Pregled aplikacije: Mycelium Bitcoin denarnica za Android | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Pregled aplikacije: Mycelium Bitcoin denarnica za Android

Pregled aplikacije: Mycelium Bitcoin denarnica za Android

Micelij Bitcoinwallet je odličen Android appthat ponuja številne uporabne funkcije za neustrašnih Bitcoiners, vključno zbirni upravljanje ključev in-GPS pomaga lokalni trgovanje. Čeprav obstaja nekaj manjših težav, to je trdna denarnica, ki ima skoraj vse, kar Bitcoiner potrebuje.

PREDNOSTI

 • Napredno upravljanje ključ
  • Ustvarjanje novih naključnih zasebne ključe
  • Uvoz zasebnih ključev za porabo
  • Uvoz javne naslove za gledanje
  • Neobvezno skupni pogled na vse naslove v isti bilanci
 • Lokalni trgovanja
  • -GPS pomaga lokacijo
  • Prilagodljivi nakup / prodajo oglasi
  • Sledenje ugled

SLABOSTI

 • Obvezno 0.0001 BTC (6 centov) pristojbina transakcija ne dvigne ali spusti
 • Odpreti aplikacijo za preverjanje plačila (ni obvestila)
 • Naslov knjige ni zelo prilagodljiv

Naslednja Upravljanje ravni Bitcoin Key

Micelij denarnico ima nedvomno najboljše in najbolj napredno Bitcoin ključno sistem upravljanja na Androidu. Te funkcije lahko omogočite le, da greste v nastavitve in omogoča Expert način - ampak enkrat vklopljen, omogoča poenostavljeno upravljanje različnih Bitcoin naslovov.

To je preprosto ustvariti nov naslov za osebno uporabo, ali uvoz obstoječih zasebnih ključev, da bi porabili Bitcoin iz micelija. Obstaja več različnih metod za uvoz ključev - micelij lahko skenirate QR kodo, kopirajte naslov iz odložišča naprave, ali uvoz varnostne kopije iz "Bitcoin denarnice" stranko Andreas Schildbach.

Micelij ima tudi podporo za Bitcoin-samo gledati naslove, katerih stanje je mogoče nadzorovati, vendar ne porabi od. To omogoča zanimivo možnost, da "stebel" nekoga drugega Bitcoin naslov, in spremljate svoj denar - ali pa preprosto spremljate lastnega naslova, ne da bi porabili denar iz micelija.

Vendar pa je najbolj inovativna funkcija v smislu ključnega poslovodstva je skupni pogled na vse naslove. Privzeto, micelij deluje le na en naslov v času, ki se lahko preklopi na zaslon Active Keys. Toda, ko je omogočena skupna pogled, bilanca prikazan na glavnem zaslonu micelij vključuje allof v Bitcoin od sedanjih aktivnih naslovov.

Za ljudi, ki uporabljajo veliko različnih Bitcoin naslove za različne namene, ta funkcija je neprecenljiva. Možno je, da imajo do 10 aktivnih naslovi vključeni v zbirni bilanci micelij - in nekateri od njih lahko celo naslovi le-urni katerih zasebni ključi nikoli ne bo treba uvoziti. Ta funkcija omogoča prepir za upravljanje več osebnih naslovov.

Lokalni Bitcoin trgovanje in Bitcoin Cena

Druga inovativna funkcija Micelij je vključitev-GPS pomaga lokalni trgovanje Bitcoin. Kot mini različico lokalnih Bitcoins vgrajenimi v Micelij, bo aplikacija iskanje bližnjih trgovce, ki želijo kupiti ali prodati digitalno valuto. Vsak trgovec ima Bitcoin ceno, želeno vrsto prostornine, in rezultat ugled.

Pri ustvarjanju kupiti ali prodati oglas, obstaja ton svobode pri izbiri, kako se cena izračuna. Cena se lahko na podlagi menjalnega tečaja iz Bitstamp, Coinbase, Kraken, BTC-e, BTC na Kitajskem, ali BitcoinAverage in spremenjen z negativnimi ali pozitivnimi odstotnih točk.

Na primer, recimo, da želim kupiti Bitcoin kakor hitro je mogoče. Ne morem odpreti micelij in ne le v bližini našli zanesljivega prodajalca, ampak tudi ustvariti oglas za prihodnost kupi kot dobro. Določanje cene na Bitstamp + 10% bi zagotovili, da sem dobil veliko željni prodajalci, ki želijo dobro kupčijo na USD.

Z vidika lokalnega trgovanja, micelij je korak zgoraj ima neposreden konkurent: v panj Bitcoin denarnico za Android. Kot sem omenil v svojem pregledu panja, da ima native aplikacijo za lokalne Bitcoins, vendar le spletno trgovanje je trenutno funkcionalna. Ni šans, da dejansko iskati za trgovce geografsko blizu - in v zvezi s tem, micelij je boljša.

Nesrečni nezadovoljstva z micelij Bitcoin Denarnica

Vendar pa je micelij Bitcoin denarnice ni brez napak. Tukaj ni Android potisna obvestila za vplačil, kar pomeni, boste morali odpreti aplikacijo, da preveri, ali ti je nekdo plačal. Ta funkcija bi morala biti no-brainer za vse mobilne denarnice Bitcoin, vendar je vidno ni v Micelij.

Struktura pristojbin je tudi preveč poenostavljeno. Obvezno rudarji pristojbina je 0,0001 BTC (približno 6 centov) na transakcijo - to zagotavlja plačilo dobi obdelujejo pravočasno, lahko pa je nepraktično, ko se gibljejo majhne količine Bitcoin med lastnih naslovov. To je bilo še posebej nadležno "funkcija", ko je bila vrednost Bitcoin nad 1000 $, kar je pomenilo plačilo micelija rudarjev je bilo dimefor vsako transakcijo, ne glede na to, kako majhna. Razvijalci je treba dodati možnost za znižanje pristojbine za rudarjem za nizko prednostnih poslov, še posebej, če Bitcoin cena še naprej narašča.

Prav tako bi bilo lepo, da imajo več možnosti prilagajanja za vpis v imenik. Trenutno je mogoče dodati samo imena po meri za vsako Bitcoin naslov - morda v prihodnosti, bo micelij omogoči meri slike kot tudi (kot panj ne) ali pa celo možnost, da naslove skupin v kategorije.

Zaključek

Micelij je zelo dobra izbira za shranjevanje Bitcoins na napravi Android, in zagotavlja napredne ključno upravljanje, da lahko trdo uporabniki Bitcoin izkoristijo. Lokalna značilnost trgovec je inovativen dodatek k dobri denarnico, kot je ta, in zdaj je najboljši način za lokalni trgovec ali upravljanje svojih sredstev na Android. To bi bilo fantastično denarnico, če ne bi bilo njegovih očitnih napak, tako da iz tega razloga sem dal to denarnico trdne 4 od 5 bitov.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Dnevno poročilo Bitcoin: Bitmainov razvoj P2pool, Arctic Cycle Cloud Mining KnCMiner in še več

Post Bitcoin

Argentina Bitcoin Exchange Izgubljeni bankovni računi

Post Bitcoin

Razvijanje Kipochi, Mpesa in Bitcoin v vzhodni Afriki

Post Bitcoin

FED aprila Zapisnik minut Objavljeno: Kaj je prihodnost politika Fed za Bitcoin

Post Bitcoin

9. april 2015

Post Bitcoin

Poročilo o ceni na kratko o tednih Bitcoin: 28. september 2014-4. oktober 2014

Post Bitcoin

Bitcoin Analiza cen: Citi poročilo in avkcija svile

Post Bitcoin

Op-Ed: Ne potrebujemo fundacije Bitcoin

Post Bitcoin

Kako deluje transakcija Bitcoin?

Post Bitcoin

Koliko denarja lahko dejansko naredite iz Bitcoinove pipe (posodobitev februarja 2016)

Post Bitcoin

Investitor, ki je poklical zadnji dve glavni nesreči na trgu, pravi, da je bitkoin mehurček - CNBC

Post Bitcoin

Prehodi AsiaCoin do dokaza o deležu