Dish sprejema Bitcoin skozi Coinbase | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Dish sprejema Bitcoin skozi Coinbase

Dish sprejema Bitcoin skozi Coinbase

Dish Network je ameriški ponudnik storitev satelitske televizije, podobno kot DirecTV, v Združenih državah Amerike. Začetek prvega satelita EchoStars "konec leta 1995 je zaznamovala uporaba Dish Networks kot ime potrošnik znamko Echostar. Ta začetek ustanoviti sposobnost za EchoStar zagotoviti naročnina televizijskih survices in organizacija je sprožila številne satelite leta. Uradno začela leta 1996, je šel na zagotavljanje številne novosti za televizijsko industrijo. Družba je bila neodvisna od Echostar, svoje "matične družbe, v začetku leta 2008. Kljub Dish" odhodu mreže, EchoStar ostaja predvsem ponudnik tehnologije za jed.

1999 je Dish sprostitev prvega HDTV sprejemnik, ki omogoča resolucij, ki je močno presegla priznanih norm. V letu 2011 je družba kupila hitro upada uspešnici organizacijo. Družba namerava biti močna sila za inovativne tehnologije, z novim poudarkom na mobilnih aplikacij. Razvil se je priljubljenost med priseljenske skupnosti in druge niše, za svoje "predanost Valutna oddajanje, hkrati pa zagotavlja tudi satelitsko televizijo, internet, interaktivno televizijo, in pay-per-view storitev. Podjetje ponuja storitve za več kot 14.000.000 naročnikov od treh četrtletju 2013.

Sprejem Bitcoin

Bitcoincommunity že nestrpno čakajo na veliki RTV organizacije, da sprejme plačila Bitcoin. Netflix, razumemo kot postopno ponudnik zabave, je bilo pričakovano kandidat. Nenadna sodelovanje Dish in Coinbase bil nepričakovan. 29. Maj 2014 videli napoved Coinbase čemer Bitcoin plačilo procesor za jed, hkrati napovedala sprejem Dishov za cryptocurrency.

Jed in nekdanji Blockbuster so predvidevali, da so v kot trg z mikro modela plačila namenjena za prodajo vsebine. Z integracijo sistema pay-per-view, ki se razvijajo s Bitcoin in tradicija Dishs "interaktivne televizije, lahko nov slog vsebine se pretakajo prek televizije. To bi jed neverjetno konkurenčno prednost, primerljivo z nenadnim vzponom Netflix v preteklih letih.

Uradna objava na spletni strani Coinbase kratko navaja,

Z veseljem vam sporočamo, da posodo bo sprejel Bitcoin in je izbral Coinbase njihovo Bitcoin obdelavo plačil. Jed je danes objavil, da so največje podjetje in prvo naročnina model, ponudnik plačljive televizije sprejeti Bitcoin, označevanje velik korak naprej v vse večji zagon kupcev plačujejo podjetja v Bitcoin za stvari, ki jih počnemo vsak dan, kot so gledanje premium TV. Veseli smo, da bodo delali z DISH ekipo, ki bo služila svoje obstoječe in nove naročnike z Coinbase njihova enostaven za uporabo Bitcoin platformo transakcije.

Vpliv na Bitcoin gospodarstvo

Špekulacije, da skok v Bitcoin cena je vezana na ta nedavni razvoj. Bitcoin je šla v ceni skoraj dvesto dolarjev, v zadnjem mesecu, in po nedavni objavi z Dish, je naklon nadaljuje po istem vzorcu. Naraščajoča sprejem Bitcoin množice je gorivo, ki ga naložb velikih multi-milijonov, ali morda celo več milijard, dolarjev organizacij. To vodi do več posvojiteljev, tisti, ki ima v lasti Bitcoin dvigniti ceno prodati, in celotna cena narašča. Bitcoin je postala močnejša in močnejša, kar vodi k večji interes, ki je v zavojih jo še dodatno krepi. To je cikel spiralno v normalizaciji in sprejem cryptocurrencies v svetovnem gospodarskem področju.

V tretjem četrtletju bo zaznamovalo sprejemanje Dishs 'za Bitcoinfor svojo naročnino televizijski modela. Jed je največje podjetje za integracijo Bitcoin, s svojo "Skupni prihodki dosegli 13,9 milijarde $ od četrtletju tri leta 2013. 34.000 zaposlenih, ki delajo za Dish bo nedvomno vplivala tega sklepa. Tako kot prevelike, spletni trgovec s sedežem v Utahu, predstavlja zaposlenim možnost prejema del plače v Bitcoin, je pričakovati, Dish bo predstavila podobne priložnosti. Podjetje lahko celo ponujajo spodbudilo k izbiri Bitcoin, kot so povečanje njihove celotne plače v vrednosti, ki jih je. To bi omogočilo Dish zaposleni plačujejo račune za njihovo televizijsko storitev z relativno lahkoto.

Ne pretvorba v dolarjih, ali kateri koli drug fiat, bi bilo potrebno, da za dokončanje te transakcije. Instant plačila bi omogočajo nih stanj, ki se hitro poravnati, ne da bi velik del težav televizije ponudniki storitev so zloglasni za. Prejema plačila v Bitcoin s temi spodbudami bi okrepila gospodarstvo, in zaposleni navajeni, da plačujejo Dish računov na ta način bi bili bolj nagnjeni k nakupu drugih stvari, s pomočjo Bitcoin. Bitcoin se začne, da postane neodvisna od fiat in se o "svojem gospodarskega pomena kot legitimno valuto v očeh tisoč s tem razvojem.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Bitcoin Mining: začetni vodnik

Post Bitcoin

Bitcoin in prehod v denar

Post Bitcoin

Bitcoin plačilni procesor BitPay dnevno plača 1 milijon dolarjev!

Post Bitcoin

Bitcoin pipe in Adblockers

Post Bitcoin

Bitcoin sprejel: eBay integrirati Bitcoin s Paypalom!

Post Bitcoin

Arbitraging Bitcoin - Kako sem dosegel 12,12% ROI v 1 uri

Post Bitcoin

Explanations Basics of Bitcoin: IJK-ji BTC-ja

Post Bitcoin

Twitch.tv je začel sprejemati Bitcoin za naročnine

Post Bitcoin

Bitcoin Whiteboard Torek - Kaj je Bitcoin Mining?

Post Bitcoin

Zmagaj USB rudar 100% brezplačno - Mine Bitcoin Litecoin Dogecoin od doma!

Post Bitcoin

2018 Napovedi: Bitcoin Will Crash-CTech

Post Bitcoin

Coinbase, Gemini in CoinX Bitka za prvo Licensed Bitcoin Exchange