Mt. Gox prodaja blagovno znamko Bitcoin | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Mt. Gox prodaja blagovno znamko Bitcoin

Mt. Gox prodaja blagovno znamko Bitcoin

TOKYO: Holdinška družba propadel virtualna menjalnico Mt. Goxis želijo prodati blagovno znamko "Bitcoin" The Wall Street Journal je dejal v sredo.

Mt. Gox je nekoč veljal za hrbtenico Bitcoin, in Behemoth med izmenjavi šifrirnih valut. Sprva ustvaril in upravlja g Jed McCaleb od Ripple Labs slave, je platforma za izmenjavo kasneje prodana Mark Karpeles.

Izmenjava je bila sinonim za imenom Bitcoin in koristi izjemno s pristojbinami na trgovinskih poslih. Na žalost, Mt.Gox je zdaj umazana beseda in z njo ravnati posmeha, ki jih skupnosti šifrirnih valute.

Z njihovo montažo pravnih težav, in škandaloznih domnevnih goljufivih dejavnosti, ki so na koncu pripeljali do, da je propad in pregon njihovega najvišjega vodstva, Mt.Gox je zdaj buzz beseda za vladne agencije, ki se vlagajo peticije in iščejo ureditev za priljubljeno decentralizirano tehnologije.

Mt.Gox je poleg tega sooča sveže, škandalozne obtožbe ta teden, ko je preiskava vzdevek "Willy poročilo" prekriti z domnevni dokazi, da je Mt.Gox izkoriščena zlonamerno programsko opremo v obliki bot za ustvarjanje lažnih računov za množično dosegli višjo vrednost Bitcoin se je v mesec novembra lani. Pošto, očitno so bili zadolženi za izvajanje ogromne količine nakupa in prodajnih naročil na hitro. Če so navedbe in podatki v poročilu res, Mt.Gox singlehandedly napihnjene vrednosti Bitcoin je najvišja zabeležena vredno doslej. In da so dejavniki, ki najbolj pogosto pripisuje tej zlate dobe za Bitcoin-sicer pritok bogatih kitajskih špekulantov in zaustavitev črnega platforme na trgu znani kot Silk Road, ki ga je FBI, niso razlogi Bitcoin je dosegla takšne meteornih ukrepe za uspeh V nasprotju s splošnim prepričanjem.

Likvidacija sredstev

Mt.Gox želi zbrati vsaj 100 milijonov jenov, ali približno $ 1 milijon, za paket, ki bo vključeval tudi blagovne znamke na Japonskem in v Evropski uniji, Wall Street Journal citiral izvršilne družbe, kot je rekel. Podjetje je prav tako išče kupca za domensko ime "bitcoins.com", ampak glede na papirju: ni jasno, če se bo vse denarna sredstva, pridobljena s prodajo intelektualnih lastnosti dal proti odplačilo masivnih dolgov družbe.

Izvršni dejal družba želela prodati blagovne znamke, ker je imel za njihovo uporabo, Journal je dejal, brez imenovanja uradnika družbe.

Iskanje AFP spletnega baze podatkov je dala informacije, da je bil članic "Tibanne" podjetje, registrirano in režiral nekdanji Mt.Gox šef Mark Karpeles, je imel svojo registracijo blagovne znamke Bitcoin odobrenega na Japonskem leta 2012. Družba Tibanne učinkovito deloval kot edini operater v zameno za trgovanje. Obe podjetji sta še delijo isti poslovni naslov v Tokiu, Japonska.

MtGox je vložila predlog za stečaj konec februarja, poteza, ki je pretresel v kripto svet in pospešila padec vrednosti Bitcoin je. S trditvami, da je bila družba mired v dolgove v višini 6,5 milijard jenov in ki so utrpeli dodatne izgube precej sporno "misplacing" od 850.000 Bitcoins. Mt. Gox kasneje sporočil, da so se očitno nahaja približno 200.000 Bitcoins, ki so bili domnevno pozabil, ko je bilo dano v offline denarnico za shranjevanje.

Ta napoved je zaloputnil kritiki in večine skupnosti šifrirnih valute, saj je menil, da če je Mt.Gox lahko "pozabi" o veliki ali veliki predpomnilniku, saj claimed- potem kaj drugega nepravilnosti so še, da so izpostavljeni?

Družba je bila izpostavljena šele potem, ko so šli incognito v februarju, in umik posli so bili blokirani. Podjetje je na sporočamo, da so ranljive za zlonamernimi kibernetskih napadov, katerih cilj je krajo bitcoins iz izmenjave, ki so bili uspešni pri izkoriščanju domnevno napako v programski opremi, ki je bila sestavni del temeljnih trgovske dejavnosti družbe.

V aprilu, Mt.Gox sprožila postopke likvidacije, kot je odredil v odločanje sodišč pravnega sistema na Japonskem. Polomu je sedaj odločilen dejavnik ZDA obveznega mandata ameriškega, ki zahteva vse kriptografske menjave valut, ki se registrirajo in odobreni s FinCEN, ki je v bistvu bil uveden za uveljavljanje pravne odgovornosti in preglednosti s pomočjo revizij.

Sorodne novice


Post Bitcoin

2018 Napovedi: Bitcoin Will Crash-CTech

Post Bitcoin

Twitch.tv je začel sprejemati Bitcoin za naročnine

Post Bitcoin

Best etereum rudarstvo strojne opreme (2018 posodobljeno)

Post Bitcoin

Seznam 8 bloka raziskovalcev in kaj so točno?

Post Bitcoin

Zmagaj USB rudar 100% brezplačno - Mine Bitcoin Litecoin Dogecoin od doma!

Post Bitcoin

Ne smemo poskušati prilagoditi bitkoina obstoječim pravnim strukturam

Post Bitcoin

Bitcoin Charts - Kaj so, kako uporabljati BTC Charts

Post Bitcoin

BitPay sprosti Copay: Multi-Sig Bitcoin denarnico za skupine

Post Bitcoin

Kult Kult Bitcoin - NYMAG

Post Bitcoin

Storitev PayPal Če želite začeti sprejemati Bitcoins Via Coinbase

Post Bitcoin

Revolucija bitkoinov ne prihaja. Evo zakaj - South China Morning Post

Post Bitcoin

Kako zaslužiti s širjenjem besede o Bitcoinu