NYDFS zadrži dodatne BitLicense podatke do decembra, več dokazov, da je ta temelj zapravljanje svojega časa | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

NYDFS zadrži dodatne BitLicense podatke do decembra, več dokazov, da je ta temelj zapravljanje svojega časa

NYDFS zadrži dodatne BitLicense podatke do decembra, več dokazov, da je ta temelj zapravljanje svojega časa

BitLicensesaga nadaljuje s še eno izmenjavo med New York oddelka za finančne storitve (NYDFS) in Fundacija Bitcoin. V velikem zaslonu, kaj bi lahko bil bodisi birokratsko aroganco ali nesposobnost (ali mešanica obeh), je NYDFS obvestili Bitcoin Foundationthat ne bo sprostitev dodatnih informacij, ki jih je fundacija pred kratkim zahtevala do decembra. Pred tem je ministrstvo dogovorili za javnost nerazkrite podatke, ki so zbrani v fazi raziskave, ki so NYDFS "Bitcoinregulation podjetje, v roku 20 dni, tako da bi lahko javnost analizira te podatke in jih je treba upoštevati pri predložitvi svoje formalne pripombe na predlog BitLicense.

Toda zdaj, Department je rekel, da dodatnih informacij ne bo na voljo še 120 dni, kar pomeni, da javnost ne bo imela dostopa do njega do decembra, ko je komentiral obdobje končalo. Medtem ko se Foundation in drugih pro-regulacijskih skupine, lahko presenečeni nad to odločitvijo iz NYDFS, ta avtor najde nič o tem razvoju bi bilo presenetljivo. V bistvu je to napoved služi kot dodatno potrditev mojega prepričanja, da je prosi vlade za "razumno" uredbe Bitcoin farcical.

Jim Harper Bitcoin Fundacije Odgovarja na NYDFS

Oddelek je napoved, zasebno, s pošiljanjem pismo Jim Harper, je svetovalec globalne politike za Fundacijo Bitcoin. Harper je odgovorna za začetek izmenjave med fundacijo in NYDFS; je napisal odprto letterto oddelka v začetku avgusta, v katerem je zahteval, da se obdobje komentiral javnosti razširila, in da so vse nerazkritih podatkov na voljo javnosti.

Harper, v odgovor na pisma, ki ga je prejela, napisal blog postand ga objavili na uradni spletni strani Bitcoin Fundacije. V tem položaju, je dejal, da je bil "razočaran" na odločitve NYDFS "da zadrži te pomembne informacije:

Žal, je bila začetna obljubo NYDFS je odpovedan (sic), je v kratkem pismu sem prejel včeraj. Namesto: "Pričakovati je, da bo odziv prihodnje v 120 dneh od datuma tega pisma." To je v decembru, tudi ko bodo komentarji zapreti tudi z dobrodošlico razširitvijo da NYDFS pred kratkim izdal.

Zagovornik Globalna politika Fundacije poskušal ostati optimističen, pa navaja, da je ta korespondenca iz oddelka "je tiho potrditev, da obstaja raziskave in analize smo zahtevali," in če ne bi bilo nobenih dodatnih podatkov, bo ministrstvo "preprosto nas obvestite, da in smo lahko premikate naprej vedo, da ni vsaka sistematična študija, ki upravičujejo predpis. "Harper je razširil tudi svoj optimizem k ureditvi Bitcoin na splošno, pravi, da" bi lahko odprtih vladni zakoni res proizvajajo njihovem največjem koristi javnega interesa, če je skupnost lahko dostop do teh informacij. "

Optimizem ni dovolj, vlada bo Pass Karkoli Bitcoin uredbo hočejo

 

Medtem ko Jim Harper in ostali fundacije Bitcoin zasluži spoštovanje preostali prizadeven in upa v obraz trdoživo, nepovezano birokratske agencije, je treba razumeti, da je njihov optimizem jih ne boste dobili nikjer Benjamin Lawsky in njegov Sluge. Dejstvo je, ohranja optimizem in stalno prositi birokrati za milost ne bo povzročila, da je fundacija-ali kdorkoli drug, kjerkoli v boju proti uredbi Bitcoin.

Dopis Oddelka za Harper, mu da NYDFS ne bi daje gor dodatne informacije v času, da bi dejansko lahko koristno obveščanje, je samo še en primer neupoštevanja v državi New York vlade za javno mnenje in njeno pomanjkanje želje, da bi kompromis o ureditvi Bitcoin. Le pred nekaj tedni, je ministrstvo odločilo, da delno dati v povpraševanju Harper je za podaljšanje komentiranje obdobje in prenovi procesa priprave osnutka, dodelitev dodatnih 45 dni za javnost, da predloži svoje formalne pripombe. Medtem ko mnogi ljudje videli to sporočilo kot zmago proti deželne vlade v New Yorku, sem ga videl kot dokaz, da bo vlada na koncu narediti, kar so želeli.

Ta nepovratna sredstva dodatnega 45 dni je polovica minimalne podaljšanja treh mesecev, ki Harper zahtevanega, in Oddelek popolnoma upoštevala predlog jemanja nov pristop do svoje priprave procesa. Po mojem mnenju je to podaljšanje ni bila koncesija s strani ministrstva, temveč zgolj politična poteza za umiritev Bitcoin skupnosti. Dali so ravno dovolj, da bi dobili ljudi dviguje, da se jim veselil zmage nad vlado v političnem boju, vendar ne dovolj, da dejansko bo nobene razlike. Torej, lahko podaljšanje komaj šteje zmaga za fundacijo v nobenem smislu, ne glede na to, koliko je optimističen spin postavi na njem.

Ni razloga za kakršno koli uredbe Bitcoin

 

Konec koncev, sem in tja med Bitcoin fundacije in New York oddelka za finančne storitve kaže na to, da niso le posamezniki, ki ne morejo uspešno pogajanje z vladami (vlada bo samo "pogajanja" zmagal je na koncu zmaga), ampak da ne more biti tudi ni praktična utemeljitev za vsako vrsto regulacije Bitcoin whatsoever. Ja, ta izjava je povsem idealistično eno, in to je neumno, da domnevajo, da bomo lahko prikradejo skozi to obdobje v razvoju Bitcoin je brez občutka težko roko birokracije. Vendar pa je pomembno razumeti, da se poskuša najti utemeljitev za "razumno" ali "zdravo" uredbe Bitcoin, nato pa lobiranje vlade za ta pravila izguba časa. Pisal sem o tem floskula v veliki meri v zadnjih tednih, in sporočilo je bilo enako v celotnem: to obdobje prinaša Bitcoin v dogovoru s stoječo finančnih in regulativnih institucij je le začasna stagein dolgoročni razvoj, tako damping ogromne količine sredstev v tej fazi je odpadek. Več kapitala, ki je potonila v politični stroj, manj se dodeli v smeri razvoja Bitcoin, kar pomeni, da se bo razvoj Bitcoin je mogoče podaljšati le.

Bitcoin Foundation in njegovi kolegi se bo verjetno še naprej chugging skupaj, čeprav. To je deloma posledica dejstva, da resnično verjamejo, da jim lahko produktivne koristi, ki jih bojuje obsežne politične strojev na svetu. Največji razlog za njihov trud, pa je, da so dejansko želijo ekspanzivna Bitcoin regulationthat razteza po celotnem svetu. Torej, da zaključim, Fundacija bo verjetno nikoli ne vrne v prvotno poslanstvo-izboljšanje protokol Bitcoin in spodbuja sprejetje-in se bo nenehno udaril v obraz vlade pod pretvezo, da skrbi za javnost, medtem ko delaš karkoli hočejo za zaprtimi vrati.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Bitcoin Foundation odbor volitev: Jim Harper, Olivier Janssens ali Ali je še pomembna?

Post Bitcoin

Kako kupiti Bitcoins, če ste Noob - Bitcoin Whiteboard torek

Post Bitcoin

Argentinska centralna banka se boji Bitcoina

Post Bitcoin

5 načinov nakupa Bitcoin z Paypal - prevare in legit načinov

Post Bitcoin

Dark Wallet izdaja Alpha 5

Post Bitcoin

Vhodi in izhodi - Bitcoin sprememba je pojasnjena

Post Bitcoin

Dnevno poročilo Bitcoin: BitPay Partners With Demandware, SpectroCoin prinaša priročne rešitve Evropejcem in še več

Post Bitcoin

27 Izmenjave za nakup Bitcoinov s kreditno kartico (2018 posodobljeno)

Post Bitcoin

FED aprila Zapisnik minut Objavljeno: Kaj je prihodnost politika Fed za Bitcoin

Post Bitcoin

Seznam 8 bloka raziskovalcev in kaj so točno?

Post Bitcoin

Bitcoin Margin Trading Options za začetnike

Post Bitcoin

Kaj je Bitcoin? Enostavno (vendar temeljito) razlago