OP-ED: Glenn Beck je dober za Bitcoin | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

OP-ED: Glenn Beck je dober za Bitcoin

OP-ED: Glenn Beck je dober za Bitcoin

Disclaimer: Ta avtorjeva mnenja ne odražajo mnenja coinbrief.net.

Pred nekaj dnevi, 13. Maja 2014, je bila dva del pogovor napoteni na spletni strani za Glenn Beck je novice omrežja, The Blaze, glede Bitcoin. V tej dvodelni video serije, Glenn Beck sedel z Jeffrey Tucker, Elizabeth Ploshay in Kristov Atlas razpravljali osnov Bitcoin in nekaj zanimivih možnosti za prihodnost našega monetarnega sistema. Ta vrsta mainstream pokritost je točno to, kar Bitcoin mora postati splošno sprejeta in na koncu, upam, nadomestil sedanji sistem fiat denarja v okviru centraliziranega, vladnim nadzorom.

Glenn Beck Open Mind Proti Bitcoin

Glenn Beck je razvpiti sloves na obeh straneh ameriške levo-desno politično paradigmo. Liberalci ga vidim kot skrajni desni ostanek, pa še prav "ostanki", libertarci, ga vidijo kot samo še en velik vlada neokonzervativni. Vendar pa je od začetka svojega novice omrežja, The Blaze, se zdi, da so imeli spremembo srca zvezi z libertarno politične filozofije, zlasti v sfero ekonomije. Beck zdaj obsoja številne velike vladne politike, predvsem pa nadzor centralnih bank svetovnega pari. Seveda, lahko špekuliramo o tem, ali je ta sprememba v srcu resnično ali če je Beck samo poskuša izkoristiti vse večjega gibanja svobode v Združenih državah Amerike. Vendar pa vse te špekulacije so nepomembne; ne glede na namere Glenn Beck, je prinesel veliko pozornosti Bitcoin in to je zelo dobra stvar.

Vzdušje te razprave v pisarni Beck ni bila tipična visoka energetska kričanje tekmo, ki smo navajeni, da na velikih novic omrežjih. Beck, Tucker, Ploshay in Atlas vsi sedeli za mizo v osebni pisarni Glenn Beck in je imel prijazno razpravo o Bitcoin. Vsak del razprave je bil miren in intelektualne; Beck nikoli poskušali trditi, s katerim koli od njegovih treh gostov ali poskušali dokazati Bitcoin narobe. Zdelo se je, da so resnično zainteresirani za te nove inovacije v monetarni tehnologije. On je celo izjavil, da je verjel, da je to dobra ideja za eno vložiti znatno količino svojega portfelja v Bitcoin, in celo dejal, da je spodbujal svoje college-stari otroci, da vlagajo v Bitcoin! Omenil katastrofalno tečaj Federal Reserve, skupaj z drugimi centralnimi bankami, je sprejela in kako je nam ustanovljena za zelo verjetno denarne propad, če se naredi nekaj, da se vrnete na zvok načel denarja. In, neverjetno, Beck je zdelo, da je izredno zanimiv, če že ne povsem prepričal, z idejami in posledicami, ki jih izpostavi navdušence Bitcoin sedel za mizo s Beck.

Bitcoin skupnost Reagira

Reakcija na ta poseben segment Bitcoin je bil ogromen. Ena Redditor opozoriti, da po zračenje Bitcoin segmenta Glenn Beck je, zahteva, da njegov zagon Bitcoin skokovito narasla. Veliko klicateljev celo dejal, da je bil razlog, da so kliče, da so slišali Bitcoin od Glenn Beck, ki so želeli izvedeti več o tem, kako bi lahko kupili nekaj. Poleg tega konkretnem primeru, segment sprožil veliko razpravo čez nekaj forumov na Reddit in na drugih spletnih straneh, kot tudi.

Ne glede na to, kaj vaši občutki so proti Glenn Beck, je nesporno, da je naredil nekaj velikega za Bitcoin. Ga pripelje v mainstream središču pozornosti je ustvaril zanimanje cryptocurrency, da ne bi obstajala, bi Beck niso imeli to razpravo o svoji oddaji. Povsem nova demografska je zdaj izpostavljen Bitcoin, in upajmo, da bo to privedlo do novega vala mainstream Bitcoin sprejetja. To je točno to, kar Bitcoin potrebuje. Seveda je obširen, poteka intelektualna razprava o tem, ali ni mogoče Bitcoin celo doseže raven sprejemanja zahteva, da postane denar. Vendar, če Bitcoin se dejansko postala široko sprejeta, nato pa vse intelektualne razprave bodo nepomembni in naysayers bo dokazano narobe. Preprosto dejstvo je, da je edina stvar, ki stoji med katerim koli predmetom od prehoda do denarja od menjalnega sredstva splošne acceptanceby prebivalstva neke družbe. Bitcoin je že menjalno sredstvo; Zato je vsak, ki poskuša uporabiti ekonomsko teorijo, da dokaže, da ne more postati denarja zaradi pomanjkanja uporabne vrednosti, kar je popolnoma napačno trditev. Uporaba regresije izrek, da Bitcoin prinaša 3 možne rezultate glede Bitcoin:

  1.       Regresijsko izrek je narobe.
  2.       Bitcoin imela nekaj uporaba vrednost na neki točki, v nasprotnem primeru ne bi dosegla menjalno vrednost.
  3.       Potem ko je bil koncept denarja s sedežem v družbi, objekt ni nujno potrebuje uporabo vrednost, da postane denar.

Razpravljali bomo o teh treh možnosti, nadalje v kasnejšem članku.

Doseganje mainstream Bitcoin Sprejem

Dejstvo, da je zadeva to: potrebujemo ljudi, da vedo o Bitcoin da bi za to nadomestiti obstoječi denarni sistem. Edini način, da se doseže dovolj visoko stopnjo sprejemanja je nenehno prizadeva za ozaveščanje. Najboljši način za to, pa je, ne preko centralizirane organizacije. Zaupanje subjekt, kot je na primer Fundacija Bictoin s širjenjem Bitcoin sprejemljivosti vezi preveč ugleda Bitcoin k ugledu organizacije. To dejstvo postane problem, saj lahko nekatera sporna dejanja, ki jih je organizacija škodi javno podobo cryptocurrency. Kar potrebujemo, je več ljudi, kot so Glenn Beck naj Bitcoin in drugih kripto-kovance v javne pozornosti. Potrebujemo ljudi, ki so neodvisni od monolitnih, mednarodne organizacije, ki pa imajo bistveno naslednje, širiti zavest o Bitcoin. Ta vrsta decentraliziranega aktivizma je veliko bolj učinkovita metoda kot karkoli Bitcoin Foundation mogoče storiti; treba razširiti na osnovni ravni, tako kot kako so ustvarili zavedanje cryptocurrencies.

Če želite gledati ta dva del serije, ki jih lahko najdete oba videoposnetke: Part 1 in 2. Del.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Pojasnjene so osnove Bitcoin: ABC-ji BTC (Q-U)

Post Bitcoin

Prvi Ever Bitcoin učbenik, ki ga je izdala Univerza Princeton - brezplačno prenesete

Post Bitcoin

CME terminacije bi se morale ustaviti, voziti bitkoin ceno proti nič - Motls

Post Bitcoin

Bitcon je Geld želi, da je Bitcoin denar

Post Bitcoin

Kakšna bo vloga bitkoinskih izmenjav v prihodnosti?

Post Bitcoin

Bitcoin plačilni procesor BitPay dnevno plača 1 milijon dolarjev!

Post Bitcoin

Vse, kar ste želeli vedeti o bančnih avtomatih Bitcoin

Post Bitcoin

Bitcoin sprejel: eBay integrirati Bitcoin s Paypalom!

Post Bitcoin

Kult Kult Bitcoin - NYMAG

Post Bitcoin

Bitcoin-The Andromeda Raziskave računalniških znanosti - SMBlog

Post Bitcoin

Bitcoin se bo usmeril na $ 0.00 in mnogi bodo izgubili vse, ko se bodo pojavili mehurčki - opozarja investitor Peter Schiff - RT

Post Bitcoin

OP-ED: Potrebujemo več profesionalizma na trgu bitkoinskih analiz cen