Uporabniki Google in Bitcoin: kdaj bo Google integriral BTC? | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Uporabniki Google in Bitcoin: kdaj bo Google integriral BTC?

Uporabniki Google in Bitcoin: kdaj bo Google integriral BTC?

Google Uporabniki so bolj verjetno, da uporaba Bitcointhan povprečni osebi. Vendar nisem se nanašajo na vsako osebo, ki uporablja Google za iskanje po internetu, saj bi to vključuje zelo velik del svetovnega prebivalstva. Ko rečem Google uporabnikov, sem se nanašajo na določeno skupino ljudi.

Googlovi uporabniki: Kdo so ti?

Google Uporabniki so ljudje, ki uporabljajo široko paleto storitev tech velikana. To je težko razumeti, zakaj, saj Google+, Google Apps, Google Drive, Gmail, Google Maps, in mnogih drugih Google-označenih storitev lahko zelo koristno. Tech zdrava pamet posamezniki in podjetniki (in predvsem tech zdrava pamet podjetnikov) jih uporabljajo za povečanje produktivnosti, upravljati svoje urnike, in za vrsto drugih ugodnosti. Posamezniki, ki imajo raje Android kot iOS na splošno uporabo Googlovih storitev na svojih telefonih, in verjetno uporaba vsaj Gmail in Google Drive zunaj tega. Na splošno je zelo velik del tisočletno generacije odraščala z Google igral veliko vlogo v njihovem življenju, in to je druga narava z njimi uporabljati storitev Google ponuja.

To ni vseobsežen seznam Google uporabnike, vendar te skupine so nekatere od najbolj očitnih uporabnikov storitev.

Kako vedeti, Google Uporabniki so bolj verjetno, da uporabite Bitcoin?

Ali to pomeni, da je večina posameznikov v teh skupinah uporabo Bitcoin? Ne, sploh ne. To je zelo malo verjetno. Vendar pa bi stavil, da je vsaj polovica Bitcoin skupnosti sodi v eno od teh kategorij, tudi če ste prezreti uporabnike Android (kot so Android naprave zelo pogosto).

Če Google uporabnike podporo Bitcoin, zakaj ne Google Integrirana It?

To je zelo možno, da je Google, ki že določa Google Denarnica, le na študij Bitcoin, da se naučijo, kako vključiti prednosti valute v svoj plačilni sistem. Vendar pa je pri zadnjih vprašanj, povezanih z Apple Plačaj, skupaj s PayPal počasi sprejemanju Bitcoin, in velikan žig Microsoft odobritve, bo to postalo težko za tech velikan še naprej stojnici.

Potencialni Google objemu Bitcoin

Če so Google, da pridejo jutri, in javno objemu Bitcoin, potem bi Googlovi uporabniki veselil sem prepričan. To je rekel, bi veselja je le vrh ledene gore. Za elektrarne, ki delajo z Bitcoin zdaj že vredno veliko, kolikorkrat marketcap celotne oskrbe z Bitcoin, vendar brez Googla, kaj čuti off. Za let, je Google že vodilna v futuristično tehnologijo, s samostojno vožnjo vozil, na pol-zavestnih algoritmov. Projekti, kot so to tisti, ki navdihujejo Googlovim uporabnikom in vpliva na potek različnih panogah. Brez njihovega odprto podporo za Bitcoin, čuti tech svet razdeljen.

Torej, kot Googlov uporabnik, bi rad povedal nekaj, kar za družbo, ki sem ga občudoval, ker je iskalnik v njem je povojih:

Prosim, sprejmite Bitcoin. Pridružite se nam, in pomoč pri gradnji infrastrukture, ki potrebuje valuta svet digitalno.  

Sorodne novice


Post Bitcoin

Pravilno Bitcoin Analiza cen 1. del: Metodologija

Post Bitcoin

3 najboljša načina za nakup Bitcoin Cash (Bcash, BCH, ali BCC)

Post Bitcoin

Armory Technologies sprosti posodobljeno različico svoje Bitcoin denarnice po zagotovitvi naložbe v višini $ 600k

Post Bitcoin

Bitcoin Exchange OKCoin rezerve na 104%

Post Bitcoin

Seznam 8 bloka raziskovalcev in kaj so točno?

Post Bitcoin

Kakšna bo vloga bitkoinskih izmenjav v prihodnosti?

Post Bitcoin

Bitcoin proti litecoin - velike razlike in podobnosti!

Post Bitcoin

Kako lahko digitalna valuta omogoči kmetom v Afriki?

Post Bitcoin

Evropska komisija bo nadaljevala uredbo o bitcoinu

Post Bitcoin

Bitcoin se bo usmeril na $ 0.00 in mnogi bodo izgubili vse, ko se bodo pojavili mehurčki - opozarja investitor Peter Schiff - RT

Post Bitcoin

Bitcoin sprejel: eBay integrirati Bitcoin s Paypalom!

Post Bitcoin

Je Bitcoin Anonymous? Tukaj je popoln odgovor