Zakaj pravila New York Bitcoin ne bodo uspešna: obseg in zasebnost | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Zakaj pravila New York Bitcoin ne bodo uspešna: obseg in zasebnost

Zakaj pravila New York Bitcoin ne bodo uspešna: obseg in zasebnost

New York Oddelek za finančne storitve je izdal svoj seznam predlaganih regulationsfor podjetij, ki se vrtijo okoli Bitcoinand drugih digitalnih valut. Pravila določajo, kaj korake potencialne podjetja morajo, preden začnejo ukvarjajo z cryptocurrencies - navedeno v dokumentu, kot je "virtualnih valut" - v državi New York.

Da bi se v skladu s predpisi v New Yorku, morajo podjetja upoštevati vse predpise v 45 dneh ali tveganja kazenskega pregona. Ko je bil tako imenovani BitLicense uporabljajo za in superintendent Ben Lawsky in njegov oddelek odobren, bo bodoči Bitcoin poslovni imeti svobodo, da deluje v državi New York.

Vsaka aktivnost je Business Activity

Toda izraz "Bitcoin posel" komaj opisuje širok Otkos posameznikov, skupin in organizacij, ki se ukvarjajo z "virtualno poslovno dejavnost valute", v skladu z opredelitvami, določenimi v predlogu BitLicense. Ni presenetljivo, da je definicija vključuje izmenjavo, kjer je Bitcoin, Litecoin, dolarjev in evrov lahko trguje med seboj.

Namesto absurdno, bi opredelitev razlagati tako, da vključuje Bitcoin rudarjev. Res je, da pravila, ki določajo, da kdorkoli "nadzor, upravljanje, ali izdajo virtualna valuta" se ukvarja z virtualno valuto poslovne dejavnosti in zato zanje velja ureditev v New Yorku. Bitcoin miningon na blockchain bi težko razumeti kot upravljanje in izdajo valuto, še posebej v dokaz-of-dela sistema, ki temelji na skupinskih nagrad kot spodbudo.

Ali rudarji v New Yorku zdaj morali zaprositi za BitLicense, če želijo delovati s čisto vestjo v očeh zakona? Kaj o denarnici developerswho ustvariti koristne toolsfor shranjevanje Bitcoin? In na stotine različnih cryptocurrenciesthat zdaj obstaja na spletu in bi se lahko kupila v New Yorku rezidenta - ne ti altcoin razvijalci tudi zaprositi za BitLicense?

Predpisi, ki sta zdaj so preprosto preveč široko področje uporabe. Wired reportsthat Patrick Murck, generalni svetovalec za fundacijo Bitcoin, misli širše definicije "smešno", po obsegu:

Res obseg ta stvar vrvi v celotni industriji. Ta predlog bo določil New York pripravljen kot kvazi zvezni regulator za celotno Bitcoin industriji.

Ko so novi predpisi nenadoma skrb za zgornji odvetnika na organizacije, ki se zavzema za mostfor predpise, bi bilo morda ostali skupnosti jih to zadeva, kot tudi.

Obsežno Record Vodenje Bitcoin poslov

Predpisi bi potrebovali digitalni valuti podjetja, da imajo celovito evidenco vseh strank in njihovih različnih transakcij. Poleg tega, da je tipično za preprečevanje pranja denarja in know-your-stranka pravil, ki več izmenjav v ZDA že v skladu z, bodo novi predpisi izvajati še več zahtev vodenja evidenc.

Vsi dnevniki transakcij je treba hraniti najmanj 10 let, vključno s pravimi imeni in fizične naslove vseh udeležencev v vsakem poslu. S takšno izvedbo, Bitcoin podjetij v New Yorku se bo sledenje vse finančne ukrepe - ne glede na to, kako majhen - od svojih strank. To ni v zvezi s funkcijo in sama po sebi, kot so dnevniki transakcij vsakdanjega na borzah Bitcoin, vendar pa postane problem, ko želi vlada te dnevnike za svojimi radovednimi očmi.

Poleg tega je treba dokončno prepovedala anonimnost aplikacije blockchain tehnologije, kot so Dark Walletand Darkcoinwould. Če je bilo v New Yorku, da bi resnično izvajanje teh pravil, bi zasebnost povsem skozi okno za vsakogar, v upanju, da zakonito ravnati v Bitcoin ali drugih cryptocurrencies.

Serijska Bitcoin zagovornik in podjetnik Erik Voorhees je napisal celovito in Oster critiqueof posledice zasebnosti, češ da zahteva posameznika izpostaviti kot občutljivi osebni podatki so dejansko antiteza varstva potrošnikov:

Kako je lahko v interesu potrošnika, da jih prisili, da razkrije svojo identiteto, oddajo osebno identifikacijo dokumente neposredno v zasebna podjetja, nato pa posredno na različne vladne agencije, in potem občasno hekerji in 3. Osebam, ki sicer neizogibno ga dobijo? Kako, da je varstvo potrošnika?

V Voorhees 'mislih, eden od glavnih novosti Bitcoin je njegova sposobnost, da se olajša anonimne transakcije celotnem internetu, ne da bi bili vezani na točno določeno identiteto - v bistvu denarni interneta. Toda predpisi New York grozi, da bo uničila, da so inovacije, silijo ekosistem, da obsežne evidence ljudi resničnih identitet.

Voditelji Bitcoin industrijo

Voorhees gre na Bastard različne voditelje industrije, ki so se hvalili predlagane predpise v New Yorku. V Winklevoss dvojčka, ki so v procesu oblikovanja ureditvenega skladen Bitcoin zaupanje za premožne vlagatelje, so izrazili zadovoljstvo, da je nadzornik Lawsky in NYDFS imajo "objemu" Bitcoin s pravili. Ampak Voorhees ima drugačen vzemi:

To ni objem, je veriženje najpomembnejših izum generaciji k propadle finančne infrastrukture, za katero je bil Bitcoin izrecno Pobijanje.

Za primere napak v tekočem infrastrukture, Voorhees navaja ciljnega taksist škandal, v katerem je imel več tisoč strank svoje podatke o kreditni kartici ukradeno - kljub celovitih predpisov, potrebnih za preprečitev tega scenarija. In potem seveda, da so množice identitete tatvin vsako leto, ker so ljudje zahtevajo, da se osebne podatke številnih spletnih storitev.

Voorhees nato razširi svojo kritiko na še večje število vodilnih podjetij, od katerih vsi so izrazili določeno obliko podpore za BitLicense predpisi New Yorku:

Poslušaš Jeremy Allaire? Poslušaš Armstrong in Ersham? Poslušaš Winklevii in Andreessen? Ste voditelji industrije - tudi, če so jo vodijo?

Njegova kritika predpisi so zgovorno navedeno in vsekakor zaslužijo polno branje. Upam, da bo navdihnila druge voditelje industrije, da se izrečejo proti absurda predpisi, ki jih Ben Lawsky in njegov oddelek predlagal.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Bitcoin je zabava, ki bi lahko osvojila svet - Atlantik

Post Bitcoin

Kako uporabljati svojo Bitcoin denarnico, da dobite brezplačne kovance

Post Bitcoin

Bitcoin Mining v letu 2015: ASIC, rudarstvo oblakov in težave

Post Bitcoin

Kako prebrati transakcijo Ethereum

Post Bitcoin

Vse, kar ste želeli vedeti o bančnih avtomatih Bitcoin

Post Bitcoin

Kako lahko Bitcoin pospeši ali omeji Fiatovo inflacijo

Post Bitcoin

Grafikon tržne vrednosti Bitcoin - podatki o živih izmenjavah

Post Bitcoin

Kako mina dash, če ste začetnik: Vodnik za čiščenje dash z Antminerjem D3

Post Bitcoin

Bitcoin Foundation odbor volitev: Jim Harper, Olivier Janssens ali Ali je še pomembna?

Post Bitcoin

Kako kupiti Ethereum - vodnik za hiter začetek

Post Bitcoin

Bitcoin Analiza cen: Dellov vpliv na bitno ceno

Post Bitcoin

Dnevno poročilo Bitcoin: Lawsky Outlines Revidirano BitLicense, GAW sproži Paycoin in še več