Jeffrey Tucker: Bitcoin bo uspeval v gospodarstvu, ki ne bo uspelo | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Jeffrey Tucker: Bitcoin bo uspeval v gospodarstvu, ki ne bo uspelo

Jeffrey Tucker: Bitcoin bo uspeval v gospodarstvu, ki ne bo uspelo

Jeffrey Tucker, avtor, gospodarsko učenjak in predsednik uprave / CLO od Liberty.me, sedel je prejšnji teden z Mo Dawoud od WallStForMainSt govoriti o stanju v ZDA-in svetovne-ekonomije, avstrijski ekonomist in Bitcoin'splace v negotov gospodarstvo. Tako Mo in Jeffrey bili zelo kritični do mainstream ekonomistov in njihovih inflacijskih ekonomskih doktrin. Oglejmo glavne govorimo točke Jeffrey Tucker je WallStForMainSt intervju:

Nadzor centralnih bank obrestne mere

Glavni dejavnik o stanju ameriškega gospodarstva je, že desetletja je Federal Reserve je obrestno mero. Obrestna mera, ki ga Federal Reserve služi bodisi spodbujajo ali omejujejo kreditiranje s strani posameznih držav banke Fed. Kako? Vsak Federal Reserve član banka, ki je precej vsak banka v Združenih državah Amerike, na tej točki, se zahteva po zakonu, da svoje rezerve v račun s Federal Reserve. Obrestna mera Fed določa, koliko dobička se bodo posamezne banke, da z ohranjanjem svoje rezerve v svojih Fed trezorjih namesto da bi jih posojajo ven.

Če obrestna mera Fed je, recimo, 5%, nato pa so njeni člani, banke bodo zaslužili dobili 5% dobiček na svojih rezerv, vsako leto jih preprosto držanje namesto da bi jih izposojo. Ampak, če Fed zniža obrestno mero na 0%, banke ne ustvarjajo dobička iz gospodarstva, in so zelo spodbujajo, da posojilo iz svoje rezerve-tako širi ponudbo denarja, kar seveda spodbuja naložbe in gospodarsko rast. Evropska centralna banka je zašel v težave, ki spodbuja kreditiranje tudi na 0% obrestno mero, in se je odločil, da izvede stopnjo negativeinterest, da bi spodbudili kreditno ekspanzijo.

Druga funkcija Fed obrestno mero je Federal Reserve je popust okno, ki je vir izredno kratkoročnega kredita, ki je na voljo državam bank. Če je obrestna mera je 0%, lahko banke dobijo relativno majhne, ​​kratkoročne kredite od Fed, tako da lahko ostanejo topila in bo imela samo vrniti načelo. Ta "free" kreditne pomaga delno rezerve bančnega sistema ostala topila, in je zelo pomembna za vzdržnost sistema, ki Murray Rothbard pogosto imenovano "sama po sebi goljufive."

V intervjuju, Jeffrey Tucker ponudila preprostejšo razlago nadzora Fed obrestne mere. Dejal je, da je obrestna mera "ceno kredita." In, tako kot vse druge nadzora cen, manipuliranja obrestno mero določa cene blaga, saj je velik dejavnik za stopnjo inflacije ali deflacije v gospodarstvu. Pravi, da je sprememba obrestne mere zamegljuje resnično stanje prihrankov v gospodarstvu in ustvarja lažen občutek blaginje.

Torej je jasno, da je Fed nadzorom obrestna mera ključnega pomena za dobrobit gospodarstva. Vendar pa je njegova samovoljna manipulacija naredi veliko več škode kot koristi za gospodarstvo. Namesto omogočajo obrestna mera, ki se določi glede na svobodni trg, ki ga časovne preference posameznikov, Federal Reserve spremeni obrestno mero, tako da bodo lahko usmerjali gospodarstvo na kakršen koli način, da izberejo. Fed je prepričan, da ima moč, da prepreči gospodarsko recesijo in vratar v nikoli ne konča obdobje blaginje. Ampak to še nikoli ni zgodilo, pravi Jeffrey Tucker, in Fed je dejansko posledica vseh gospodarskih recesij in depresij v Združenih državah Amerike, saj je bila ustanovljena leta 1913.

Vključeno v teh finančnih nesreče je zelo nedavni nesreči leta 2008. Tucker pravi, da je Fed črpa denar v gospodarstvo, da bi spodbudila rast, ki črpa ogromen, netrajnostnega borzi in nepremičninskega balona. Tucker je dejal, da je nesreča leta 2008 "pokvarjenih" na trgu posojil v ZDA, in da je Fed zdaj borijo za črpanje povišanje mehurček, ker nobeden od njegovih tradicionalnih orodij delajo, zaradi povzročene škode na trgih za posojila v crash leta 2008. V skladu z Jeffrey, ves denar, ki se vrže na bankah se dejansko ne vstopajo v gospodarstvu zaradi te poškodbe. Poleg tega, spodbujevalni programi Fed je res preprečujejo resnično okrevanje in le stagnira trenutno stanje.

"Mi smo še vedno poskuša prilagoditi iz krize leta 2008, še vedno!"

Prosti trgi in kapitalizem

Mo in Jeffrey poudaril veliko zmedo v javnem mnenju o vlogi prostega trga v nesreči leta 2008. Tucker je ugotovil, da je veliko ljudi verjame, da so bili reševanj bank in dolar bonusi za milijardo delili z bančnimi direktorji izdelek deregulacije, neomejenega kapitalizma. Ampak, Tucker je dejal, levo ne zavedaš, da je vse, kar je v zvezi s finančno krizo leta 2008, ki so krivi za svobodne trge za ga vladne intervencije res povzroča na trgih. Pravzaprav je edina stvar, ki je prinesel nobenega napredka v svetu, je napredovanje na prostem trgu! Jeffrey nato opozarja na gospodarsko nevednost, ki ga mnogi levičarski dokumentarcev o nesreči leta 2008 prikazano, kot tudi gospodarsko nevednost, ki prihaja z leve na splošno.

Od Jeffrey Tucker:

"Veliko teh filmov... Ne razumem tržne ekonomije."

"Vlada ne more ustvariti ničesar... Ne ustvarjanje bogastva, ki jih uniči bogastvo. To je zelo jasen. "

"Trg na splošno je velik ustvarjalec bogastva."

Bitcoin je mesto v negotov gospodarstvo

Končno, intervju z Jeffrey Tucker sklenila z razpravo o tem, kako Bitcoin sodi v ta svet, ki je oblikovan s zgrešena prepričanja o sposobnosti centralnih bank in narave na prostem trgu.

Razprava o Bitcoin se je začela z špekulacij o tem, kaj bi bila vloga državnih valut v hipotetičnem svetu, kjer je Bitcoin prevzela kot prednostni menjalno sredstvo. Oba Jeffrey in Mo se strinjali, da bi bila velika možnost za vlogo nacionalnih valut izključno za plačilo davkov. Tucker iz nedavnega poročila OECD o šifrirnih-valut in kako je ugotovila, da digitalne valute nikoli ne bi mogla nadomestiti fiat kot zakonito plačilno sredstvo, saj "ljudje morali plačati davke." Zdelo se je, kot da Tucker je zdelo zabavno, da je edina vloga vladne valute bi morali v Bitcoin-vladajo svetu, bi bilo plačilo davkov na vladi:

"V prihodnosti bodo nacionalni denarna sredstva, se uporablja za plačilo davkov, ampak to je precej to."

Pogovor Jeffrey Tucker je o Bitcoin je nato obrnil na temo sprejemanju velikih korporacij. Mo je ugotovil, da prevelike pomeni precedensa za Bitcoin sprejetje velikih podjetij, in Tucker izjavil, da bi verjeli, da je samo vprašanje časa, preden celo večja podjetja začnejo po

Svinca prevelike in sprejemanje Bitcoin kot zakonitih plačilnih sredstev. Naslednji korak za Bitcoin sprejem v rednem poslovnem svetu, je dejal Jeffrey, je, ko podjetja začnejo opravljali svoje računovodstvo v smislu Bitcoin namesto fiat valute. Dejal je, da je ta premik bo

Postopoma začnejo dogajati kot Bitcoin je baza uporabnikov še naprej širi, kar je le še vprašanje časa. Jeffrey nato nekoliko nazadovale, in dejal, da sploh ni vedel, kaj "vprašanje časa" pomenilo več, ko govorimo o Bitcoin, saj je sprejetje valute rasli hitreje, kot bi lahko kdo kdaj zamislili.

"Bitcoin je veliko v primerjavi s tem, kar kdo predstavljal, da kdaj bo."

Mo nato vprašal Tucker, kaj je mislil o mainstream medijev in njihovih stalnih napovedi o smrti Bitcoin, od katerih nobena ne bi prišli res.

"Vsi mainstream napovedi Bitcoin smrti je bilo narobe."

Jeffrey nato govoril o neizogibnosti konkurence Bitcoin je z mainstream, državne valute in kako taka konkurenca lahko prinese nič, ampak dobro za svetovno gospodarstvo. Tucker je dejal, da ZDA ni imela nobenega valutnega konkurenco na približno 160 let, zato pa je konkurenca med šifrirnih-valutami in dolarjem neizogibna, nihče zares ne ve, kaj se bo zgodilo. Samo ena stvar je prepričan, Bitcoin postaja vedno močnejša in je tukaj, da ostanejo.

Sorodne novice


Post Bitcoin

4 načine za nakup Bitcoin z Cash Wordwide

Post Bitcoin

Bitcoin Cena: ko je novica in ni pomembna

Post Bitcoin

Expedia sprejema Bitcoin za rezervacije hotelov!

Post Bitcoin

Dish sprejema Bitcoin skozi Coinbase

Post Bitcoin

Kako kupiti Bitcoin z bančnim računom. Prenos žice

Post Bitcoin

Dish satelitska TV Za začetek sprejema Bitcoin do konca septembra

Post Bitcoin

Kako prebrati transakcijo Bitcoin

Post Bitcoin

Bitcoins 2016 Halving: kaj je to in zakaj bi se morali skrbeti?

Post Bitcoin

Prilagodljiva nabava Bitcoin ne bo stabilizirala cene Bitcoin

Post Bitcoin

Zakaj se Bitcoin strokovnjaki ne bojijo 51% napadov

Post Bitcoin

Bitcoin Price se spreminja z evropskim negativnim interesom banke

Post Bitcoin

Storitev PayPal Če želite začeti sprejemati Bitcoins Via Coinbase