Dark Wallet izdaja Alpha 5 | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Dark Wallet izdaja Alpha 5

Dark Wallet izdaja Alpha 5

Nova različica Dark Denarnice, označeni Dark Denarnica Alpha 5, je bila sproščena, in vključuje veliko ponovno faktoring notranje kode. Ta izdaja prinaša BitID integracijo, "Straža Prikaz žepe", semena skeniranje, nove vzvode za zgodovino, nove vrste žep, in vrsto popravkov. BitId prijava omogoča integracijo spletne strani, čeprav je lahko namizni denarnice izvajati za dodatno zaščito, in da ima potencial, da spremeni uporaba interneta kot celote s pomočjo šifrirnega-identifikacije. Dodatne vrste žep vključuje dve od treh žepe, ki omogoča uporabnikom, da združi dohodne sredstev med dvema ali tremi uporabnikom, da zmedli gledalcev, tako da je veliko težje videti, ne samo kdo, ampak tudi, koliko uporabniki pošiljali sredstva. Centraliziran strežnik razmere še vedno dopušča morebitne usmerjenih napadov, ampak s P2P infrastrukturo in delo na osebnih vozlišč podpira, so številni projekti, ki so na strani odjemalca prekrivni protokolov, ki se preiskuje. Beta je pričakovati v roku enega ali dveh mesecev, kot konzervativna ocena, z varnostjo pri Bitcoinusage na voljo pred tem s pomočjo nove vrste žep.

BitId Prijava Podpora

BitId predlaga odprt protokol, ki omogoča varno preverjanje pristnosti z uporabo javnega ključa kriptografije. To bi omogočilo, da program še posebno Bitcoin naslov, ki je uveljavljen s podpisom izziv, kar omogoča uporabnikom, da prijavo. Razvit je bil zaradi razočaranja, da v zvezi Bitcoin mesta zanašajo na poljubnih metode za identifikacijo tujih do Bitcoin, kot sta uporabniško ime in geslo sistemov. Identifikacija denarnica omogoča eno registracijo klik, enim klikom prijavo, brez potrebe, da se spomnimo gesla. Samo javni Bitcoin naslovi so v uporabi, in povratek so naslovi napisani na storitve. Potencial za povezavo decentraliziran identifikacijskega sistema za samodejno izpolnite osebnih podatkov v prijave ali procesov obliki je velika prednost, in to mora biti zelo zanimivo videti, kako se to razvija. BitId zahteva prijavo v spletne strani s podpisom Bitcoin sporočilo s ključem uporabnik, s čimer se odpravi potreba po vseh, razen tistih, ki se uporablja za varnost denarnice gesel. Bitcoin naslov izdelan iz imena spletne strani je na voljo, in da se nato podpisana, tako da je vsak ključ je edinstven, medtem ko je proces ključnega generacije deterministična. Podpis z drugimi cryptographical sistemov, skupaj z ugled sistemov, ki se preiskuje upravičiti začetno zaupanje uporabnikov na spletnem mestu. To je zaščititi uporabnike pred lastnik spletne strani, ali 3. Osebi, z uporabo uporabniških ključev za zlonamerne namene.

Glej, samo žepi

Dark Denarnica uvaja uro le sistem, ki omogoča gledanje zaseženi kovance, ki so si žepe, ki imajo neskončno število posameznih Bitcoin naslovov v načinu za ogled. Obvestila in zgodovine si lahko ogledate, vendar uporaba denarnice ni mogoče. To omogoča uporabnikom, da povežejo dodatne naslove za dohodne sredstva, da pomaga pri skrivanju kapitala, ki se prenašajo, ampak tudi za dostop do fizične naprave, ki zahtevajo naslove prijavo Contractsare uporabljajo za gledanje in un-gledanje ukazi. Imajo preklopnega gumba, da preklopi v stanje naročila. Žep ima vse ključe pogodba je nastavljena za gledanje, ampak samo za normalno ali multisignature naslovov. Žep in pogodbe so povezani, tako da spremembe v stanju ene vplivajo na drugo, kot je izključitev žep, se bo un-urni in un-sinhronizacijo drugih ukrepov. Seme skener obravnava zadregi je, da če je denarnica obnovljena iz semena, da bo prvotno imela starejše naslove, povezane z njo. Denarnica bo treba iskati naslove z anamnezo. To zahteva vrednotenje zgodovino več žepov in naslovov za vsak žep, dokler ne pride dovolj praznih naslovov. Orodje za denarnico skeniranje bila dodana za lažjo dostopnost, vendar se bo kasneje se samodejno zažene na inicializacijo. Dodana orodje lahko sedaj ročno dostopen za pomoč pri ponovni vzpostavitvi seme.

Nove kontrole za Bitcoin zgodovino transakcij

Pogled zgodovino pa se je spremenilo, in zdaj vsebuje pop-up menu, ki omogoča kopiranje TX-hash, navigacijo na blok raziskovalec, ali kopiranje naslove. Nalepka je mogoče nastaviti za zgodovino vrstic, ki omogoča preprosto upravljanje rastočega baze podatkov. To je povezano s peer-oddelku spletnih naslovov na. Vsako poglavje denarnica ima svoj URL naslov, tako da zgodovina brskalnik postane lažje upravljati. Osvežilni stran bo preusmerjen na istih odsekih, in povezave bo storijo enako. Kazala in splošni pogoji so bili dani v URL-ju, ki omogoča lažjo uporabo, vendar pa to predstavlja tudi več vprašanj, kot je mogoče uganiti URL, torej dostop do informacij, ki ne sme biti namenjeno za njih. Seveda, lahko uporabnik počistiti svojo zgodovino brskalnika, vendar je to v nasprotju z namero predpostavki URL razdelku. Upajmo, da na neki točki v bližnji prihodnosti bomo razvili rešitev tega vprašanja.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Bitcoin je mehurček, ni načrtov za kratko prodajo: Japan Post Bank CIO - Reuters

Post Bitcoin

Dnevno poročilo Bitcoin: plačila Bitcoin za Newegg.ca, Partnerska družba Apriva z GoCoin in več

Post Bitcoin

Zakaj so plače Bitcoin ključnega pomena za zmanjšanje nestanovitnosti cen

Post Bitcoin

Kaj je 51% Attack - Poenostavljeno vadenje Bitcoin

Post Bitcoin

Deflacija 2. del: Ali je deficita cene Bitcoin dobra ali slaba?

Post Bitcoin

Antonopulos zapusti fundacijo Bitcoin nad Mgmt

Post Bitcoin

Nakup bitkoin z gotovino, Western Union - vodnik po navodilih

Post Bitcoin

Bit-thereum - Potencial Bitcoin, Ethereum in Orisi, Prvi del

Post Bitcoin

Prvi sklop bitkoin bankomatov v Los Angelesu ta teden

Post Bitcoin

Pravilna Bitcoin Analiza cen: Uvod v USD za vrednotenje BTC

Post Bitcoin

Poročilo o cenah za kratkoročno tedensko poročilo o bitki: 24. in 30. avgusta 2014

Post Bitcoin

Bitcoin v letu 2014: Ups in downs leta