Microsoft začne sprejemati Bitcoin za digitalne vsebine | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Microsoft začne sprejemati Bitcoin za digitalne vsebine

Microsoft začne sprejemati Bitcoin za digitalne vsebine

Microsoft je uradno na krovu Bitcointrain.

Množično vplivni tech velikan omogočen Bitcoin plačil Sreda, daje strankam možnost izmenjave cryptocurrency za storitve, kot so Xbox Live in digitalne dobrine, kot so video igre in programsko opremo. Integracija se pojavi v Microsoft PaymentHub, del oddelka za upravljanje zaračunavanje in računa z njihove spletne strani.

Popular plačilo procesor BitPay je izkazalo, da je ravnanje z transakcij Bitcoin in konverzije.

Ta poteza je dva meseca po Microsoft soustanovitelj Bill Gates je izjavil, da je bil Bitcoin "zanimivo" zaradi svojih poceni transakcijskih stroškov in udobje prenos velike vsote denarja po vsem svetu. Iz tega tudi sledi plaz spletnih trgovinah, ki sprejemajo cryptocurrency kot novega plačilnega možnost leta 2014.

Financiranje Microsoft računi pri Bitcoin

Nov vnos je bil dodan na stran za pomoč Microsoft za obračun, hoja stranke v postopku plačevanja s Bitcoin.

Zdaj lahko uporabite Bitcoin dodate denar na svoj Microsoft račun. Ko dodate denar na svoj Microsoft račun, ga lahko uporabite kot možnost plačila za nakup aplikacije, igre in druge digitalne vsebine iz Windows, Windows Phone, Xbox igre, Xbox Music, ali Xbox Video trgovin.

Z uporabo intuitiven plačila vmesnik BitPay je, lahko stranke bodisi samodejno plačilo z Bitcoin denarnico nameščenega na svojem računalniku, plačilo s pametnim telefonom app s skeniranjem QR kode, ali ročno kopirajte naslov Bitcoin in znesek plačila v posebno napravo ali spletni denarnici.

Priročnik opisuje tudi nekaj pridržkov uporabe Bitcoin, kot je dejstvo, da plačila ne morejo biti razveljavljene ali povrnjen enostavno. Kupci, ki omogočajo plačilo Bitcoin pomotoma - na primer plačuje preveč ali premalo - boste morali obrniti na podporo s podrobnostmi o svojem poslu.

Bitcoin Cena Vpliv

Microsoft novica je imel skoraj takojšen vpliv na ceno Bitcoin. Čeprav je bil menjalni tečaj zdrs pozno sredo od $ 350 proti $ 340, da je trend nenadoma obrne, spletnih skupnosti - vključno z r / Bitcoin subreddit forum- zvedela za Microsoftovo potezo.

V razponu pičlih minutah Bitcoin cena strel navzgor tik nad 360 $, kar kaže na prvi stopnji po dolgem času, da je bil tečaj tako očitno trku z enim kosom novice. Kljub pomanjkanju formalne napovedi s strani družbe Microsoft, je nova funkcionalnost je že vpliva na trge.

Limited Integracija, za zdaj

Integracija ni absolutna, saj se Microsoft še ne omogočajo Bitcoin plačila za izdelke in storitve neposredno. Namesto, stranke uporabljajo digitalno valuto kot splošnega sredstev za svoje Microsoftove račune -, ki se nato lahko uporabijo za nakup digitalnega blaga. Bitcoin sredstva je omejena tudi korakih po 10 $, 15 $, 25 $, 50 $, 75 $ ali 100 $.

Poleg tega so Bitcoin plačila trenutno omejena na ZDA stranke, po Microsoft vodnik za obračun.

Kljub temu, da predstavlja velik korak naprej tako za Bitcoin, v smislu legitimnosti v očeh javnosti, in Microsoft sam - ki ima zdaj dodaten vir prihodka in možnost plačila za stranke.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Poročilo o cenah za kratke izdaje kovancev: 7-13. September 2014

Post Bitcoin

Bolnišnica Hollywood plača hekerje 40 bitkoin vreden 17.000 $ za izdajo računalnikov

Post Bitcoin

Kako mina dash, če ste začetnik: Vodnik za čiščenje dash z Antminerjem D3

Post Bitcoin

Bitcoin je zdaj na Bloomberg in Yelp!

Post Bitcoin

Dish sprejema Bitcoin skozi Coinbase

Post Bitcoin

Secure My Bitcoin denarnica: Bitcoin varnostni nasveti

Post Bitcoin

GAWMiners: Kaj je HashCoin, HashBase in HashPool?

Post Bitcoin

Prva polovica leta 2014 prinaša štiri bitkoinske konference Združenim državam

Post Bitcoin

Butterfly Labs Josh Zerlan Deposition Hightlights

Post Bitcoin

Bitcoin velikost velikosti blokov: razjasnitev in revizija argumentov

Post Bitcoin

Bitcoin proti USD (dolarjem) proti zlatu: katera je boljša naložba?

Post Bitcoin

Bitcoin Analiza cen: Dellov vpliv na bitno ceno