Dark Wallet izdaja Alpha 4 | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Dark Wallet izdaja Alpha 4

Dark Wallet izdaja Alpha 4

Silk Roadbecame prvi zelo uspešen spletni trg, ki deluje izključno na cryptocurrency, s poročilom za zagotavljanje drugače ni mogoče pridobiti predmete. Ali nezakonitih mamil, naraščajoče možnosti vključujejo igre na srečo, ali nedovoljene snovi iz katere koli narave, online črni trg ima zmogljivosti za vstop v vse špranje naše družbe. Silk Road uporabljajo denarnico s strani uporabnikov, skupaj z mešalnikom, sistem ugleda, zasebnih sporočil, prodajalec strani in razsodniki. Bitcoinis primarni cryptocurrency, ki se uporablja v takih spletnih transakcij, in čeprav je zasebna, lahko funkcije, kot so spletne javne knjige povzročajo nekateri, ki želijo, da ostane popolnoma neviden biti pozorna. Skupina kodiranje, znan kot unSystem, ki je izšla Dark Denarnica 1. Maja 2014. Dark Denarnica je aplikacija namenjena za popolnoma omejeval identitete in dejavnosti to je uporabnikom na način, da se poskuša zagotoviti uporabnikom Bitcoin z vrsto anonimnosti Darkcoin je Darksendprovides za Darkcoinusers.

Program si prizadeva za odpravo vladno uredbo, ki bo slonelo na povezovanje posebnih bitcoins posamezniku s svojo denarnico. Skozi zapletene šifriranje in mešanje plačil uporabnikov v neizsledljive Kup si prizadeva, da bi na spletu kapitala povsem nemogoče izslediti. Ta ima potencial, da vžge črno marketssuch kot Silk Road. Bolj splošno, njihov cilj pa je zagotoviti šifriranih orodja za mase in odpreti novo vrsto trgovinskih možnosti.

Arhitektura

Dark Denarnica uporablja libbitcoin, še en projekt v unSystem ekipe, kot svoj Bitcoin standard. To je bilo v fazi razvoja od maja 2011. Libbitcoin omogoča asinhrono kodo, ki služi kot osnova za številne druge projekte. Projekt trdi, da je v prvi vrsti zanima Satoshi prvotni protokol, s ciljem ustvarjanja teleskopskim, prilagodljiva, prilagodljivo arhitekturo, ki omogoča Bitcoin, da je zelo nastavljiv. To je vse v skladu s ekipe poudarkom na zasebnosti, skupaj z rastjo Bitcoin s povečanjem prožnosti in vodenje celotnega sistema čim bolj decentralizirana. Dark Denarnica uporablja tudi obelisk, na blockchain poizvedbo. Prav tako je prilagodljiva in temelji na finančnih aplikacijah. Obelisk ima tudi klienta v celoti temelji Python in knjižnico, ki bo omogočal lažji prenos na večkratne platforme, vključno z Android, Windows in Mac. Ekipa se pripravlja tudi Javascript knjižnice za nadaljnje širjenje Dark Denarnice, skupaj z vtičniki, da spletne storitve, dostop do podobne cryptographical tehnologije. Če želite skriti transakcije, radijske in televizijske proxy tretji osebi, oddaja posle, ki jih zmešamo z drugimi transakcijami denarnico. Prav tako ima sposobnost, da imajo prilagodljivo možnost hitrost-to-odkritje pristojbine.

Postopek se uporablja za širjenje poslov se imenuje Coin Pridružite. Z odstranitvijo predpostavko, da je od točke A do točke B, je oseba, ki na koncu prejme enako kot osebe, ki prejme sredstva za transakcijo, od C do D, nato B in D je mogoče zamenjati tako kot A in C je mogoče zamenjati, tako ustvarjanje anonimni vrste transakcij med štiri osebe. Vsak podpis v multisignature transakciji postane neodvisna. To omogoča uporabnikom Bitcoin izbrati število vhodov za uporabo, skupaj z več izhodov za prejemanje sredstev. Potem je vsako transakcijo lahko neodvisno podpisana, in njihovi podpisi združeni. Vendar pa to ne bo mogoče preveriti, dokler je na voljo vsak podpis. Vsak izmed tipk povezanih z multikey bi se uporabljal za preverjanje skupnosti, in tudi, da se zakrije identiteto ednini lastnika Bitcoin. Uporabniki lahko zavrne podpis transakcijo, ki jo vidijo težavo s. Kovanec Pridružite se bo treba uporabiti, ko več ljudi se nakup iz določenega območja ali pošiljanje sredstva v ednini račun, tako da se dva ali več uporabnikov bi sodelovali zasebnosti in da obremenitev omrežja lažje. V pridružile transakcije se ne razlikuje od običajnega posla, če ta sistem postal zelo razširjena, tudi tisti, ki niso uporabljali kovance Pridružite bi imeli svojo zasebnost poveča vhodni co-, ki povezuje, ne bo zelo močan dokaz nadzora nad denarnico. Kovanec Pridružite je mogoče brez spreminjanja katerega koli bistvenega kode Bitcoin je.

Vpliv na Bitcoin Cena

Z gorivom neposredno na črnem trgu in večje varnosti, Dark Denarnica ima potencial za dvig Bitcoin pricesignificantly. Povečanje varnosti, s čimer se poveča udobje, bi pritegnili posameznike pri iskanju drugače ni mogoče pridobiti blaga, ali ki nameravajo ohraniti svoje finančne transakcije skrivnost. To povzroča jim za nakup več Bitcoin, po višjih cenah. Celotna vrednost Bitcoin bi še naprej naraščajo, kar povzroča dodatne naložbe, ki jih tisti, razpravljajo sodelovanje z Bitcoin. To bi pritegnil še več pozornosti Dark denarnice, in lahko ustvarjajo subtilno cikel, ki bi se redno pomaga pri rasti cen Bitcoin.

Alpha 4 različice

Objavljeno dne 13. Junija 2014, je Alpha 4 različica Dark Denarnice usmerjena k zagotavljanju multisignature avtomatizacijo, tako da je multikey ročno podpis nepotreben. Nova razvojna konča prejšnje težav, da bi kopirali prilepite ak skripte, da bi za multisignaure podpiše, da gredo skozi. Osnovne značilnosti Dark Denarnice so sedaj v veljavi, zato se bo razvila do stopnje, kjer so varnost, stabilizacijo in prijaznost postala središče razvoja. Seznanjanje mehanika avli odprli vrata, tako da se multisignature signings lahko samodejno pošlje drugim uporabnikom, omogoča tudi podpise, ki se razmnožujejo drugim članom sklada določenega denarnico. Zdaj, ko so ustvarili sredstva, so poslali tudi seznanjene lastnikov. Te vrstniki so obveščeni, da lahko sprejemajo sredstva, ki omogoča denarnica uvoz poteka. Za porabljena sredstva se nato razmnožujejo, da jih prikrijejo, vrstniki lahko prijavite sredstva in podpisi se razmnožujejo. Ko so dovolj podpisov za določen peer prejeli, bodo predvajali transakcijo, in razmnoževanje je ustavil, saj so bila sredstva uspešno prenesli na skrivaj. Alfa 4 javnost trajalo dlje, kot je bilo pričakovano zaradi razvoja forumih unSystem, in prevod straneh wiki unSystem v perzijščini in španščini. Beta naj bi kmalu prišli, čeprav je treba opraviti še veliko dela.

Razvijalci spodbujanje preskusov, da uporabijo testnet kovance, in ne prave Bitcoins, s temnimi Denarnice, dokler je sistem v celoti zavarovano, in temeljito preizkušeni.

Opombe polna sproščanjem so na voljo tukaj.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Kako kupiti Bitcoins v Indiji: priročnik za hitri začetek

Post Bitcoin

Bitcoin Analiza cen: Citi poročilo in avkcija svile

Post Bitcoin

Pregled Coinhouse - Moje osebne izkušnje s to Bitcoin Exchange

Post Bitcoin

Deflacija 2. del: Ali je deficita cene Bitcoin dobra ali slaba?

Post Bitcoin

3 najboljša načina za nakup Bitcoin Cash (Bcash, BCH, ali BCC)

Post Bitcoin

Poročilo o cenah za kratkoročne tedenske borze za kovance: 31. avgust - 6. september 2014

Post Bitcoin

Bitcoin Analiza cen: Tim Draper je osvojil Silk Road Auction

Post Bitcoin

Bitkain Denarnica Online Blockchain - Vadnica za konfiguracijo varnosti

Post Bitcoin

Bitcoin je mehurček, ni načrtov za kratko prodajo: Japan Post Bank CIO - Reuters

Post Bitcoin

OP-ED: Potrebujemo več profesionalizma na trgu bitkoinskih analiz cen

Post Bitcoin

4 načine za nakup Bitcoin z Cash Wordwide

Post Bitcoin

Prvi sklop bitkoin bankomatov v Los Angelesu ta teden