Pregled aplikacije: košnica za koščke Bitcoin za Android (z vgrajeno aplikacijsko trgovino) | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Pregled aplikacije: košnica za koščke Bitcoin za Android (z vgrajeno aplikacijsko trgovino)

Pregled aplikacije: košnica za koščke Bitcoin za Android (z vgrajeno aplikacijsko trgovino)

Panj je pred kratkim izdal beta versionof svojo novo Bitcoinwallet za Android, vizualno-privlačno aplikacijo, ki je opremljeno z usmerjen na ljudi, vmesnik in native platformo za tretje osebe storitev, kot Bitstamp in LocalBitcoins.

Panj denarnico, ki so že bile izdane za Mac OS Xin februarja, se je pohvalil za svoje poenostavljeno zasnovo in "tanke denarnice" lastnosti, da povečanje učinkovitosti, ki jih ne bi bilo treba obdelati celotno blockchain. Ampak najbolj zanimivo lastnost panj je lahko njen vgrajen app store za storitve tretjih oseb. To je potencialno revolucionarno funkcijo za Bitcoin denarnico. Trg je zrel za aplikacijo, ki deluje najprej kot varen denarnici, ampak v zvezi Bitcoin-alsoas vmesnik z vsem - in app store panj poskuša doseči.

Zdaj, ko je panj prišel na Android, ima potencial, da preurediti mobilno denarnico pokrajino. Oglejmo bližje pogled na njegove zasnove in funkcije, ter dejstvo, da je dovolj, da ga ločujejo od konkurence.

Enostavno vmesnik

Začetni zaslon panj odlikuje seznam abecednem stikov, ki predstavljajo shranjenih Bitcoin naslovov. Razvojna ekipa je zavestno odločil, da ne prikazuje dejanske Bitcoin naslove v imeniku, namesto da bi z uporabo prostora na zaslonu, da ponudi sliko po meri za vsako osebo. To naredi seznam počutijo bolj kot zbiranje ljudi, in ne zbirko naslovov.

Seznam stikov lahko vključuje tudi druge naslove, ki jih uporabnik panj nadzora v okviru ločenih aplikacij in spletnih strani. Ali je lahko preprost način, da se spomnimo Bitcoin naslove pomembnih dobrodelne organizacije, kot je Outpost brezdomci doseg skupinskega Sean.

Povlecite v levo na seznamu stikov, in se spreminja na seznam nedavnih transakcij. To je enostavno, da hitro preveriti, če so bile opravljene transakcije, s kom in koliko BTC / USD je zamenjati. Seznam Transakcija je kratko potezo iz imenika.

Zgornji konec domačega zaslona ima količino shranjenih Bitcoins (izražen v BTC, mBTC ali μBTC) in enakovredno fiat znesek - USD privzeto, vendar obstajajo številne druge valute, ki lahko panj uporabljajo za menjalni tečaj.

Na desni strani bilance denarnice so štirje gumbi - eden za pošiljanje kovancev; ena za zahtevanje kovancev; tista, ki pripelje do velikega QR kodo uporabnika naslovu denarnico; in tisti, ki dostopa do kamero telefona, da bi za skeniranje QR kodo nekoga drugega.

»Zahtevaj bitcoins" funkcija je znan po tem, da enostavno zahteva določen znesek denarja in ustvarjanje po meri QR kodo za sprejem tega zneska. Ukaz besedilo za to zahtevo je mogoče tudi kopirati in delijo na socialnih medijev, e-pošte in aplikacij sporočil.

Najprej Bitcoin App Store

Najbolj zanimiva in potencialno igro spreminjajoče funkcija panj je native app store, ki jih je mogoče dostopati z dotikom ikone polje v zgornjem desnem kotu. Zdaj obstaja le peščica aplikacije na voljo, vendar je ta platforma ima velik potencial kot enostaven način za uporabnike panju za interakcijo z drugimi službami v Bitcoin ekosistemu.

Ena od bolj zabavnih aplikacij je BitPremier, tržnica vključuje dragih luksuznih dobrin, ki so vse v ceni Bitcoin. Medtem ko bo večina uporabnikov nima praktične uporabe BitPremier poleg pestro nakupovanje okna, ne zagotavlja priročen način za hiper-bogati za nakup novega superšportnega ali oblikovalec torbici.

Aplikacija trgovina panj vključuje več uporabne storitve, kot so Bitstamp, ljudski Bitcoin trgovanja mestu. Uporabnik lahko dostopa do njihove Bitstamp računa neposredno iz panja, in celo sproži nakup in prodajo naročila.

Tam je tudi aplikacija za LocalBitcoins, ki omogoča uporabnikom, panj za neposredno iskanje za kupce in prodajalce. Vendar pa v tem času ni nobenega načina, da dejansko iščejo lokalne trgovce, za v-oseba gotovinskih transakcijah; Samo na spletu posli so na voljo v aplikaciji panj.

Dodatne aplikacije vključujejo storitve polnjenja za predplačniške mobilne telefone; preprostih načinov, da donirajo v dobrodelne namene, kot Outpost Sean in neguje otroke; in metoda za darujejo razvojne ekipe panj.

Omeniti velja, da je Android različica panj nima toliko aplikacij na voljo kot različica Mac OS X, ki vključuje Coinbase in več stav igre. Vendar, to je verjetno, da se sčasoma spreminjajo razvijalcem ustvarjanje več in boljših aplikacij za platformo Android panj je.

Ker Bitcoin je prvi programabilni valuta, je aplikacija trgovina, povezanih s Bitcoin storitev že dolgo časa prihaja in bo zagotovila novo plast funkcionalnosti za ljudi, ki uporabljajo panje, da upravljajo svoje digitalno valuto. To ni nesmiselno napovedati prihodnjih aplikacij z naprednimi funkcijami, kot so dražbe slogu tržnic in mini-iger z Bitcoin nagrade.

Verdict

Čeprav je panj Android denarnico, je še vedno v beta fazi, že ima nogo na konkurenco s svojo inovativno in morda revolucionarno trgovino z aplikacijami. Dodajajo, da na vrhu poenostavljen vmesnik, in panj je že glavni kandidat za najboljši denarnico aplikacijo za Android. Ko različne aplikacije, ki izboljšujejo njihovo funkcionalnost in dodali več funkcij, se lahko panj sčasoma spremeni v vse na enem mestu za vse, kar je povezano-Bitcoin - skladiščenje, trgovanje, porabe, igre na srečo, in tako naprej. Razvijalci le morali dati delo v prenosa svojih spletnih storitev na platformi panj.

Torej, na podlagi preprostega vmesnika panju je in velik potencial svojega vgrajeno trgovino aplikacij, dam AndroidCLOSE_FONT denarnici trdne 5 od 5 bitov.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Prilagodljiva nabava Bitcoin ne bo stabilizirala cene Bitcoin

Post Bitcoin

Bitcoinova prihodnost je odvisna od vas

Post Bitcoin

Moj prvi Bitcoin: anekdota o prostovoljni izmenjavi

Post Bitcoin

Ashley Madison pušča: kaj storiti, ko se soočiš z Bitcoin izsiljevanjem

Post Bitcoin

Bitcoin Value 2. del: Ali denar potrebuje tudi uporabo vrednosti?

Post Bitcoin

Bitcoin Analiza cen: Citi poročilo in avkcija svile

Post Bitcoin

Prvi Ever Bitcoin učbenik, ki ga je izdala Univerza Princeton - brezplačno prenesete

Post Bitcoin

Hack: nakup Bitcoins z Paypal-om preko kroga (samo ZDA)

Post Bitcoin

Dark Wallet izdaja Alpha 5

Post Bitcoin

Kako razviti skupnost Bitcoin preko ozaveščenosti

Post Bitcoin

Zakaj moramo financirati Temno denarnico

Post Bitcoin

Google Just Murdered 99Satoshis (posoda Bitcoin Update)