Pravila FEC Bitcoin se lahko uporabi za politično financiranje v 6-0 glasovanju | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Pravila FEC Bitcoin se lahko uporabi za politično financiranje v 6-0 glasovanju

Pravila FEC Bitcoin se lahko uporabi za politično financiranje v 6-0 glasovanju

V četrtek, 8. Maja 2014, je Zvezna volilna komisija je odločilo, da se Bitcoincould sprejeti kot donacije v naravi političnim skupinam. Ta predlog je bil odziv na Make Your Own zakonov (myl) svetovalni zaprosilo možnost PAC je, AO 2014-02. Ta odločitev sledi zastoj glas 3-3, na podoben predlog, v novembru 2013.

Kaj to pomeni za prihodnost Bitcoin je?

No, politične donacije, ki v Bitcoin zdaj šteje za podobne donacije delnic, obveznic ali drugih vrednostnih predmetov. Na splošno bi bilo treba, da velja, da imajo mejo 2.600 $ na posameznika, da politični kandidat, in $ 5000 na PAC, vendar pa ni jasno, če so meje enaka v tem odločanje. Kot myl zahteva samo soglasje za sprejem Bitcoin donacije v vrednosti hitrostjo do 100 $, in predlog omenil $ 100 mejnih večkrat.

FEC komisar Ellen L Weintraub dal ven ta komentar na Twitterju:

"V današnjem ožjem AO, FEC odobril #bitcoin prispevki do 100 $, w / potrditev tega donatorji ni tuje."

Nato je sledil:

"FEC mora prilagoditi inovacije, hkrati pa ščiti preglednost in varovanje proti tujih donacij kontaminacija naš politični sistem."

Vendar, kot precedens za donacije v naravi ne nastavite prej omenjene kape, je verjetno, da bo večina politične skupine trdijo, da veljajo $ 2600 in $ 5000 kape, namesto 100 $. Predsednik FEC, Lee Goodman, izjavil, da je, medtem ko je bila ta odobritev za posebno zahtevo myl omenja 100 $, da ni bila zgornja meja določena v dovoljenju, in da bi morala biti Bitcoin veljajo pravila o vnaprej določenih v naravi darovanje. Zelo verjetno je, da ta odločitev ne bo zadnji slišimo o tej zadevi iz FEC.

Ta odločitev je zelo potrebna dobra novica za Bitcoin in druge digitalne valute, saj daje zakonodajalci dodatna spodbuda za delo z, ne pa proti, nastajajoče industrije. Prav tako, kot druge regulativne skupine si prizadevajo k iskanju, kako naj Bitcoin prilega v svojih območjih pristojnosti, lahko FEC pozitivna odločitev služijo kot vodilo za usmerjanje regulativne uradnike, in zakonodajalci, proti sprejetju, ne pa zavrnitev. Med te odobritve, in zadnjih smernicah, ki jih je IRS sprosti, o tem, kako je Bitcoin treba obravnavati za davčne namene, se zdi, kot da bi lahko Bitcoin skupnost končno zakonodajne odgovore, ki jih je čakala. Omogoča upam na priceresponds Bitcoin v naravi.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Bitcoin je zabava, ki bi lahko osvojila svet - Atlantik

Post Bitcoin

Real Live Primer za Bitcoin Trading za vas, da kopirate

Post Bitcoin

Poročilo o cenah za kratke izdaje kovancev v tednu: 14-20. September 2014

Post Bitcoin

5 Metode za nakup Bitcoin s PayPal Takoj v letu 2018

Post Bitcoin

Bit-thereum - Potencial Bitcoin, Ethereum in Orisi, Prvi del

Post Bitcoin

Bitcoin cene po vzponu po turbulentnem mesecu!

Post Bitcoin

Bitcoin Banking: nevarnosti delnega rezervnega bančništva

Post Bitcoin

Profitable Bitcoin Cloud Mining: bitcoin mining brez težav

Post Bitcoin

BitPay sprosti Copay: Multi-Sig Bitcoin denarnico za skupine

Post Bitcoin

Zarote o trenutnih transakcijah Bitcoin: RBF, CPFP in Scorched Earth

Post Bitcoin

Prehodi AsiaCoin do dokaza o deležu

Post Bitcoin

Evropska komisija bo nadaljevala uredbo o bitcoinu