bitkoini proti bitnim kovancem in Bitcoin proti bitki

Post Bitcoin

Je rudarstvo Bitcoin nezakonito?

Post Bitcoin

Kreativni načini dvigovanja Bitcoin za dobrodelnost in zbiranje sredstev

Post Bitcoin

Microsoft začne sprejemati Bitcoin za digitalne vsebine

Post Bitcoin

Bitcoin Adoption: napredovanje med top 100 spletnih strani

Post Bitcoin

Bitcoin velikost velikosti blokov: razjasnitev in revizija argumentov