Prtljažnik Bitcoin v koščku dodaja Bluetooth, Discovery, ki podpira GPS | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Prtljažnik Bitcoin v koščku dodaja Bluetooth, Discovery, ki podpira GPS

Prtljažnik Bitcoin v koščku dodaja Bluetooth, Discovery, ki podpira GPS

Panj Bitcoinwalletfor Android se uvajajo novo funkcijo v tem tednu, da bo lažje najti in shranjevanje stikov v adresar aplikacije. Uporaba Bluetooth ali GPS, lahko aplikacija sedaj odkrili v bližini panj Androidusers in jih samodejno doda na seznam shranjenih Bitcoin naslovov.

Kot sem omenil v svojem pregledu panja, se denarnica zasnovan tako, da je vizualno privlačna in ljudje usmerjeni. Dodajanje brezžičnega odkrivanja novih stikov spada v skladu s etosa panj je - namesto kopiranje ali skeniranje malo kode, zdaj pa je mogoče povezati z drugimi uporabniki panj enostavno preko bluetooth. To je zanimivo in edinstveno funkcijo za Bitcoin denarnico.

Več tradicionalne metode shranjevanja Bitcoin naslov vključuje skenirate QR kodo ali kopirate naslov iz odložišča neke naprave. Zdaj je na voljo nova možnost za Bitcoiners ki uporabljajo panj Android denarnico - iskanje po okolici prek povezave Bluetooth ali GPS za ostalih uporabnikov panju za trgovanje Bitcoin s.

Nove možnosti za Bitcoin denarnice

To je popolnoma nov element v mobilni Bitcoin denarnice ekosistem, nekaj, kar ni bilo nikoli preizkusili v aplikaciji, kot je ta. To bo zanimivo videti, ali dobi panj zelo dovolj ga Bitcoiners sprejet do točke, kjer se jih lahko zlahka našli drug drugega v kavarnah, na univerzitetnih kampusih in drugih skupnih prostorih. Da bi našli nove Bitcoin stike, to ni več potrebno poznati svoj javni naslov Bitcoin - če oba ljudje uporabljajo panj Android, ki jih lahko odkrijete seboj samo s tem, da v bližini.

Ne code-kopiranje je potrebno, in Bitcoin naslov je neviden za želeno ime kontaktne uporabnikov. Novi uporabniki se lahko bodisi odkrili prek Bluetooth, ki išče okolico neposredno ali s sistemom GPS, poslanih z naprave na strežnik panj. Strežnik nato primerja koordinate, da naj uporabnik ve, kdo je v bližini.

Uporaben dopolnilnih tehnologij

Dodatek bluetooth in GPS v Bitcoin denarnico je primer tehnologije, ki se usklajujejo za ustvarjanje novih in zanimivih funkcij. V nekaterih pogledih je bilo verjetno neizogibno, da se bluetooth se izvajajo na Bitcoin denarnico, saj omogoča poenostavljeno odkrivanje novih plačnikov in prejemnikov plačil v omrežju Bitcoin.

Zdaj odkritje funkcija kontakt je združljiva samo z drugimi uporabniki panj Android, vendar pa odpira zanimive možnosti za prihodnost ad-hoc Bitcoin trgovanje. Če je ta vrsta brezžične odkritje izvaja več denarnic in več uporabnikov sprejet, bi to lahko postala QR kode skeniranje zastarela.

Za zdaj, čeprav, to je zelo eleganten element v zadnji posodobitvi že, veliko denarnico. Panj je napreduješ, da je zelo čist Bitcoin denarnico, in razvijalci očitno se ne bojijo, da bi poskušali zanimive nove funkcije.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Poročilo o cenah za kratke izdaje kovancev: 7-13. September 2014

Post Bitcoin

Rastoče sprejemanje Bitcoin: 6 načinov uporabe BTC

Post Bitcoin

Bitcoin: Francoski ekonomist napoveduje dan računanja - Irish Times

Post Bitcoin

Ali je Bitcoin Mining dobičkonosna leta 2018?

Post Bitcoin

Google Just Murdered 99Satoshis (posoda Bitcoin Update)

Post Bitcoin

Storitve trgovcev z bitkoinami in podjetja za denarno stor

Post Bitcoin

FATF: Bitcoin pozitiven, vendar tvegan za vlade

Post Bitcoin

Dark Wallet izdaja Alpha 5

Post Bitcoin

Moj prvi Bitcoin: anekdota o prostovoljni izmenjavi

Post Bitcoin

Priložnosti za bitkoinske arbitraže: Kratek vodič

Post Bitcoin

Vrednost Bitcoin: narava in izvor denarja

Post Bitcoin

Novinarji Bitcoin # 2: Učinek namere na etičnost lastništva Bitcoin