Bitcoin Analiza cen: Dellov vpliv na bitno ceno | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bitcoin Analiza cen: Dellov vpliv na bitno ceno

Bitcoin Analiza cen: Dellov vpliv na bitno ceno

Update: Ta članek je bil napisan na 23. Julij, 2014 ob 6:00 PM EST. Sem razmišljal, da bi se cena Bitcoin morebiti na novo začasno cen nadstropju $ 620. Na jutro 24. Julija, cena drastično padla v nizkih $ 600s s celo kratki navzdol v območju $ 590. Torej, jasno, je bila moja ugibanja o novem začasnem tla cen netočne. Vendar pa je $ 600 najnižja cena, ki sem statedhad bila ustanovljena po dražbi Silk Road je končno bil testiran in dokazan res. Cena Bitcoin padla v $ 590s, ja, vendar je opomogla in ostal v nizki $ 600 območju. Zato je sedanja začasna najnižja cena je res 600 $. Bitcoin skupnost ni mogla ugotoviti vzrok za padec cen v jutranjih urah 24. Julija. Vendar menim, da je ta zmeda izhaja iz dejstva, da je večina skupnosti ni uspelo videti vpliv Dell novice imel na ceno, ki sem opisano spodaj. Verjamem, da so ljudje, ki so kupili zaradi objave Dell razočaran na zaznano pomanjkanje smeri pritiska novice imela in nato prodal. Dodajanje majhen, reakcijo, strah povzroča na da prodati, smo prišli do razumne razlage za padec cene. Poleg tega je možno tudi, da je oseba ali več oseb, ki ima znatne količine Bitcoin se je odločilo za izplačilo, premikajo svoje cenitve Bitcoin, tako da je manj od njihovih vrednosti za fiat. Ta premik v vrednotenju bi lahko zelo dobro že zaradi razočaranja v Bitcoin gibanja cen po Dell novic, s prodajalci ni zadovoljnih z možnostjo, da bi Bitcoin cena ostane okoli $ 620 v bližnji prihodnosti. V bistvu sem malo s tem zamenjati, vendar razlog obstaja, čeprav je skrit.

Pred nekaj dnevi je Bitcoincommunity prejela pomembno novico. Dell, multinacionalne računalniško tehnologijo podjetja, odločil, da sprejme Bitcoinas plačila za vse izdelke, ki se prodajajo na svoji spletni strani v Združenih državah Amerike. Na podlagi te novice je Bitcoin skupnost eksplodirala v razburjenje. S podobo uporabo bitcoins za nakup blaga iz ene od največjih računalnik tehnoloških podjetij na svetu, posamezniki v spletnih forumih po vsej Bitcoin skupnosti veselil s seboj in predviden ki Dell izdelek bi najprej kupili s svojim šifrirnega valute.

Glede na to novico takšne velikosti, veliko ljudi, vključno z mano, pričakovali, da bo Bitcoin priceto letijo. In ta pričakovanja niso brez razloga; Bitcoin je bilo že od nekdaj nagnjeni k masivnih povečuje in zmanjšuje v ceno ob najavi večjih novic. Vendar pa je Bitcoin cena je zdelo, da imajo lackluster reakcijo na Dell objave. Trenutno (23. Jul 2014 ob 6:00 PM), cena sedi na $ 621. To očitno togost je postavljeno domnevo, da se novica pravzaprav ne vplivajo na ceno Bitcoin; ampak, potem, kaj vpliva na spremembe na trgih? Smo zajeti v prejšnjem članku, ki se spreminja v Bitcoin ceno so vedno zaradi dejanj posameznikov, ki delujejo na trgu; vemo, da je precej gotovo, ker je logično resnico, da so posamezni ljudje so tisti, ki so odgovorni za premike na trgu, saj so oni tisti, ki so v resnici nakup, prodajo, in kopičenja bitcoins.

Poleg tega, ker novica je le porazdelitev kratkim dokumentirano človekovega delovanja, novice bo nedvomno vplivalo na ceno Bitcoin. To je pa na videz upravičeno reakcijo reči, da novice očitno ne naredi veliko razliko v ceni glede na domnevno staticity cene naslednje objave Dell. Toda, ko ga preizkusimo malo globlje, je ta reakcija upravičena le na površini. Tudi če je objava Dell ni nobenega gibanja v ceni Bitcoin (ki jih bomo na kratko videli, da to v resnici ni bilo tako), je še vedno imel vpliv na trg Toliko kot je prepričal ljudi, da ne prodajajo. Tako je Dell novice, ali kateri koli glavni novice dogodek, ne sme izvajati navzgor ali navzdol pritisk na ceno, vendar je zelo dobro bi zagotovili razmeroma stabilne cene. Zato vse novice vpliva na ceno; tudi nesodelovanje nakupu ali prodaji je namerno odločitev o delu zadevnega posameznika, zato ga je treba opredeliti kot namensko delovanja. Tako je tudi novica, da ne bi imela velik vpliv na gibanje cen v vsakem primeru lahko vsaj prispevajo h krepitvi zaupanja v Bitcoin, ki lahko služi za odpravo nestanovitnosti cen.

Zdaj pa moram priznati, da je v drugi obrok moj tutorial v tem, kako izvesti ustrezne analize cen Bitcoin, sem dejal, da "imajo Najvplivnejši dejanja velik vpliv na ceno Bitcoin, da so najpomembnejši deli novic so tiste, ki pokrivajo glavne akterje v Bitcoin skupnosti ali pokrivanje preboje-ali zastojev-v mainstream sprejetja. "Ta izjava je lahko razumeti, da pomeni, da vsi večji novice nujno proizvaja gibanje cen Bitcoin, vendar je ta razlaga napačna. Kljub temu, da taka razlaga lahko posledica okvare na moji strani v celoti izdelati na vlogo novice igra na spremembe na trgu. V vsakem primeru se bom še dodatno pojasniti to vlogo zdaj. Medtem ko bodo le najbolj vplivnih novice lahko bistveno vpliva na ceno Bitcoin, glavni dogodki novice ne bo alwaysimpact ceno. Kaj je tu mišljeno, da novice ne, v vsakem primeru, pozitivno ali negativno vlečenje na ceno; ko se to zgodi, pa je novica bo zagotovo v določenem obsegu in kakovosti. In tu bom ponovil: kaj novega, za spomenike ali preprostega, ima vedno nekaj vpliva na ceno Bitcoin, tudi če gre za odvračanje od katerega koli navzgor ali navzdol gibanja. Težnja, da imajo, naj se vzdrži tako nakup in prodajo, je prav toliko posledica skladu socialnega delovanja kot val v nakup ali prodajo prostornine. Skratka, Dell napoved, ne glede na zaznano (čeprav zavedena) pomanjkanja navzgor ceni Bitcoin pritiska, imel dejansko vsaj stabilizacijski učinek na ceno Bitcoin.

Prepričanje, da je Dell Objava ne smerno Vpliv na Bitcoin Cena je zgrešena.

Ena od bolj pomembnih virov percepcijo, da je Dell novice zatekajo ne smerno pritisk na ceno Bitcoin prihaja iz BitBeat, dnevni Wall Street Journal blogu. Avtorji, Paul Vigna in Michael J. Casey, je trdil, da je bilo razočaranje pomanjkanje gibanja v ceno Bitcoin sledi Dell novice. Vigna in Casey je bil zelo dobro razočaran, da je zgolj subjektivna vrednotenja, vendar pa je bil zagotovo ni pomanjkanje gibanja v Bitcoin ceni po tem novica udaril skupnosti. Kratek pogled na ceno grafikon z urno glasnosti meritev bo toliko potrditi.

Dell sama izdala svojo napoved, da se bo sprejemanje Bitcoin kot plačilo za svoje proizvode ob 9:57 AM EST 18. Julija 2014 ob 10. Uri EST je Bitcoin cena je bila približno $ 621. Novice spletne strani začela poročanje na to novico, zaradi česar je svojo pot na sprednji strani / r / Bitcoin, nekje v zgodnjih popoldanskih urah. PCMag objavila poročanje članek o razglasitvi Dell ob 2:22 PM EST 18. Julija (bomo zaokrožili čas do 3 ure za udobje), pri čemer je cena gibala okoli $ 619 (na 3 ure), tako da bomo ta čas (zaokrožena čas 3 PM) kot izhodišče za naslednje spremembe v obeh obsega trgovanja in ceno, ki je prišel kot posledica Dell novic. Malo več kot eno uro in pol po PCMag poročali o novicah, na 4 PM EST, se je val buy obsega in s tem povečanje cen. Vrhunec porasta je prišlo na 5 PM EST in je cena dosegla približno $ 633 do konca skoka, na 7 PM EST. Torej, v času med 3 PM in 7 PM EST je Bitcoin cena poveča za 2,26%! Mi lahko varno trditi, da je to povečanje v ceni Bitcoin je prišel kot neposreden odgovor na objavo Dell, ker je porast obsega odkupa se je zgodilo natanko 98 minut po PCMag objavil svoj članek-, ki se tu uporablja kot izhodišče za vse pokrivanja Dell napoved pa tudi izhodiščna točka za novice hitting Bitcoin subreddit; Poročila zelo dobro in bi lahko prej kot PCMag je pojavili, kar bi proizvajajo manjšo razliko v odstotno rast od tiste, ki je bila tu navedel. Vendar pa je ta razlika ne bi zanikati dejstva, da je cena naredil skok v $ 630S takoj, ko je imela novica dovolj časa, da krožijo po vsej Bitcoin skupnosti.

Zakaj je bil Bitcoin Cena Odziv na News tako majhne?

Lahko bi trdili, da je ta sprememba v ceni Bitcoin ni prišel zaradi objave Dell, vendar pa je bil zgolj produkt normalnega trgovanja, saj cena ni preseči bok območju, ki je od dražbe Silk Road vedno vztrajala. V odgovor na te trditve, bi moral reči, da je, čeprav ni povsem prekinil vstran trend, je napoved Dell morda nastaviti novo, začasno tla cen v bok trend, s čimer bi bilo bolj počasnih uptrend. Jaz bi to izjavo, ker verjamem, da obstajajo zadostni dokazi, ki kažejo, da so imele trg je neposreden odziv na novico, in Bitcoin cena še vedno ostaja na ravni ali nad $ 620 od napovedi izhaja na celotnem Bitcoin skupnost-z manjšimi kapljicami pod $ 620, ki je vrniti skoraj takoj.

Vendar pa ni mogoče zanikati, da je 2,26% povišanje cen Bitcoin v veliki meri nepomembno, če gledamo na velikih nihanj cen, ki so se zgodile v kratkem življenjsko dobo Bitcoin je. Poleg tega, kot BitBeat naknadno ugotovil, zadnje novice, da bi sam zdijo "velike" so imeli relativno majhne učinke na ceno Bitcoin v primerjavi s prejšnjimi gibanja cen. Dish mreža announcementonly proizvaja $ 40 povišanje cen, v poročilu EBA prinesel zgolj $ 10 znižanje, in napoved Expedia ni imela opazen, smerno vpliv na ceno Bitcoin sploh. (Ne moremo, čeprav pravijo, da ni imel nobenega vpliva na ceno za zgoraj navedenih razlogov, ki bi jih lahko imela smerno vpliv, pa je vplivalo na ceno, kolikor je prispevala k zaupanju stavbe v Bitcoin in s tem zmanjšanje dol nestanovitnost cen).

To ne sme biti sklenjen, čeprav je, da je novica ima manj in manjši vpliv na ceno Bitcoin. Kaj mislim, da bi se lahko zgodilo, je dolgo pričakovano izravnava nestanovitnosti cen. To pravim zato, ker je vedno manjše smeri udarca, da so bile nedavne, večji novice ima na ceno. Ne smemo osredotočiti le na pomanjkanje obsega nakup, ampak od nedavnega znižanja in vitkejša od obsega trgovanja splošnem:

Tako lahko vidimo, da so ljudje ne le vzdržijo nakupa, ampak da so se vzdržijo prodajajo kot dobro. Z drugimi besedami, ljudje so bili kopičenje svoje bitcoins na večjo stopnjo. To se ne hoardingshould šteje negativein najmanjšega pa. Ljudje so le imajo svoje kovance, ker so pričakovali ceno, da bo v prihodnosti, potem je trenutno precej višja. To kopičenje je vodenje Bitcoin cena mirnejše na kratek rok, zaradi česar je lažje za ljudi, ki se preživljajo svoje bitcoins za izračun vrednosti kovance je "v dolarjih-časa postopoma cenijo na daljši časovni skali, kot tok razmeroma velik, pozitiven razvoj novice v Bitcoin skupnosti postopoma povečuje povpraševanje izven ponudbe na voljo za nakup. Zato je 2,2% povečanje v ceno Bitcoin v odzivu na napoved Dell je pomemben dogodek v teh novih razmerah! Tako kot v zalogi, se lahko gibanje za nekaj odstotnih točk je novo pravilo v smislu "velike" premikov v ceni.

Če se bo ta trend manjših reakcij cen Bitcoin do glavnih zgodb ne izgine, potem bi verjetno videli zelo postopno cen vzpon, saj se bo obseg trgovanja ostajata tako nizko in stabilno. To je, seveda, do gibanja v plačilni tehnologije, bi bilo veliko lažje za uporabo Bitcoin kot valuto namesto investicijskega vozila. Novosti na področju, kot je debetno kartico Xapo, bo nemoteno iz krivuljo učenja, vključenih v uporabo Bitcoin in bo celotni denarni sistem veliko bolj privlačna, kot je vlada pod nadzorom, fiat valute sistem. Ko so te tehnologije izpopolnjena in je zanesljiv, bo nakup obseg povečali, skupaj s ceno Bitcoin. Ampak za zdaj, bomo morda morali biti zadovoljni z majhnimi dobički v ceno Bitcoin.

Sorodne novice


Post Bitcoin

10. aprila 2015

Post Bitcoin

Dnevna trgovina: kupiti in prodajati Bitcoin

Post Bitcoin

Kaj je zasebni ključ Bitcoin, kako ga uporabljati, naj bo varno!

Post Bitcoin

Evropska komisija bo nadaljevala uredbo o bitcoinu

Post Bitcoin

Ali je Bitcoin Mining dobičkonosna leta 2018?

Post Bitcoin

Je Bitcoin Anonymous? Tukaj je popoln odgovor

Post Bitcoin

Bitcoin-The Andromeda Raziskave računalniških znanosti - SMBlog

Post Bitcoin

Dnevno poročilo Bitcoin: BitPay Partners With Demandware, SpectroCoin prinaša priročne rešitve Evropejcem in še več

Post Bitcoin

Bitcoin kot blago: Licenca za obdavčitev?

Post Bitcoin

Bitcoin Currency Converter - Kako pretvoriti Bitcoin v USD

Post Bitcoin

Bitcoin Cena: ko je novica in ni pomembna

Post Bitcoin

Carikoin prinaša bitkoin na Karibe