Japonska se vzdrži uredbe, posledice za bitcoin cene | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Japonska se vzdrži uredbe, posledice za bitcoin cene

Japonska se vzdrži uredbe, posledice za bitcoin cene

Liberalno demokratska stranka (LDP), dominantna stranka v japonski politiki od leta 1955, je napovedal, da ne bo uzakonitev nobene zakonodaje za omejevanje ali urejanje Bitcoinin kakršen koli način. Ta objava je v luči ugotovitev, ki jih je japonska vlada v pisni obliki predpisa Bitcoin v zakonodajo po zloglasni Mt. Gox nesreči v poznih 2013. Mt. Gox je največji svetovni izmenjava Bitcoin v času pred njeno napako, ki so odgovorni za večino transakcij Bitcoin na svetu. V svetel prikaz nesposobnost, ali tisto, kar nekateri menijo, namerno goljufijo, Mt. Gox dovoljeno 850 tisoč bitcoins iti manjka. V času tega izginotja, so bitcoins vredno več kot 450 milijonov ameriških dolarjev.

Na srečo, kot pa naglo mimo restriktivno zakonodajo na borzah Bitcoin ali same valute, japonska Liberalno demokratska stranka je svoj čas, odločanje o tem, ali ne prenese take zakonodaje. Očitno je, da so se odločili proti prehodu Bitcoin uredbe; Takuya Hirai, LDP poslanec in vodja internetnih medijev delitve LDP je govoril v imenu stranke in je za Reuters povedal, da je "V bistvu, smo sklenili, da bomo, za zdaj, bi se izognili korak k pravni ureditvi."

Potencialni učinki zakonodaje na Bitcoin Cena

Najava od LDP, ki bodo ostala nevtralna glede vprašanja zakonodaje Bitcoin verjetno označuje dodged kroglo za ceno Bitcoin. Sodeč po zadnjih reakcije Bitcoin ceno poskusov iz Kitajske prepove Bitcoin iz svoje države, se zdi verjetno, da bi kakršnokoli izvajanje zakonodaje Bitcoin proizvodnjo začasno povečanje nestanovitnosti Bitcoin cen, še bolj kot običajno stopnjo Bitcoin nihanja cen in morda dolgoročni padec cen Bitcoin.

Vendar pa je nedavna strah pred Bitcoin rudarski bazen, Ghash.io, doseže 51% cepilnim moč proizvedene v Bitcoin skupnosti manjšino, ki podpira ureditev Vlada Bitcoin. Z ideološkega vidika, ki poziva k vladne uredbe, ki prevzame določeno zaupanje v vlado, urediti Bitcoin rudarskih bazenih, ker so izločimo trustless narava Bitcoin je nelogično. To je v nasprotju s splošno sprejeto libertarno ideologijo, ki obstaja, vsaj ohlapno, v večini Bitcoin skupnosti. Ne glede na ideološke filozofij, pa je objektivno dejstvo te situacije je, da obstaja majhna podpora za vladno ureditev Bitcoin.

Kaj bi Bitcoin ureditev pomeni za ceno Bitcoin? Očiten odgovor je, da bo vsaka vlada poskus regulacije Bitcoin izvajala pritisk na ceno Bitcoin zaradi dejstva, da bi bilo verjetno vožnje veliko ljudi stran od Bitcoin v celoti.

Vendar pa to predpostavlja, da bo vlada sprejeti zakonodajo, da restrictthe uporabo Bitcoin. Kaj pa, če je vlada naredi nekaj, da spodbudi, da sprejema, kot je nekako povezuje z oskrbo centralne banke poceni kredit? V takem primeru bi Bitcoin cena vrtoglavem vzponu, poleg vseh drugih področjih gospodarstva, ki postanejo napihnjena daleč presega trajnostne ravni zaradi poceni denarja politike centralne banke. Na žalost, bi povečanje Bitcoin ceno zelo začasna. Mehurček, bi verjetno prišel treskav navzdol na neki točki, ko je centralna banka v zadevno pogodbeno svojo ponudbo kreditov. Torej, lahko učinke vladne intervencije na Bitcoin cene v bližnji prihodnosti iti v obe smeri. Toda na dolgi termeffects sta negativna, v smislu ohranjanja trend naraščanja cen Bitcoin.

Ne bi uredba vlada narediti Bitcoin varnejše in povzroči Bitcoin Cena za Rise?

Predpostavimo, da vladni ukrepi ne proizvaja nobenega neposrednega učinka na ceno Bitcoin. To bi se zgodilo, najverjetneje zato, ker bi se zakonodaja ni namenjena v Bitcoin sam, vendar izmenjave Bitcoin. Denimo, da je vlada omejila delovanje izmenjave Bitcoin. Morda se zdi, kot da bi bila ta vrsta regulacije da trg Bitcoin varnejše, in s tem stabilizacijo cene Bitcoin. Vendar pa, kot smo razpravljali, ovirajo trg izmenjave Bitcoin, čeprav za namene "varnosti potrošnikov," spodbuja vzpostavitev izmenjave monopola. Predstavljajte si, če directly- vlada indirectly- ali vzpostaviti en sam izmenjave Bitcoin, ali majhno, tesno povezano skupino borz, da prevladujejo transakcije Bitcoin v tej državi.

Kaj pa, če to eno zamenjavo, ali medsebojno povezano skupino borz, končal pa še Mt. Gox, in strmoglavilo zaradi nesposobnosti ali namerne goljufije? Cena Bitcoin bi znižale, tako kot je to storila, ko pravi Mt Gox strmoglavilo. Vendar, za razliko z fiat, več bitcoins ne more biti ustvarjena iz tankih zraka, da podpre insolventnega subjekt. Ne bi bilo "bailout", da shranite to ustvarjanje, da bi za vse namene, biti zelo podoben tradicionalnim vladno podprta bančnega sistema.

Prav tako je verjetno, da bi bil padec v Bitcoin ceno še slabše v tem hipotetičnem položaju. Ko Mt. Gox strmoglavilo, potrošniki imel več druge izbire izmenjave Bitcoin, da bi lahko svobodno migracijo, in da je zelo verjetno uporabila trenja, ki zmanjšalo padec cen Bitcoin. V razmerah, ko je ena, vlada uveljavljena izmenjava monopol za vsako državo, ki se ukvarja s Bitcoin, ovire za vstop, ustanovljen s predpisi, verjetno bi bilo skoraj nemogoče, da selitev v zameno druge države je treba izmenjavo ene države ne uspe. Rezultat takega omejevanja konkurence bi voziti ceno Bitcoin v tla v primeru optimistično izmenjave. Vidimo lahko, tukaj, da bi moral vsak predpis Bitcoin nekaj vpliva na ceno Bitcoin, ki lahko ali pa ni treba predvideti ob prehodu takšne regulativne zakonodaje.

Ekonomska teorija in hipotetične situacije, na stran, dejstvo je, da se je Japonska odločila, da bo na japonski trg Bitcoin prosto in neurejeno. Ali ne bo japonska vlada ostati nevtralen glede vprašanja ureditve Bitcoin ne moremo biti prepričani. Ampak za zdaj, bo trg še naprej svobodno in Bitcoin cena bo določena s prostim trga, namesto nevidnih posledicah vladne intervencije. Mi lahko ekstrapolirati te stalne japonski nevtralnosti, da je za danes, so dejavniki, ki določajo sedanje sploščena Bitcoin cena trend ostaja enaka.

Dokler se stvari še naprej ostajajo enaki, je analiza tega avtorja, ki v prejšnjem articlewill ostale nespremenjene. Trenutna cena Bitcoin bo ostala stabilna, in morda celo nekoliko povečal, v naslednjih dveh tednih, dokler ameriška zvezna vlada začne svojo dražba zaseženih Silk Road bitcoins. Po tej točki, je še vedno neznan, kaj se bo zgodilo s ceno Bitcoin. Na dražbi bitcoins lahko preplavili trg in s tem znižanje Bitcoin ceno ali kupca (-i), Silk Road kovancev lahko imajo na njih, ki lahko bodisi trajnostna sedanji trend cen Bitcoin ali služi kot katalizator za drugo zamahu navzgor v ceno Bitcoin.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Bitcoin Margin Trading Options za začetnike

Post Bitcoin

OP-ED: neustrezna razširitev BitLicense Zagotavlja temelj Fruitless

Post Bitcoin

Koncentrirani DDOS napad onemogoči veliko Bitcoinovih spletnih mest

Post Bitcoin

Ashley Madison pušča: kaj storiti, ko se soočiš z Bitcoin izsiljevanjem

Post Bitcoin

Dnevno poročilo Bitcoin: Canabis Road Hacked, Korbit Raises $ 3M, Bitcoin Pending PAC, in še več

Post Bitcoin

Bitcoin Adoption: napredovanje med top 100 spletnih strani

Post Bitcoin

Analiza: Bitcoin Cena Breaks $ 600

Post Bitcoin

Prva univerza bo namestila Bitcoin ATM - Vancouver, Canada Campus

Post Bitcoin

Federal Reserve vidi svetlo prihodnost za Bitcoin

Post Bitcoin

Kaj je 51% Attack - Poenostavljeno vadenje Bitcoin

Post Bitcoin

Dnevno poročilo Bitcoin: plačila Bitcoin za Newegg.ca, Partnerska družba Apriva z GoCoin in več

Post Bitcoin

Deflacija 1. del: deflacijska narava bitkoinske cene